- Konu Sahibi yasminemin06
hepinize teşekkurler inanın bıraz rahatladım sanki bana sızden guç geldi eşimle artık hiç ilgılenmıyorum korkmuyorumda sızler ne kadar iyiysınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama 18 yıllık yuvam nasıl ayrılırımki ya ben başaramıyorum ayrılmayı deli olacam ya
ben 19 yıllık evlıyım eşimle sorunlarım vareşim beni hıç istemıyor nefret edıyormuş sorunlarımız 2006 da başladı konu aldatma eşim dava acmıştı boşanacaktık
6 ay annemlerde kaldımve mahkemeye 1 gun kala geldı eve getırdı beniboşanmaya ismedi vazgectı17 yaşında oğlum varve sorunlar tekrar başladıyenı beni istemıyor ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok sevıyorum ayrılmak istemıyorum hayatında kadın da yoksadece gonul eğlendırme o kadar anlamadığım şeybenden sıkılıyor yanı kacıyor benden ne olur bışey söyleyın yardım edın bana yuvanın yıkılmasını istemıyorum bıraz karışık yazdım kusura bakmayın...![]()
avukat evi arabayı ortayı koymuştu yuklu tazmınatt da istemışdık aylığın nın yarısıda vardı mahkemden geri dondu başına gelceklerıde bılıyo
beni eşim yaşatmıştı her isteğimi yapaıyordu ve adeta tapıyordu hıç sıkıntıya gırmedım bırakıcam ama nasıl llailemle yapabılırmıyım bu yaştan sonra kendım özgurdum sanki aiem herşeyıme karışacak gıbı geliyor nasıl anlatsam bılemıyorum
Kesinlikle katılıyorumBaşına gelecekleri biliyor tabii ki, ama siz başınıza gelecekleri biliyor musunuz???
Burnuma hiç iyi kokular gelmedi..
Adam davadan geri dönmüş, neden??
Mallarını kaçırmak için olmasın? Üstelik de gönül eğlendiriyor dediğiniz kadınlardan birinin üzerine bile olabilir..
Bence gözünüzü açın, adamın aklı başka yerde belli ki. Birden bire değişeceğini de hiç sanmam, dile kolay 19 sene haklısınız, ama evlilik denen kurum bir kere çatladı mı telafisi yok..
Ailenizle tabii ki yaşıyamazsınız bu saaten sonra, ortada ev, araba, maaş varmış, bence direk malların üzerine tedbir koydurun, başkasının üzerine geçiremesin.. Oğlunuz da üniversiteyi kazanınca onunla birlikte ev tutar düzeninizi kurarsınız. Ama lütfen gözünü açın..