Ne yapacağımı şaşırdım

Sizin
sizin bahsettiğiniz örnekler bizde de mevcut ama kızım öyle inatci ki ne yapıp edip istediğini elde ediyor bu öyle yorucu ki dayanamıyor insan

Kreş düşünseniz. Evde yaşlı bir kadınla oturacağına yaşıtları ve başlarında eğitimli bir öğretmenle daha çok eğlenir ve öğrenir.

Kızınız biraz şımarık bir çocuk mu ? Yanlış anlamayın sorun için lütfen

Bakıcınız fazla duygusal sanırım.o yaşta çocuk seni sevmiyorum dedi diye işi bırakmayı düşünüyor.Allah yardımcısı olsun çocuklarla uğraşanların.insan kendi çocuğuna zor katlanıyor bazen başkalarınınkini hayal bile edemiyorum.kızınızı kreşe göderin bence orada sıkılmaz.

bakıcı çocuğun kişilşk gelişimiymiş eğitimiymiş vs.çok da tınlamaz.her dediğini yapar tabiki.öyle çocuğu idare temk günü kurtarmak en kolayı değilmi ?..birden bire sevmiyorum demelerini falan daha iyi gözlemleyin derim ben.

bakıcı bana profesyonel gelmedi. bakıcı dediğiniz bildiğiniz düz anne sanırım. yoksa çocuk bu ev dağıtacak tabi. yeri geliyor insanın kendi çocuğu annesine seni sevmiyorum diyor. çocuk bu yani der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…