Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen

awaree20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
107
20
29
eşim le 2 yıl sevgili durumu oldu suan 3 haftalık evliyim eşimin ailesiyle aynı apartman dairesinde oturuyoruz ve eşimin ailesi hiçte masum değil kayın valide tam bir duzenbaz yalancı kolayına bulsa biz yatirmayacak o derece kayın pederimde aynı kayinvalidem gibi yapmadığı şey kalmadı iftira dan tut evime gizlice girip eleştirmeye kadar eşim sözde ailesiyle tartışma çıkmasın Die ağzını acmiyor onlara ama ben artık sabredemiyorum çok yoruldum ve bıktım önümüzdeki bayram ve ailesi sen gitme dedi eşim gelmiyor ilk bayram ve beni tek başıma ailemin yanına gönderiyorlar bende gidip dönmemek istiyorum çok bunalım ne yapıcam ben ya

aynı bina çok zor..
çok anlayışlı insan olmaları gerekiyor..
ben 1.5 sene dayanabildim.evliliğimi sonlandırdım..
Hergün tartışma ortamı,anlamayan insanlara birşeyler anlatma çabası..
insanı yorar bilirim..
Eş sustukça arkalanmadıkça,sabırda taşıyor..
Ben ailemin yanına gittiğimden..dönmemek üzere gittim ve davamı açtım-ayrıldım..
eğer ki eşin değerini bilsin diye- uzaklaşmak istiyorsan, sen yokken daha da dolduracaklardır.
eğer ki farklı bi yere taşınabilirseniz,düzelir herşey..
daha yenisiniz.

Aynı binadan ayrı bina olmaya bakın sorunların büyük bi kısmı çözülür bence..

aynı bina çok zor..
insanı yorar bilirim..
Ben ailemin yanına gittiğimden..dönmemek üzere gittim ve davamı açtım-ayrıldım..
eğer ki eşin değerini bilsin diye- uzaklaşmak istiyorsan, sen yokken daha da dolduracaklardır.
daha yenisiniz.

benimde sonum böyle olacak eşimi görmek dahi istemiyorum ailesi ne derse onu yaşıyoruz benim söylediğim hersey boş umurunda değil açıkça söylüyor zaten çok kötü kavga ettik eşyalarımı topladım bırakmadılar neymiş pişman olmuşum en büyük pişmanlığım sizinle burayı paylaşmak dedim bırakmadilar ailem geri alıyor beni ama yalnızca aileme tek gönderin asla geri dönmem bn izmitte evliyim aslen bursa o yüzde gidemedim ve bugün bayram evine gidemedim :KK43:

Pişman mişman olmam ben de git ailenin yanına aç davanı daha ilk haftalardan böylelerse.

aynı bina çok zor..
insanı yorar bilirim..
daha yenisiniz.
siz eşinizin kayınvalidesiyle aynı apartman içinde mi oturdunuz? benim şu an tanışma aşamasında olduğum çocuk oturcağımız ev hazır, annemler üst katta oturacak biz alt katta diyor, sorun olur mu? kafam çok karışık..

ilk bayram ve esin seninle gelmiyor,seni ailene yalnız gönderiyor öyle mi.. ne insanlar var ya..
ailesinin sözünden çıkamayan erkek profili ne kadar cok okuyorum burda.. ne ümitlerle aile kuruyorsun ama sonu hüsran..

siz eşinizin kayınvalidesiyle aynı apartman içinde mi oturdunuz? benim şu an tanışma aşamasında olduğum çocuk oturcağımız ev hazır, annemler üst katta oturacak biz alt katta diyor, sorun olur mu? kafam çok karışık..

aynı binadaydık..
ben 2.katta,kayınvalidemler 5.kattaydı..
hiç özelin olmuyor..kim gelmiş kim gitmiş haberi var..
araba dışarıda olduğunda,bir yere gitmediğini anlayıp 7/24 sende olabiliyor..
ben çalıştığım halde,ne zararları olabilir diye düşünmüştüm ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı..
evi tümden tadilat yaptılar.içine çok güzel eşyalar aldık.o aldı,ben aldım,heves ettik herşeye.
1.5 sene yuva yıkılacağını bilsem,bu kadar herşeye özenirmiydim.
kimse ayrılmak için evlenmiyor ama.
sevgiyi,yaptığı saygısızlıklar tüketiyorlar..
misal örnek vereyim:
kayınvalidem saat gece 11-12 gibi geliyordu.eşi uyumuş canı sıkılmış geliyordu..
anlayışlı ve görgülü insan olmalı..
ne kadar iyi de olsa her iki taraf..
gel yukarda yemek yiyin diyecek,evini birden otel gibi kullanıcaksın..
2 adım ötede olsun,uzak olsun..
ben bunu yaşadım,bunu derim..

