• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı şaşırdım...

dünyayı onun merkezi sanıyorsun.kolay değildir aynı evde bu derece kendini yerlere atıp parçalayan bir adamla
ömür geçirmek ama sana öyle alışmış ki obeni nasılsa her türlü kabul ediyor diyor ve koca bir bebek gibi ağlayıp zırlıyor.
biraz tek başına bırak, kendine dair yapacağın şeyler olsun.sen onun peşinen gitme her defasında.biraz sorumluluk almayı öğrensin
sana dair.kendini de bu denli yıpratmamış olursun.hafta sonu senin de pek ala yapacağın şeyler olabilir tek başına, bırak bir zaman
ona enkdeksleme hayatını.

Eşim ile akşam yaptığımız tartışmanın ardından bugün işimdeyim.gece konuşmaya çalıştık.onun söyledikleri şu:
O tartışmada(size bahsetmiştin.şu değişikliğe ihtiyacım var muhabbeti)
Ağzımdan sinirle çıktı bazı şeyler,sonradan toparlamak istedim olmadı.çünkü sen buna izin vermiyorsun.ertesi gün yanına geliyorum.özür diliyorum,hala triplerdesin.
-neden sinirliydin,simirleneceğin birşey söylemedim ki sana ben.ben mi yanlış hatırlıyorum?(diyaloğu tekrarladık)

Evet ama beni anlamadığını düşündüğüm için sinirliydim.senin yüzünden buradayız.düzenimi değiştirdim senin için.(evlendik ve tayin durumum sebebiyle oldu bu)
ama sen birtürlü memnun olmuyorsun....

-ben memnun değilim demedim ki.seninle sohbet etmeye çalışmıştım.gündüz arkadaşla geçen konuşmayı sana anlattım.nefes almaya ihtiyacım var dedim.bu burada mutsuz olduğumu mu gösterir?2jafta gezip tozup bir hafta çalışsaydı da bi insan bunu söyleyebilir.bu,herkesin arasında geçebilecek sıradan bi diyalog.

Ben seni mutlu edemediğimi düşünüyorum o zaman.sanki yapmak zorunda olduğun işlerden sıkılmıştın da bi nefese ihtiyacın varmış gibi.yburda olmak ve işler yaşam üstüne geliyor,seni mutsuz ediyor gibi.

-hala anlatamadım ki çok büyük düşünüyorsun.genelliuosun.ben sadece sıkıldım dedim.bu senin söylediklerin de çok normal diil mi?3haftadır evdeyim.işlerden sıkıldım da desem ne olacaktı.sıkılamaz mı insan ya da bunu paylaşamazmı ??

Yaptığım iyi şeyleri görmüyorsun.o kadar bencilsin ki sadece kendini düşünüyorsun.sana aldığım ayakkabı,sürpriz çiçekler unutuluyor.sen yalnızca olumsuz tarafı görüuorsun ve bu adaletsizlik....ben bunları haketmiyorum.bir kırgınlık 3gün uzarken.mutlulukların saatler içinde unutuluyor.hatırlamıyprsun,ben yerde yatarken bana kıyamadığını göstermedin.içeri gidip yattın.beni kaldırmadın.

-hala anlamıyorsun.bu tartışmanın memnuniyetsizlikle,seni düşünmememle ilgisi yoktu.ben bunları unutmadım ki.sadece insani bişey söyledim.sıkıldım dedim.tüm bunları nerden aklına getirdin?nankör bile olsam konumuzla alakasızdı.yerden kaldırmadığıma gelince....sana yakıştıramıyorum yatmaları.neden yırttın üstünü?babalarımızı düşün....yakışıyor mu sence bir erkeğe bu kadar tepki.ben sana ne tepki vereceğimi şaşırdım....

Arkadaşlar durum bu.ben ilgisiz sessiz üzgün küs olduğumda kafayı yediğini söylüyor.onun olumlu yanlarını es geçtiğimi düşünüyor. Oysa ben bunu kastedici hiçbirşey söylemedim dedim ona...kederini o kadar genellemeye alarak ve büyük yaşıyor ki,bağırıp çağırma gereği duyuyorum.çünkü o yerde oturmuş ağlarken beni duymuyor ve ona ulaşamıyorum.o ise bana ulaşamadığını söylüyor.(kırgınlığımı,sesdizliğimi üstümden atamadığım o 3gün için)3gündür kıvranıyorum dedi.neden yumuşamıyosun? Ben de bu hale geliyorum dedi.....
Ellerim bağlandı artık....

