• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım edinnn :(((

yellow27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
26
2
6
34
Aranıza yeni katıldım o kadar bunaldım ki son yaşadıklarımdan sonra dertleşmek istedim..Ben 10 aylık evliyim bu süreç içerisinde eşim sadece 1 ay çalıstı kolu kırıldı ve isten çıkardılar bende çalısmadığım ićin altınlarımı bozduk bir süre geçinebilmek için..Baktım kocamda fazla rahat iş canı isterse bakıyor istemezse kolunu bahane edip evde oturuyor.Bu arada öyle çok ciddi bir kırığı yoktu..neyse hadi bari ben işe gireyim dedim iş aramaya başladım sonra da düşündüm ki eğer ben çalışmıyorken bu kadar rahatsa ben işe girdikten sonra iyice rahata alışır diye aramaktan vazgectiğim an buruk bir sevinçle hamile olduğumu ögrendim..Neyse bu arada hala eşim iş baktıgını ve bulamadigini söyledi altınlar bitti.Ailelerimiz destek olmaya başladı.Bu arada kocam babamın evine iş bak dedikleri için aylardir gitmiyordu.Kaç defa cagirdi annem ve babam gel oglum konusalim dediler maksadın ne diye gitmedi iş konusacaklar diye...Kocam hergün düzenli olarak kahveye gidip orada tanidiklarina sorup iş aradigini söyledi haliyle benimde sabrim taşmaya başladı sigorta yok çocuk dogacak para yok..Ciddi kavgalarimiz olmaya basladi kaç defa şiddet uyguladı bana..ayrilık eşiğine geldik..Kocama iş deyince çalış deyince lafı ağzima tıkıp sinirleniyordu.Ailem de bu nasıl adam madem sana bakamaycakti niye evlendi dediler.Bu ara da ailem le eşimin ailesinin evi aynı sokakta,aylardir sabreden annem babam bizim eşimle ciddi kavga ettiğimiz bir gun en sonunda eşimin ailesine gidip ciddi bir sekilde tavırlarını koymuslar doğal olarak kızgınlıklarını dile getirmisler.Kaynanam da eşime demiş ki söyle karına ailesi gelip ailesi bir sürü laf söyledi benimle konusmasın..Ne yapacagimi şaşırdım hem eşime beni mağdur muhtaç ettigi ićin kizgınim hem aileme biran da haberim bile olmadan kaynanamin evlerine gidip tartıstiklari icin beni arada bıraktıkları için kızgınım ara da kaldım..Eşim asla ailenin kapisini açmam dedi annemlerde kocanı istemiyoruz dediler delircemm yardık edin ne yapayım benn 10 ayda 20 yil yıprandımm hakkinizi helal edin uzun oldu ama cok dertliyim

Son düzenleme:
İşin zor bacım Allah kolaylık versin anndnler çok iyi yapmış bence bebek olmayaydı iyiydi bu adam böyle giderse ne olacak

Heresin düşündüğü şeyi dile getireceğim. Kusura bakmayın da bebek için bu ne acele? Bazı insanlar üremeye programlanmış gibi hareket ediyor. Bebek doğacak masraf olacak. Ki bir çocuğun en az masrafı bebekken olanı bence. Bunun daha okulu var,lisesi,üniversitesi vs. Hiç mi çocuğunuzun gelrceğini düşünmediniz bebeği yaparken? Bilemiyorum valla ne denir? Allah kolaylık ve akıl versin size

Back
X