Ne yapacağımı şaşırdım:(

Alakasi yok yok hastaneye tasiycak biriymis temizlikmis ne sacma bisey gorende 70 80 yasinda sanicak herkesi cikar vs olarak gormeyin ne benim derdim paraydi evlenirken zaten var param ne deonun bi hizmetciye ihtiyaci vardi
İyi siz aşk rüyası görmeye devam edin adam aranırken.

Tabi canm para yok bu yasina ben gtrdim adami sanki kendi isini gucunu yapmiyodu da bu yastan sonra 3 cocugun derdiyle ugrascak

Adam sizi sevdiği için çocuklarla uğraşmıyor,
biraz mantıklı düşünen genç, çocuksuz hiç bir kadının dönüp 4 çocuk babası,belli bir yaşın üzerindeki bir adama bakmayacağını iyi bildiği için uğraşıyor. Yani sevdiğinde değil.

Kizlar subat ayinda 2.evliligimi yaptim 3 kucuk cocugum var hepsi yanimda aramizda 15 yas var o benden buyuk cocuklari annesiyle yasiyor cok severek ikinzci evliligimizi yaptik daha once hayatinda biri olmus o bunu kabul etmiyor tek seferlikti diyor kizi taniyorum biz sevgili olduktan sonra tartismistik az once telefonu elime aldim bu arada ne zaman elime alsam sen bana guvenmiyomusun vs tartisma cikariyo benden once o kiz buna konum atmis goruntulu araken ekran goruntusu almis yanlislikla teknoloji ozurlu oldugu icin aklina gelmez alkollu mekanlarda kadinlarla resimler daha once gordugumde cok uzulmustum hala duruyo benden once olan seyler olmasina ragmen uzuluyorum gecen haftlarada facesine grdigimde hareket dokununde kizlari falan aramis bu arada 3 telefon kullaniyo kendi isi oldugu icin hepsinin sifresini falan biliyorum sordugumda telefonlar butun gun ortada yemin ederim ben kimseyi aramdim demisti az once baktim 18 inde grmustum ben 21 inde yine bi kac kisiyi aramis sinirden agliyorum soylesem telefonumu niye karistrdin bana guvenin yokmuydu falan diycek seni sevmesem niye evleniyim falan napcagimi sasrdim yardim edin

Boşanmayacaksanız kurcalamayın.

E amca işte. Sizin yaşınıza göre gayet de amca. Ben sizden 5 yaş büyüğüm. Bana bile amca. Parası olmasa siz de yüzüne bakmazdınız. Neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz ki?
Ben 34 yaşındayım,konu sahibi ve eşi arasındaki yaş farkı fazla bana göre 😔

Back
X