Her agladiginda yapmamali.benim kizim da iki bucuk yasinda.istedigini yapiyordum sonra bunun dogru olmadigini dusundum.mesela dun aksam birlikte yemek yiyorduk.yogurdu bezelye yemegine dokmek istedi oyle yiyeceginden degil oyun.daha kucukken oyun amacli izin veriyordum kizim bunu yapma yemiyeceksin yemek ziyan olacak dedim.konuyu degistirdim.normale dondu.aslinda bakici itiraf etmis sorunun sebebini.
Bakıcınız fazla duygusal sanırım.o yaşta çocuk seni sevmiyorum dedi diye işi bırakmayı düşünüyor.Allah yardımcısı olsun çocuklarla uğraşanların.insan kendi çocuğuna zor katlanıyor bazen başkalarınınkini hayal bile edemiyorum.kızınızı kreşe göderin bence orada sıkılmaz.
bakıcı çocuğun kişilşk gelişimiymiş eğitimiymiş vs.çok da tınlamaz.her dediğini yapar tabiki.öyle çocuğu idare temk günü kurtarmak en kolayı değilmi ?..birden bire sevmiyorum demelerini falan daha iyi gözlemleyin derim ben.
bakıcı bana profesyonel gelmedi. bakıcı dediğiniz bildiğiniz düz anne sanırım. yoksa çocuk bu ev dağıtacak tabi. yeri geliyor insanın kendi çocuğu annesine seni sevmiyorum diyor. çocuk bu yani der.