• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı şaşırdım...

Bir an bunu benmi yazdım acaba diye düşündüm sonra baktım sen yazmşsn :)Cnm zamanla oturacktır herşey emin old aha çok yenisniz ve anladığım kadarıyla eşin çok yoğun çalışıyor sende öylesin.Sende o yokken çık dışarı gez toz arkadşlarınla buluş alışverş yap çokta ondan beklentin olmasın.Benm eşimde çok yoğun çalışan bir insan,her söylediğimi anlş anlar çoğu zaman hiç anlamaz,ama ben şunu anladım gittiğimiz bir tatilde,yoğunlktn böyleymş meğer.Çünkü 15 gün boyunca,çorba soğuk,çorap yerde ekmek bayat vs gibi eften püften şeylerden evde tartışmalar çıkaran adam melekmş meğer,her sabah kalktığımzda cnm bugn ne yapmak istersn diye sordu,sonra oğlumu aldı benden sırf ben rahat rahat yüzebileym diye(gittiğimz yer kadın erkek ayrı plajı vardı ben kapalı oldğum için ayrı yerlerde giriyorduk),sonra evdeykn masrftn kaçan adam saatliğine 60 tl verdi aile havuzu kiraladı hergün 3ümüz zaman geçirebilelim diye,ben ne istiyorsam onu yaptık hergün artık istemey utanır olmştm çünkü hemen yapıyordu oranın yemeklerini bir kere beğenmedm dedim diye hergün ilçeye yemeğe gidiyorduk,hergün çevre il ilçe geziyorduk,gece oğlumu uyutuyor uyanınca gidip ilgileniyor vs. daha birsürü şey,hani hayal edersinya şöyle kocam olsun böyle kocam olsun ben o 15 gün hepsini yaşadım ve kocama tekrar aşık oldum.Sonra ne oldu biliyormusunbir akşam ben eşimden eski görev yaptığı yere gitmemizi istedim oldğmz yerdn 12 saat uzaklıktaydı 1 haftada orda kalalım arkadşlarımzda dedm tamam dedi hemn kabul etti yarın çıkarız dedi bende mutlu oldum, sonra telefonu çaldı aldı başka odaya gitti 1 saat konuştu geldiğinde gözleri dolmş ne oldu dedi babannesi beyn kanamsı geçirmş yoğun bakıma almşlar,ciddiymş durumu apartopar kalktık gittk (babannesinin ilk torunuydu ve annesi kadr düşkündü ona) ve o an büyü bozuldu,15 gün boyunca melek olan kocam biranda pof diye sönmüş ve bir ateş topu halini almştı bana kızıyor yol boyunca bağırıyor oğluma tahammül edemiyor ne desek suç oluyor,sonra vardık 2 gün hastanede kaldı eve hiç gelmedi doğru düzgn aramadı bile bizi biz babannenin evnde kaldk babannemizi kaybettk 2. günün sonunda eşim delirmiş gibiydi kurtaramadım diyordu sadece,sonra kendini toparlayana kadar bu böyle devm etti ama büyü bozulmştu birkere,o yüzden cnm dış etkenler insanı çok etkiliyor sıkma canını uzun oldu bayağı farkındayım ama ne anlatmak istediğimi sen anlamışsındr,ben senin yazdıkalrından seni çok iyi anladım :42:
Yazdiklarinizdan ben de bir sonuca ulastim ki oda su : bazi erkekler sorun neyse ne bunu karisindan cikariyor ondan anlamsiz yere sinirleniyor nazi ona geciyor ona patliyor demekki :) esiniz anlattiginiz 15 gunde cookk ornek bi es modeli ama bi sorun olmus sizinle alakasi bile yok hatta hickimseyle alakasi yok ama o size cikismis :) bnm esim su aralar coookk kotu davraniyo bana ama dilerim sorun kaynanamin dolduruslari ve ben olmayayim ds sadce kendiyle ilgili disa vuramadigi bisey icin boyle yapiyo olsu n :((
O duzelecek bsey cunku

Yazdiklarinizdan ben de bir sonuca ulastim ki oda su : bazi erkekler sorun neyse ne bunu karisindan cikariyor ondan anlamsiz yere sinirleniyor nazi ona geciyor ona patliyor demekki :) esiniz anlattiginiz 15 gunde cookk ornek bi es modeli ama bi sorun olmus sizinle alakasi bile yok hatta hickimseyle alakasi yok ama o size cikismis :) bnm esim su aralar coookk kotu davraniyo bana ama dilerim sorun kaynanamin dolduruslari ve ben olmayayim ds sadce kendiyle ilgili disa vuramadigi bisey icin boyle yapiyo olsu n :((
O duzelecek bsey cunku

Benim vardığım sonuçların hepsi boşa çıktı:)sonuç yok,problem var ama yok.biliyomysun kvalidenle alakalı olduğunu sanmam ve bugünlere özgü bişey olduğunu da sanmıyorum.
Evlenmeden önce ulaşılmazdık tabii,ağlatsa da bir gün evleneceğimizi onlara bağlı olduğumuzu biliyolardı.şimdi de olan oldu.hedef tamam.

