Ne yapacağımı şaşırdım

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
492
526
103
Merhaba hanımlar
Derdim 2 yasında ki kızımın sanırım iki yaş ergenliğine girmiş olması
Epeydir bi hırçınlığı vardı her seye itiraz eder hayır hayır der dururdu ama bugün bakıcısı beni çok üzecek seyler anlattı kadına yapmadığını bırakmamış sanırım onu bakıcıya bırakmamın hırsını kadıncağızdan çıkartmış
Kadın böyle giderse bakamayacağım çok yoruyor hem fiziken hemde sürekli seni sevmiyorum annemi seviyorum vs diyormuş buna da çok üzülüyor
Ne olur bu durumları yaşayanlar varsa tavsiyelerini esirgemesinler şimdiden çok tesekkurler

Bakıcısı ne anlattı sizi bu kadar üzecek? Bu yaş grubu çocuğunda normal bu tip hırçınlıklar. Geçici olduğunu bilerek sabırlı olmak lazım. Siz işten kalan zamanda kaliteli vakit geçiriyor musunuz kızınızla?

Bakıcınız bana pek profesyonel gelmedi. 2 yaşındaki çocuk “seni sevmiyorum” dedi diye üzülmek falan çok saçma. Belki de yeni birini bulmanız sizin için en hayırlısı olur.

Merhaba hanımlar
Derdim 2 yasında ki kızımın sanırım iki yaş ergenliğine girmiş olması
Epeydir bi hırçınlığı vardı her seye itiraz eder hayır hayır der dururdu ama bugün bakıcısı beni çok üzecek seyler anlattı kadına yapmadığını bırakmamış sanırım onu bakıcıya bırakmamın hırsını kadıncağızdan çıkartmış
Kadın böyle giderse bakamayacağım çok yoruyor hem fiziken hemde sürekli seni sevmiyorum annemi seviyorum vs diyormuş buna da çok üzülüyor
Ne olur bu durumları yaşayanlar varsa tavsiyelerini esirgemesinler şimdiden çok tesekkurler
kuzum benim
benim de 2,5 yaş kızım var bakıcı bakıyor
sizin bakıcı evinde mi kendi evinizde mi bakıyor
evinizden ayrı ise sizin evde baktırın belki bir tık daha iyi olur

bakıcı da konuşmasın kimi çocuk çok hareketli oluyor

Hanımlar konum arkalarda kalmış lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin

kuzum benim
benim de 2,5 yaş kızım var bakıcı bakıyor
sizin bakıcı evinde mi kendi evinizde mi bakıyor
evinizden ayrı ise sizin evde baktırın belki bir tık daha iyi olur

bakıcı da konuşmasın kimi çocuk çok hareketli oluyor
Maalesef eve gelmiyor burda kimse bu bakıcıyı bile çok zor buldum ama Allah var bugüne kadar da memnundum
Ama benim asıl derdim kızım da ki bu aşırı huy değişimi

Bakıcısı ne anlattı sizi bu kadar üzecek? Bu yaş grubu çocuğunda normal bu tip hırçınlıklar. Geçici olduğunu bilerek sabırlı olmak lazım. Siz işten kalan zamanda kaliteli vakit geçiriyor musunuz kızınızla?

Bakıcınız bana pek profesyonel gelmedi. 2 yaşındaki çocuk “seni sevmiyorum” dedi diye üzülmek falan çok saçma. Belki de yeni birini bulmanız sizin için en hayırlısı olur.
Ben dört gün çalışıyorum zaten
Kızımla yeterince ilgilenmeye çalışıyorum daha önceden severdi bakıcısını şimdi sevmiyorum teyzeyi deyip duruyor
Bakıcımdan memnundum bu zamana kadar da iyi bakıyordu gerçekten hakkını yiyemem benim kız onun çocuklara göre fazla hareketli onunkiler çok sakinler küçükken de öylelermis

Bakıcınızla konuşun biraz kendini sevdirsin biraz Shannon verimli ilgilenerek oyunlar oynasın

Kizinizin yaptigi hicbir sey yok öyle bir yazmissiniz ki bir sey sandim bende :)
Bakiciniz cok yetersiz kücücük bir cocugun lafini ciddiye alip üzülüyor.

Hayir bir cocuk tabiki annesini bakicidan daha cok sever bunda niye alinganlik etmis anlamadim.
Asil ben seni annemden daha cok seviyorum deseydi kiziniz o zaman anormal bir durum olurdu.

Evdeki oyuncaklarindan götürün ,sevdiklerinden ,oynadiklarindan olsun.Kendi evlerinde çocuk bakan arkadaşların en büyük sıkıntısı çocuğu kendi çocuklarını nasıl televizyon önüne bırakıp evin işini görmüş, yemek yapmış,misafir ağırlamış salar baktıkları cocukta da bu alışkanlığı sürdürmeleridir.

