Yazdiklarinizdan ben de bir sonuca ulastim ki oda su : bazi erkekler sorun neyse ne bunu karisindan cikariyor ondan anlamsiz yere sinirleniyor nazi ona geciyor ona patliyor demekki :) esiniz anlattiginiz 15 gunde cookk ornek bi es modeli ama bi sorun olmus sizinle alakasi bile yok hatta hickimseyle alakasi yok ama o size cikismis :) bnm esim su aralar coookk kotu davraniyo bana ama dilerim sorun kaynanamin dolduruslari ve ben olmayayim ds sadce kendiyle ilgili disa vuramadigi bisey icin boyle yapiyo olsu nBir an bunu benmi yazdım acaba diye düşündüm sonra baktım sen yazmşsn :)Cnm zamanla oturacktır herşey emin old aha çok yenisniz ve anladığım kadarıyla eşin çok yoğun çalışıyor sende öylesin.Sende o yokken çık dışarı gez toz arkadşlarınla buluş alışverş yap çokta ondan beklentin olmasın.Benm eşimde çok yoğun çalışan bir insan,her söylediğimi anlş anlar çoğu zaman hiç anlamaz,ama ben şunu anladım gittiğimiz bir tatilde,yoğunlktn böyleymş meğer.Çünkü 15 gün boyunca,çorba soğuk,çorap yerde ekmek bayat vs gibi eften püften şeylerden evde tartışmalar çıkaran adam melekmş meğer,her sabah kalktığımzda cnm bugn ne yapmak istersn diye sordu,sonra oğlumu aldı benden sırf ben rahat rahat yüzebileym diye(gittiğimz yer kadın erkek ayrı plajı vardı ben kapalı oldğum için ayrı yerlerde giriyorduk),sonra evdeykn masrftn kaçan adam saatliğine 60 tl verdi aile havuzu kiraladı hergün 3ümüz zaman geçirebilelim diye,ben ne istiyorsam onu yaptık hergün artık istemey utanır olmştm çünkü hemen yapıyordu oranın yemeklerini bir kere beğenmedm dedim diye hergün ilçeye yemeğe gidiyorduk,hergün çevre il ilçe geziyorduk,gece oğlumu uyutuyor uyanınca gidip ilgileniyor vs. daha birsürü şey,hani hayal edersinya şöyle kocam olsun böyle kocam olsun ben o 15 gün hepsini yaşadım ve kocama tekrar aşık oldum.Sonra ne oldu biliyormusunbir akşam ben eşimden eski görev yaptığı yere gitmemizi istedim oldğmz yerdn 12 saat uzaklıktaydı 1 haftada orda kalalım arkadşlarımzda dedm tamam dedi hemn kabul etti yarın çıkarız dedi bende mutlu oldum, sonra telefonu çaldı aldı başka odaya gitti 1 saat konuştu geldiğinde gözleri dolmş ne oldu dedi babannesi beyn kanamsı geçirmş yoğun bakıma almşlar,ciddiymş durumu apartopar kalktık gittk (babannesinin ilk torunuydu ve annesi kadr düşkündü ona) ve o an büyü bozuldu,15 gün boyunca melek olan kocam biranda pof diye sönmüş ve bir ateş topu halini almştı bana kızıyor yol boyunca bağırıyor oğluma tahammül edemiyor ne desek suç oluyor,sonra vardık 2 gün hastanede kaldı eve hiç gelmedi doğru düzgn aramadı bile bizi biz babannenin evnde kaldk babannemizi kaybettk 2. günün sonunda eşim delirmiş gibiydi kurtaramadım diyordu sadece,sonra kendini toparlayana kadar bu böyle devm etti ama büyü bozulmştu birkere,o yüzden cnm dış etkenler insanı çok etkiliyor sıkma canını uzun oldu bayağı farkındayım ama ne anlatmak istediğimi sen anlamışsındr,ben senin yazdıkalrından seni çok iyi anladım![]()

O duzelecek bsey cunku