Benim vardığım sonuçların hepsi boşa çıktı:)sonuç yok,problem var ama yok.biliyomysun kvalidenle alakalı olduğunu sanmam ve bugünlere özgü bişey olduğunu da sanmıyorum.
Evlenmeden önce ulaşılmazdık tabii,ağlatsa da bir gün evleneceğimizi onlara bağlı olduğumuzu biliyolardı.şimdi de olan oldu.hedef tamam.
Farkindayim da en azindan boyle dusunmek bi sureligine iyi gelmisti
:)))

Birlikte bir psikologa gitmeyi önerin ve sorunlarınıza objektif bakacak birinden yardım alın.
Psikolog konusunda ne yapın ne edin ikna edin..
Başka türlü kolay aşamazsınız bu durumu..

Okuduklarıma gerçekten üzüldüm. Bir şey sorabilir miyim? Neden ortalığı devirip yıktıktan morallerinizi alt üst ettikten sonra soğuk odaya gidip yatınca onun için endişe ediyorsunuz? Bu tavırlarınızla onun çocuksu, bencil, şımarık tarafını beslemiş oluyorsunuz. Bırakın hasta olsun, bırakın öksürsün, bırakın ağlasın! Bırakın bir, iki, üç hafta sonunuz berbat geçsin! Siz aman küs kalmayalım aman ağzımızın tadı bozulmasın diye böyle yaptıkça onun daha nazlı, daha çekilmez olduğunu fark etmiyor musunuz? Böyle huyları törpülemek için bıkkın ve umarsız olmalısınız. Nazı size geçtiği için böyle yapmaya alışmış. Siz onun annesi değil, eşisiniz. Bunu çok iyi anlamasını sağlayın. Sizi yıprattığını ve sevginizin bittiğini görsün, sizi kaybetmekten korksun. Kendini değiştirmeye motive olması lazım.
Bir gün öfke kontrolünüzü kaybetmemek için içinizden 10 a kadar sayın ve sakin ama kararlı bir ses tonuyla bu hallerinin sizi ondan soğuttuğunu ve işin kötüsü artık etkilenmediğinizi, gözünüzde küçük düştüğünü söyleyin. Hatta bensiz mi gezecektin derse evet sensiz gezecektim, çünkü seninle her dakika bir olay çıkmasının tedirginliğini yaşıyorum ve bunu istemiyorum diyin. İnanın kendini parçalamalar soğuk odalarda yerlerde yatmalar işe yaramayınca tıpış tıpış ayağınıza gelecek. Karakterinize uymasa bile o umursamaz, ne halin varsa gör kılığını giyin üzerinize. Belki size bir iki tatsız ve soğuk geçecek aya malolur, ancak bir ömrün yanında dört beş haftasonu nedir ki?

Son düzenleme:
♥gözyaşı♥;32926760 .!.:
Birlikte bir psikologa gitmeyi önerin ve sorunlarınıza objektif bakacak birinden yardım alın.
Psikolog konusunda ne yapın ne edin ikna edin..
Başka türlü kolay aşamazsınız bu durumu..

Aynen bu gerekli.dün burada aile danışmanlığı da yapabilecek bir yer buldum.seansı 100 tl diyor.sizce normal mi? Tabii ki bizim durumumuz paradan daha önemli ama malum yeni ev yeni eşya borç harç....sırf bu yüzden ikna edemeyebilirim onu...düzelelim derken sağlığımızdan olmayalım daha çok:)

Odağınızı onun üzerinden çekin. İlginizi başka konulara kanalize edin. Kendinize bir uğraş bulun, yeni bir yabancı diziye başlayın, bir oyun oynayın, yeni ve uzun bir kitap serisine başlayın. Eşiniz saçmaladığı zaman içinde kaybolun. Ayrılalım, bitti gibi şeyler sadece ters teper. Valla yoruldum kavga etmek istemiyorum ne halin varsa gör moduna geçin ve bunu uygulayın. Saatinde yatın saatinde kalkın, yatağa ister gelsin ister gelmesin. Bir gün ayrı yattı diye evlilik bitmez. Evlilik asıl onun bu yönünü beslemeye devam ederseniz biter, çünkü siz bitersiniz. Önce siz kendinizi geri kazanın, güçlü olun. İnanın bu gücünüzden çekinecektir. Kendinde bir sorun olduğunun farkına varmadan terapist de işe yaramaz. Çünkü orada üçüncü bir göz ona haksız yönlerini söyleyecek, bazı ödevler verecek, uygulayın gelin diyecek. Ancak o kendi hatasını kabul etmeden belki senin tarafını tuttu diye kesip atacak oradan çıkınca. Terapi ancak tedaviyi kabul ederse uygulanabilecek bir şey, bu da kendinde bir sorun olduğunu kabul etmesinden geçiyor bence.

