• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım.

Görüştüğüm kişiye şans vermek mi? Yoksa başka şehre gidip hayatımı yaşamak mi?

• Ankete Katılan
    51
  • Anket Kapalı .

Rachelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
97
281
43
Hayatımda çeyrek asrı geride bıraktım ama şu hayatı bir türlü istediğim şekilde yaşayamadım.
Şimdiyse içimde iki farklı kişi var sanki. Biri; Birini sevip evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak istiyor. Diğeri ise başka bir şehre, herkesten uzağa gidip kendini geliştirmek, kendini tanımak, gezmek tozmak istiyor. Kurstan kursa koşmak istiyor. Her şeye geç kalmışlık hissi ise beni bir türlü bırakmıyor.
Şu an biriyle görüşüyorum ve kafamın içindeki bu iki kişinin çatışma sesleri çok yükseldi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Anketi cevaplarsanız sevinirim.
Yorumlarınızla da bana farklı bakış açıları kazandıracağınıza inanıyorum. 🌼

Ben şimdiki aklım olsa 30 yaşımdan önce evlenmezdim.(40 a kadar yolu var )
Gezerdim,kurslara giderdim,başka şehirler,başka kültürler görmek isterdim.
Dünya görüşümu daha fazla açmak isterdim.
Zaten istediğimiz zaman evlenebiliriz.ama 30 yaşına geldiğimizde çocuğumuz eşimiz oluyor.isimiz ve sorumluluklarımız oluyor.
O zaman her aklımıza geleni hemen yapamıyoruz.onun için ayrı zaman ayırmak plan yapmak gerekiyor.

Herkesin hayattan beklentileri,hayalleri,yaşanmışlıkları farklıdır bence başkalarına sorarak bir karar vermeniz sizin için yanıltıcı olabilir. En iyisi elinize bir kağıt kalem alıp her iki seçeneğin de avantajlarını ve dezavantajlarını yazıp karşılaştırma yapın.

görüştüğünüz kişi ile durumlar ne kadar ciddi?
1. seçenek 2. seçeneğe engel mi?
1. seçeneği seçtiğinizde ikincisi aklınızda kalacak mı?

siz kendinizi en iyi bilen olarak bu iki seçeneği didik didik değerlendirin.

kendi hayatını kur başka şehre git sonra pişman olma o şehir de elbet erkek cinsi vardır biri çıkar karşına ikinci seçenekte olur
mutlu mesut yaşarsın ohh mis

Hayatımda çeyrek asrı geride bıraktım ama şu hayatı bir türlü istediğim şekilde yaşayamadım.
Şimdiyse içimde iki farklı kişi var sanki. Biri; Birini sevip evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak istiyor. Diğeri ise başka bir şehre, herkesten uzağa gidip kendini geliştirmek, kendini tanımak, gezmek tozmak istiyor. Kurstan kursa koşmak istiyor. Her şeye geç kalmışlık hissi ise beni bir türlü bırakmıyor.
Şu an biriyle görüşüyorum ve kafamın içindeki bu iki kişinin çatışma sesleri çok yükseldi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Anketi cevaplarsanız sevinirim.
Yorumlarınızla da bana farklı bakış açıları kazandıracağınıza inanıyorum. 🌼
Valla evlilik her zaman yapılabilir. İnsanın kendini geliştirmesi kadar güzel bir şey var mı? Ben evlendiğimde 28 yaşındaydım üniversite okuyordum eşimle 8 senelik birlikteliğin sonunda evlendik. Beraber gezdik tozduk birbirimizi iyice tanıdık. Kısacası hayatımızın tadını çıkardık. 35 yaşındayım hala ne yapsam da kendimi geliştirsem diyorum. Açıktan da olsa okul okuyorum. Sanırım sayısız diplomam oldu 😂 şimdi yaşını da bilmiyorum ama 20’li yaşlarındaysan kesinlikle kendini geliştirmeni hayatını yaşananı öneririm. Daha sonra elbet gönlüne göre biri çıkacak ve güzel bir evliliğin olacaktır.

Hayatinizda ki kişiden çok emin değil misiniz? Yoksa sadece içinizde ki aile kurma isteği ile mi görüşüyorsunuz? Eğer öyleyse yanlış bir karar olur evlilik.
Yok adama aşıksanız, birlikte gezilecek, öğrenilecek, hayatı yaşayabileceğiniz birisiyse doğru kişidir zaten. Aksi taktirde sonu pişmanlık olur büyük risk olur.
Ben adama aşık olduğunuz ve size uygun birisi olduğunu varsayarak yaptım oylamayı😋

önemi olan adamların karakterinin hangisinin daha iyi olduğu değil sizin hangisine daha çok uyduğunuz aslında

Back
X