İnsanın ömrünü tüketir bu adam ..Adam dedim ama adam gibi de değil bir tuhaf ..
Yalnız sizin de hatalarınız var ve bana göre siz birbirinize uygun değilsiniz ve işiniz zor
Mesela nefes alamıyorum cümlesi karşı tarafa batar burda haklı
hayatım çok sıkıldım biraz dolaşalım diyebilirsiniz
nefes alamıyorum abartılı olmuş

Ne dersem diyeyim bir şekilde tartışıyoruz.hayat çekilmez hale geldi.işyerimdeki insanlarla bile konuşmak içimden gelmiyor.güne adapte olamadım.
Arkadaşım da ona surat yaptığımı sandı sanırım.çekti kendini .yüzüme bile bakmıyor.
Annem,ailem dışında kendimi açacağım kimse de yok çevremde.yeni bir yer bizim için.biri vardı o da benim neler yaşadığımı bilmeden sorgulamadan çekiverdi kendini.tabii o eşini üstünü yırtarken yerlerde tepinirken görseydi neler olurdu...belki de toparlanamazdı.haşa gözümün önünde o halleri ve buna rağmen sohbetlere katılmayA çabalıyorum.
Ancak şunu bugün daha iyi anladım ki kimsem yok.insanlar eğlendikleri sürece seninleler.neler yaşadığın,belki de şiddet bile görmüş olabilirdim,bunun bile önemi olmazdı.çevremdekiler sadece yüzlerine gülümsediğim sürece benimleler.
Arkadaş.....o bu durumda olsaydı.ben bunu yapmazdım.nitekim de haftasonu sorun çıktığını hayatımda birşeylerin yolunda gitmediğini biliyor olmasına rağmen,nasıl?
.....

Aslında nişanlılıkta flört döneminde sana sinyalleri vermiş zorlu geçeceğine dair ama görmemekte diretmişsiniz.Ve bu çoğumuzun yaptığı yalnış ben de dahil...

Son düzenleme:
hala fikirlerin o kadar sabit ki.sürekli onun değişeceğini umuyorsun, umma ! değişmez.onu bu şekilde kabul etmen gerekiyor.gelişir belki
ama kolay kolay değişmez.

o zaman kendinden başla bir akım şeyleri düzeltmek için.sen diyordun değil mi , o yerlerde tepinirken sen de eşlik edip bağırıp çağırıyorsun.çözüm mü bu mu peki? sakince onla konuşmayı denesen? bir de farklı bir yol izleyip onun nasıl şekil alacağını düşünsen?

ayrıca kimseden bir şey bekleme.bak aynı şeyleri ben de evli arkadaşlarım için düşünüyorum.herkesin evinde ne kaynıyor,ne dönüyor bilinmez diyorum sonra da.kendi yarana kendin merhem oluyorsun zamanla.

Ben olsam kadın gibi niye mızmızlanıyorsun,erkek senmisin benmiyim diyip kafasına da birşey geçirmiştim.:ssz:

Sakin konuşmayı denedim o bu durumdayken.olmuyor.daha çok içleniyor...ağlıyorsa iki kat ağlıyor ve ben de başlıyorum dayanamayıp...bugün biraz araştırdım ve bir aile danışmanı olduğunu öğrendim burada.belki faydası olur.değişmeyecek , değişmeyeceğim .o da ben de sürekli hata yapmaya devam edeceğiz aksi takdirde.

sürekli aynı ivmede devam edemez ki.bir yerde patlak verir bu iş.ikinizde aynı,bildiğinden şaşmazsa üzgünüm ama ilk sen açarsın boşanma davasını.

Aman Allahım,hayal dahi edemedim şöyle bir ortamı.

Eşin asla değişmez,ve de çekilecek dert değil.

böyle mızmız erkek mi olur,kendimi düşündüm de,şiddet meylimi hep bastırarak yaşayan bir insanım,

ben olsam kafa göz patlatırdım bu yaşananlar karşısında.

asla ve asla hamile kalma,bu kadar net bir tavsiye benden sana.

Sakin konuşmayı denedim o bu durumdayken.olmuyor.daha çok içleniyor...ağlıyorsa iki kat ağlıyor ve ben de başlıyorum dayanamayıp...bugün biraz araştırdım ve bir aile danışmanı olduğunu öğrendim burada.belki faydası olur.değişmeyecek , değişmeyeceğim .o da ben de sürekli hata yapmaya devam edeceğiz aksi takdirde.[/Q

ağzından çıkan kelimeleri tartmak zorunda hissediyorsun dimi(eyvah yine küsecek!)öldürmez süründürür cinsten bir problem bu..bir erkeğe trip yapmak küsmek kadar yakışmayan başka bir şey olamaz!sen banyoyu o halde görünce buranın haline neee!diye bağırmak yerine tatlı bir dille onu uyarabiliyosan.. o da bazı fedakarlıklar yapmalı..umarım düzelir..daha fazla yorulmazsın arkadasım