Okuduklarıma gerçekten üzüldüm. Bir şey sorabilir miyim? Neden ortalığı devirip yıktıktan morallerinizi alt üst ettikten sonra soğuk odaya gidip yatınca onun için endişe ediyorsunuz? Bu tavırlarınızla onun çocuksu, bencil, şımarık tarafını beslemiş oluyorsunuz. Bırakın hasta olsun, bırakın öksürsün, bırakın ağlasın! Bırakın bir, iki, üç hafta sonunuz berbat geçsin! Siz aman küs kalmayalım aman ağzımızın tadı bozulmasın diye böyle yaptıkça onun daha nazlı, daha çekilmez olduğunu fark etmiyor musunuz? Böyle huyları törpülemek için bıkkın ve umarsız olmalısınız. Nazı size geçtiği için böyle yapmaya alışmış. Siz onun annesi değil, eşisiniz. Bunu çok iyi anlamasını sağlayın. Sizi yıprattığını ve sevginizin bittiğini görsün, sizi kaybetmekten korksun. Kendini değiştirmeye motive olması lazım.
Bir gün öfke kontrolünüzü kaybetmemek için içinizden 10 a kadar sayın ve sakin ama kararlı bir ses tonuyla bu hallerinin sizi ondan soğuttuğunu ve işin kötüsü artık etkilenmediğinizi, gözünüzde küçük düştüğünü söyleyin. Hatta bensiz mi gezecektin derse evet sensiz gezecektim, çünkü seninle her dakika bir olay çıkmasının tedirginliğini yaşıyorum ve bunu istemiyorum diyin. İnanın kendini parçalamalar soğuk odalarda yerlerde yatmalar işe yaramayınca tıpış tıpış ayağınıza gelecek. Karakterinize uymasa bile o umursamaz, ne halin varsa gör kılığını giyin üzerinize. Belki size bir iki tatsız ve soğuk geçecek aya malolur, ancak bir ömrün yanında dört beş haftasonu nedir ki?

size anlattığım tartışmada en son böyle yaptım...içim el vermese de yaptım.vicdanımdan bahsediyor.bir de bundan azar yedim...daha önce de yaptım hatta son zamanlara süreklilik sağlamaya çalıştım.bir kere de taşa yatmıştı:) ellemedim :) ay koptum şu an yazarken :)))))) sinirlerim alt üst oldu :))) ay yazarken anladım da benim adam evin her köşesine yatmış ya :)) ayyy ayy napsam bilmem,naptım ne günah işledim de böyle yerlere yatan koca verdi Allah :)))) ayy ayy vallahi eski halimi özledim ya...herşeyle muzur muzur uğraşırdım,ne neşeliydim vallahi.ömrümü çürüttü bu adam benim.
artık endişe etmemeyi öğreniyorum.aklım kalsa da yanına gitmemeye çalışıyorum...banyonun önünde yattı geçende de :)))))kıllı kocaman vücut :)))) benim de tabii nefes düzenim bozulmuştu.yüzümü yıkamaya gittim.kolu banyo eşiğine kadar uzanıyordu.üstünden atlayıp geçmişim.Benim vicdanım yok muymuş?onu neden kaldırmamışım...bayılacaktım orada biliyor musun dedim...ayakta duramıyordum ki ona yardım edeyim.neyse bu yattı yattı kalktı:) sonra bana bunları söyledi.ben de vicdanım popomda dedim :) artık sinir krizi esnasında kendimi yırtıyorum.tıpış tıpış ayağıma gelse ne olur...bana şunları söylüyor gediğinde de:neden böyle yapıyorsun?
sanki 10 dk önce ben yırttım üstümü:)
-neden böylesin sen ?neden hep kendini düşünüyorsun?
-neden karşındakine neler yaptığını görmüyorsun?
gibi gibi.....
ah neler denedim....cevap verince kendini savunma diyor.vermeyince işine gelmeyince susuyosun diyor.ben napim?http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1shok.gif

Çok üzüldüm. Ama eşinizin bu tür huylarını bilerek ve severek evlendiniz. o yüzden sabırlı olmanızda fayda var. işten yorgun olarak gelmeninde etkisi var. meslek nedir bu arada??

