Ne yapacağımı şaşırdım:(

esra yazan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
46
-27
1
31
Kizlar subat ayinda 2.evliligimi yaptim 3 kucuk cocugum var hepsi yanimda aramizda 15 yas var o benden buyuk cocuklari annesiyle yasiyor cok severek ikinzci evliligimizi yaptik daha once hayatinda biri olmus o bunu kabul etmiyor tek seferlikti diyor kizi taniyorum biz sevgili olduktan sonra tartismistik az once telefonu elime aldim bu arada ne zaman elime alsam sen bana guvenmiyomusun vs tartisma cikariyo benden once o kiz buna konum atmis goruntulu araken ekran goruntusu almis yanlislikla teknoloji ozurlu oldugu icin aklina gelmez alkollu mekanlarda kadinlarla resimler daha once gordugumde cok uzulmustum hala duruyo benden once olan seyler olmasina ragmen uzuluyorum gecen haftlarada facesine grdigimde hareket dokununde kizlari falan aramis bu arada 3 telefon kullaniyo kendi isi oldugu icin hepsinin sifresini falan biliyorum sordugumda telefonlar butun gun ortada yemin ederim ben kimseyi aramdim demisti az once baktim 18 inde grmustum ben 21 inde yine bi kac kisiyi aramis sinirden agliyorum soylesem telefonumu niye karistrdin bana guvenin yokmuydu falan diycek seni sevmesem niye evleniyim falan napcagimi sasrdim yardim edin

Daha önce evlenip boşanmış birisin, fanusta yaşamıyorsun, karşındaki adamın geçmişine takman sence normal mi?
Canm gecmisine takmiyorum.facebokktaki aramalara takiyorum surekli yoruldum ettim tamm isi yogun ben yoruldum desem en azindan dinlenmeye vaktin var evdesin diyo bu arada evde duramuyorum cocugum rahatsiz surekli hastanelerdeyim

Kizlar subat ayinda 2.evliligimi yaptim 3 kucuk cocugum var hepsi yanimda aramizda 15 yas var o benden buyuk cocuklari annesiyle yasiyor cok severek ikinzci evliligimizi yaptik daha once hayatinda biri olmus o bunu kabul etmiyor tek seferlikti diyor kizi taniyorum biz sevgili olduktan sonra tartismistik az once telefonu elime aldim bu arada ne zaman elime alsam sen bana guvenmiyomusun vs tartisma cikariyo benden once o kiz buna konum atmis goruntulu araken ekran goruntusu almis yanlislikla teknoloji ozurlu oldugu icin aklina gelmez alkollu mekanlarda kadinlarla resimler daha once gordugumde cok uzulmustum hala duruyo benden once olan seyler olmasina ragmen uzuluyorum gecen haftlarada facesine grdigimde hareket dokununde kizlari falan aramis bu arada 3 telefon kullaniyo kendi isi oldugu icin hepsinin sifresini falan biliyorum sordugumda telefonlar butun gun ortada yemin ederim ben kimseyi aramdim demisti az once baktim 18 inde grmustum ben 21 inde yine bi kac kisiyi aramis sinirden agliyorum soylesem telefonumu niye karistrdin bana guvenin yokmuydu falan diycek seni sevmesem niye evleniyim falan napcagimi sasrdim yardim edin
Çocuklarınıza dikkat edin. Korktum ben bu karakterde birinden belli olmaz yani

Böyle biriyle 2. Evlilik bence de kuşku verici olurdu. Düşünmeden yapılmış bir evlilik sanki.
Inanin yeni farkina vardim gercekten cevresinde saygi goren biri eski evliligimde yillarca calistim bi halta yaramdi buda surekli is arasini bulamdim bi turlu bendemi sorun var diyorum artik

Çocuklarınıza dikkat edin. Korktum ben bu karakterde birinden belli olmaz yani
O konuda gercekten icim rahat hasta cocugum olmasina ragmen babalari bi kere aramdi kendi babasi olsa bu kadarini yapmazdi hakkini yiyemem cok ilgili o konuda biseyimizide asla eksik etmez

daha yıl bile olmadan bunların olması bilemedim... 3 çocukla Tekrar bir yola çıkmışsınız ne kadar tanıma fırsatınız oldu?

Ergenlerin kendinden öncesine takılmasına alışmıştık da üç çocuklu ikinci evliliğini yapan koskoca kadının takılmasına ilk kez denk geldim. Şoku atlatayım yazarım birazdan.
Bana gore evli birinin farkli birilerini aramsi sacma heleki severek evlendiyse seven insanin baskasi aklina gelirmi

Back
X