kesinlikle katılıyorum cnm sana benim eşim birde annesinin ağzına içine bakıyor bana karşı saygısı yok bnm lafım sözüm geçmiyor herseyi ozenerek aldım ama ne eşyalar ne başka şeyler gözümde yok kafam sarma duman eşimden soğudum birlikte uyumak bile istemiyorum o bile fark etti neden uzaklık diyor içim almıyor konuştuğumuz balayı kavga ediyoruz bnde artık konuşmayı birsey yok sana öyle geliyor yorgunum Vs deyip gecistiriyorum

anlamıyorum çok mu güzel oluyor böyle ne geçiyor ellerine başımı yaktigimla hayatımı maf ettiğimde kaldım direk lafım da sözüm kalmadı aslında tek söylediğim artık allaha havale ettim allah bildiği gibi yapsın boşanmak istiyorum dedim dışarı çıkamıyorum balkona bile çıkamıyorum düşünün nasıl bir ruh hali icindeyin

aynı binadaydık..
ben 2.katta,kayınvalidemler 5.kattaydı..
hiç özelin olmuyor..kim gelmiş kim gitmiş haberi var..
araba dışarıda olduğunda,bir yere gitmediğini anlayıp 7/24 sende olabiliyor..
ben çalıştığım halde,ne zararları olabilir diye düşünmüştüm ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı..
evi tümden tadilat yaptılar.içine çok güzel eşyalar aldık.o aldı,ben aldım,heves ettik herşeye.
1.5 sene yuva yıkılacağını bilsem,bu kadar herşeye özenirmiydim.
kimse ayrılmak için evlenmiyor ama.
sevgiyi,yaptığı saygısızlıklar tüketiyorlar..
misal örnek vereyim:
kayınvalidem saat gece 11-12 gibi geliyordu.eşi uyumuş canı sıkılmış geliyordu..
anlayışlı ve görgülü insan olmalı..
ne kadar iyi de olsa her iki taraf..
gel yukarda yemek yiyin diyecek,evini birden otel gibi kullanıcaksın..
2 adım ötede olsun,uzak olsun..
ben bunu yaşadım,bunu derim..
canım yeni girebildim yazamadım.. çok üzüldüm senin için allah sabır versin inşallah bi başkasıyla çok daha mutlu olursun.. başta herşey güzel gibi geliyor güya annesi çok iyiymiş çok anlayışlıymış ama korkuyorum işte..

eşim le 2 yıl sevgili durumu oldu suan 3 haftalık evliyim eşimin ailesiyle aynı apartman dairesinde oturuyoruz ve eşimin ailesi hiçte masum değil kayın valide tam bir duzenbaz yalancı kolayına bulsa biz yatirmayacak o derece kayın pederimde aynı kayinvalidem gibi yapmadığı şey kalmadı iftira dan tut evime gizlice girip eleştirmeye kadar eşim sözde ailesiyle tartışma çıkmasın Die ağzını acmiyor onlara ama ben artık sabredemiyorum çok yoruldum ve bıktım önümüzdeki bayram ve ailesi sen gitme dedi eşim gelmiyor ilk bayram ve beni tek başıma ailemin yanına gönderiyorlar bende gidip dönmemek istiyorum çok bunalım ne yapıcam ben ya
Onlarla oturmayı nasıl kabul ettiniz ? Dışlamışlar...eşiniz de nasılsa aldım diye düşündü herhalde.ayy Ayyy ay!

canım yeni girebildim yazamadım.. çok üzüldüm senin için allah sabır versin inşallah bi başkasıyla çok daha mutlu olursun.. başta herşey güzel gibi geliyor güya annesi çok iyiymiş çok anlayışlıymış ama korkuyorum işte..

Çok iyi diyorlar..Çok anlayışlı diyorlar ama dedikleri gibi olmuyor..
anlatılan gibi değil,yaşattırdıkları gibiler malesef..
benim heveslerimi bitirdiler..
zaman kaybı oldular..

X