Bu alınganlığı aldırmak gibi bir şansımız yok mu ya ? :26: Benimde çok yakın bir arkadaşım var böyleydi o da,bi süre sonra insan kendini ksııtlıyor sunu yaparsam alınır bunu dersem kırılır insan kendi olmaktan cıkabiliyor..Ama baktım olmayacak herseyi kırılmayacagı ölcüde acıkca söylemeye basladım alınıyordu yine ama ay aman özür dilerim demekten vazgecmiştimartık o da birsüre sonra farketti ki kendinde sorun var allahtan eskisi kadar değildir gelip geçer hemen alınganlıgı şimdi :8:

Umarım aynı sonucu sizde elde edersiniz ama eşiniz oldugu için tavsiye veremem ki tavsiye verecek yaşta bile değilim...inş çekilir ölçüde azalır ki sorun cıkmaz bundan sonra ve mutlu olursunuz :34:

Birak nerde uyursa uyusun, 6 yasindaki cocuk mu ki bu, pesinden mutlu etmek icin dolanasin?

Titiz titiz konuşmaları var.sinir ediyor beni.sonra sen nasıl bu hale geliyorsun diyor.dün arabayı alıp gittim işe.çok soğuktu.gelince fatkettiğinden arabayı mı aldın dedi.nereye gittin?
Işe gittim dedim.suratı memnuniyetsizdi.şey,hava soğuktu da yürümek istemedim dedim.bahane söyleyip durmuyormusun bi de böyle,tamam aldım de sus.ne anlatıp duruyosun hala dedi.ay tamam bişey söyledim bin laf işittim dedim.o devam etti.bişey demedim.oturduk...meyve falan getirdim.
Çok uykum geldi yatıyorum ben,sen de yatacak mısın hayatım dedim?
Sordun da yatmıcaz mı dedik dedi.tersleyip durdu.benim bunlara alınmam YASAK.iş yerimde aradı.hele bi alınmış gibi konuşsaydım BAKIN O ZAMAN neler olurdu... Suçlu ben olurdum.sindirdi beni artık

yalnız en başından beri takip ediyorum da artık öyle bir hal almış ki hiç sağlıklı bir insan gibi görünmüyor buradan bakınca
anlattıklarınla.:26:

yalnız en başından beri takip ediyorum da artık öyle bir hal almış ki hiç sağlıklı bir insan gibi görünmüyor buradan bakınca
anlattıklarınla.:26:

Ara ara yazıyorum buraya.içimi dökmek için.sağol vallahi birinin sesimi duyuyor olduğunu bilmek harika...kimsem yok anlatacak...bir de ara ara yaşananları da yazıyorum ki hani bişey var mı atladığım diye.tüm doğrular görünsün diye.bir de bugün bana dedi ki işten izin al da annenlere gidelim(başka şehirdeler)....tamam dedim.hele istemiyorum diyeyim.daha önce dedim de kavga ettik.üşeniyorum,haftasonu dinlenmem lazım dedim.bahane bunlar dedi.tartıştık.ben de bu kez evet dedim....
Akşam ayaklarımı uzatacaktım.dizi izliyim diyordum.misafirliğe gideriz diyor.maç oynuyorlar arkadaşıyla 8den 12 ye kadar.ne yapacağımı şaşırıyorum elin evinde 4 saat.ona da tamam dedim.ki daha ptesi bizdelerdi.gene oynadılar bütün akşam.
Sıkıldım hayattan kısacası....

Ara ara yazıyorum buraya.içimi dökmek için.sağol vallahi birinin sesimi duyuyor olduğunu bilmek harika...kimsem yok anlatacak...bir de ara ara yaşananları da yazıyorum ki hani bişey var mı atladığım diye.tüm doğrular görünsün diye.bir de bugün bana dedi ki işten izin al da annenlere gidelim(başka şehirdeler)....tamam dedim.hele istemiyorum diyeyim.daha önce dedim de kavga ettik.üşeniyorum,haftasonu dinlenmem lazım dedim.bahane bunlar dedi.tartıştık.ben de bu kez evet dedim....
Akşam ayaklarımı uzatacaktım.dizi izliyim diyordum.misafirliğe gideriz diyor.maç oynuyorlar arkadaşıyla 8den 12 ye kadar.ne yapacağımı şaşırıyorum elin evinde 4 saat.ona da tamam dedim.ki daha ptesi bizdelerdi.gene oynadılar bütün akşam.
Sıkıldım hayattan kısacası....