İkinci yılımız
Kadının derdi biraz daha evi dağıtıp hircin olması sanırım
Arkadaşım eski oyuncaklarını kaldır yeni oyuncaklar al. SonraSbunlardanSbıkınca değiştirirsin
Kitaplar al Hamur vs ayarlaa Bi gün hamur yapsınlar bi gün bebek oynasınlar bi gün imkanı varsa dısarı cıksınlar. Kadın çocuğun vaktini doldurmalı ki yavru bıkmasın. Benim akrbam Sagolsun hergün baska oyun kurar. Hiç olmadı kıyafet giyer cıkarırlar bi gün doktorculuk bibgün pastacılık oynarlar bir gün sac örerler
Kadın oyun kuramıyor bence sizin Anlst sunu şunu yapın de

Çocuğunuzun bakıcıyi şimdiye kadar seviyor olupta şimdi sevmiyor olması beni neden şüphelendirdi??

Bakıcı daha sorun geldi bana çocuktur herşeyi söyler bende zamanında çocuk baktım bir gün annesine gitmemek için bana sarılıp ağlarken diğer gün ablayı sevmiyorum bir daha beni ona bırakma diye ağlayabiliyordu ( bir kutu sütü bir anlık dalginligima getirip mutfak halima boca ettiği aaaa ne yaptın dedim diye beni istememişti )

Arkadaşım eski oyuncaklarını kaldır yeni oyuncaklar al. SonraSbunlardanSbıkınca değiştirirsin
Kitaplar al Hamur vs ayarlaa Bi gün hamur yapsınlar bi gün bebek oynasınlar bi gün imkanı varsa dısarı cıksınlar. Kadın çocuğun vaktini doldurmalı ki yavru bıkmasın. Benim akrbam Sagolsun hergün baska oyun kurar. Hiç olmadı kıyafet giyer cıkarırlar bi gün doktorculuk bibgün pastacılık oynarlar bir gün sac örerler
Kadın oyun kuramıyor bence sizin Anlst sunu şunu yapın de
Biraz da öyle deneyeceğim bakalım oyuncaklarını vs veriyorum ama şimdi daha fazla aktivite götüreyim

Iki yas cocugu hayir istemiyorum ben yapcam sen yapamazsin elindekini atma sinirlendiginde bagirma ve dagitma doneminde ayrica kendini kesfetme ve birey oldugunu hissetme doneminde.bakicinin burda daha sakin sabirli anlayisli hosgorulu olmasi oyunlar oynamasi ilgi ve sevgisini eksik etmemesi gerekir.anne olmadiginda cocuk duygusal boslugunu doldurmasi icin bakiciya baglanmasi gerekir.cocugunuzun degil bakicinizin bakis acisini degistirmesi gerekir.

Çocuğunuzun bakıcıyi şimdiye kadar seviyor olupta şimdi sevmiyor olması beni neden şüphelendirdi??
Ya bilemiyorum ama kötü seyler de aklına getirmek istemiyorum kızım söyleyebilir çok rahat sadece sevmiyorum diyor muhtemelen sıkıldığı icin

Iki yas cocugu hayir istemiyorum ben yapcam sen yapamazsin elindekini atma sinirlendiginde bagirma ve dagitma doneminde ayrica kendini kesfetme ve birey oldugunu hissetme doneminde.bakicinin burda daha sakin sabirli anlayisli hosgorulu olmasi oyunlar oynamasi ilgi ve sevgisini eksik etmemesi gerekir.anne olmadiginda cocuk duygusal boslugunu doldurmasi icin bakiciya baglanmasi gerekir.cocugunuzun degil bakicinizin bakis acisini degistirmesi gerekir.
Kadın gerçekten sabırlı biri ama bizim aramızda bi denge kuramama oluştu sanırım çünkü ağlamasın diye her istediğini yapıyor yapma demiştim bir ara en son ne durum da bilemiyorum

Kadın gerçekten sabırlı biri ama bizim aramızda bi denge kuramama oluştu sanırım çünkü ağlamasın diye her istediğini yapıyor yapma demiştim bir ara en son ne durum da bilemiyorum
Her agladiginda yapmamali.benim kizim da iki bucuk yasinda.istedigini yapiyordum sonra bunun dogru olmadigini dusundum.mesela dun aksam birlikte yemek yiyorduk.yogurdu bezelye yemegine dokmek istedi oyle yiyeceginden degil oyun.daha kucukken oyun amacli izin veriyordum kizim bunu yapma yemiyeceksin yemek ziyan olacak dedim.konuyu degistirdim.normale dondu.aslinda bakici itiraf etmis sorunun sebebini.

Back
X