Ki kendi anneme gitme konusunda söylediklerini konu başlığı ile yazmıştım.hiç çekinmiyor bu kıza ben bunu yapmıştım demiştim şimdi ayıp olur teklif edince diye...ben yanlış anlayamam hiçbirşeyi tabii.hakkım yok.

onlar alınırlar onlar küserler onlar üzülürler ama sizin bunları yapmaya hakkınız hiç olmaz siz hep pışpışlayan öven her dediğini yapan bir robot olursunuz bazen karşılarındakinin de insan olduğunu unutuyorlar benimde nişanlım böyleydi sanırım yaklaşık bir yıldır düzeldi darısı sizin başınıza

onlar alınırlar onlar küserler onlar üzülürler ama sizin bunları yapmaya hakkınız hiç olmaz siz hep pışpışlayan öven her dediğini yapan bir robot olursunuz bazen karşılarındakinin de insan olduğunu unutuyorlar benimde nişanlım böyleydi sanırım yaklaşık bir yıldır düzeldi darısı sizin başınıza

Robot hem de ne.....hayat çok zorlaşıyor.çocuk da yapamam senelerce korkudan....ben sevdim de evlendim.yazık oldu....
Boşanmak da zor....çekicem hayat boyu....offf aklım karışık....
Saçma sapan oldu kafam....

çok garip ya eşiniz çok alıngan her şeyin altında bir şey arıyor yatıcak mısın demeniz bile suç oluyor.. hadi evlendi adaptasyon sorunu yaşıyor denilir belki ama evlenmeden öncede normal değilmiş nişan, düğün gibi en mutlu günlerinizi burnunuzdan getirmiş. bunlar yetmemiş balayında da canınızı sıkmış ve hala böyle devam eden bir süreç var...

bence siz çok üstüne düşmüşsünüz o artık biliyor ki o yine küsecek siz yine onu alttan alacaksınız, gönlünü hoş tutacaksınız bundan emin ve her defasında bu yüzden anlamsızda olsa hep trip atıyor, bence siz tavrınızı değiştirin sonuçta sizde insansınız ben okurken tahammül edemedim Allah yardımcınız olsun ama hep böyle kendinizi üzerseniz kendinizi yıpratır daha çok hasta olursunuz hem fiziken hemde ruhen

Annelerine gitmeyi kabul etmiştim dün.dünden beri "gerçekten gelmek istiyorsun dimi ? Ben dedim diye değil dimi?zorlama amacım yoktu.hıma geldi.hsyır sen zorlamıyorsun ben geliyorum demekten...zorluyorsam da bırak zorlayarak geleyim.gelmememden daha iyi sonuçlanır umudum var diye,tartışmayalım diye....çünkü kabul etmeyen ben olduğumda tartıştığımızı yazmıştım size...
Sabah da kalktı istiyormusun istiyormusun ?ay yeter ya nolur yeter yalvarıyorum ya,sorup durma bana şunu.istiyorum dedim ya napim ne diyim daha...çıldıracağım dedim.
Arkadaşlar insan bu soğukta onca yola hem de haftasonu için giymek konusunda elbette zil takıp oynauamaz.yaşasın 2gün hem yol Çek ptesi sabahın körü eşini memnun etmiş olmanın ferahlığıyla işe git.
Elbette isteyerek gitmiyorum.hele işten izin almak tamamen aptallık böyle bişey için.
Ama seni memnun etmek için kestim sesimi tamam dedim işte.ne yapayım ne bekliyorsun????
Gıkımı çıkartmadan tamam diyorum işte....yaşasınnn mı demem gerek ??
Ah aşkım sen bir harikasın!bir önceki haftasonu annemlere gitmedik.3hafta oldu yakınımızdalar ama göremiyorum sayende ama saatlerce yolu biliyorum benim iyiliğim için istiyorsun mu diyim?boynuna mı atlıyım??
Ömrümü yedi dünden beri.ay dedim git tamam madem gönülsüz oldumu görüyosun git kendin?yollarda tartışmalardan helal olacağıma...dedim...
Ah ah kıymetini bilmiyorsun !seni ne kadar çok sevip düşünüyorum görmüyor musun ?
Allah aşkına hayatım o zaman düşünme beni ne olur! Önemseme beni.bana saykoya bağlamış bozuk plak gibi sorma nolur !tamam dediğime de pişman oldum!
Şimdi işten msj atıyor ne yapayım diye? Şimdi tamam desem gene aynı dırdır! Git kendin desem zaten istediğin buydu diyip sinirlenecek????
Çıldıracağım

Back
X