Tamam sorunlar var ama adaptasyon sorunları biraz bunlar.Sende evde sıkılmışsın belli.Neden birlikte birşeyler yapmıyoruz diyorsun..O halde onu biraz kendi haline bırak.Kendin gez..Arkadaş edin,bir hobi edin,iş hayatı düşünebilrisn....Onu çok düşünme,çok uğraşma...O zaman daha çok rahat edersin..Cedelleşmeye gelmiyor böyle şeylerle...Bir anda boşanmış bulabilirsin kendini...Belki boşansan daha mutsuz olacaksın..Benim gibi..

arkadaşa katılıyorum cık bi sinemaya git yemek ye tek basına..inan bunlarda cok zevkli..yapmadm değil:)hem belki sonra kendisi katılmak ister sana..

zor ve klişe ama sorunu sadece ve sadece sen çözebilirsin. ya gücünü maksimize edip onu adam edeceksin ya da çekip gideceksin. olan hem sana hem de ona oluyor. ben avukatım, boşanma davalarından bunalıp devlet/kurum avukatı oldum, ama boşanmalar (arkadaş-akraba vb.) peşimi bırakmadı :S bu zamana kadar şunu anladım ki;
1- "olmuyorsa olmuyor" demeden önce çözüm için uğraşmalı, uğraşmak içinden gelmiyorsa zaten bitmiştir.
2- HER ŞEY KARŞILIKLI OLMALI!!!
3- "ben onsuz daha mı iyi olurum?" sorusu aklına geliyorsa öncelikle aklından bu sorunun cevabını bulmalısın.
4- sen onun için doğru kişi değilsen o da senin için doğru kişi değildir ve hatalı birliktelikler kişiyi insanlıktan çıkarır bambaşka biri yapar. ama doğru kişi, ona en kızdığın anda bile sana huzur verir.
5- hiçbir şeyin garantisi yok, bugün çok kötüyken an gelip can ciğer kuzu sarması da olabilirsin; tam sorunlar çözüldü hayat çok güzel derken her şey tepe taklak da olabilir. o yüzden her zaman için 2., 3., hatta 4. planların olsun. Bir de hep en kötüyü düşünüp kendini yıpratma.
6- yalnız değilsin, hayat sadece senin için değil herkes için zor. verdiğin mücadele kadar değerli oluyor hayatın.
7- en önemlisi ne istediğini bil ve ona göre yaşa. sağlığına çok dikkat et. hiçbir anını boşa geçirme yani sıkıntın varsa çözmek için uğraş, sadece bir hayatın var, bu hayatın merkezi "SEN"sin, sen yoksan hiçbir şeyin anlamı olmaz...

neredeyse bir yıldır evliyim.iki yıllık da birlikteliğimiz var.şu an duygularım çok yoğun fakat elimden geldiğince derlemeye çalışacağım
herşeyi:
malum hayat yıpratıcı.üniversite,çıkışta iş için girilen ve bitmek bilmeyen sınavlar,zor kazanılan başarılar...hiçbir yaz oh be ne rahatım diyemedim anlayağınız.sonrasında onunla tanıştım.tüm zorluklarım da bitmişti.hayatımı kazanmaya başlamıştım.uzun zaman kapattığım gönül kapım onunla açılmıştı.işte o diyebileceğim,sevgi dolu,beni düşünen,duygularımı önemseyen,hatta başım ağrıdığında bile hastaneye beni neredeyse zorla götürecek kadar ısrarkar,buluşmaya can attığım,ailesini ve kendisini en başından beri bana açan,dürüst,sadık biri....bir kadın daha ne isterdi ki?
ya sonra?
arkadaşlığımız güzel gidiyordu fakat alınganlığını keşfetmeye başlamıştım.olsun dedim,bu kadar kusuru da görürsem nankörlük olurdu.bu özelliğini hep geçiştirdim kafamda...ama ilerlemeye başladı.onu söylediğim şeylerin aslına inandırmak,inandırmaya çalışmak beni yıpratıyordu ama seviyordum işte.geçer dedim.birbirimizi tam tanımadığımız için oluyordur tüm bunlar.niyetler anlaşılınca düzelir dedim.onu ikna ederken ağlamaklı buluyordum kendimi.mola vermemize izin vermiyordu ben ağlayınca.tatlıya bağlamalıydık ona göre.ancak telefonda ailem duymasın diye sessizce konuşurken ezan seslerini duymaya başlıyordum saatler sonra.ben ne yapıyordum?
ayrılmayı denedim....yapamadım...tartışma kaynaklarına inerek sorunlarımı küçültmeye çalıştım.kendimi tedavi ettim.migrenim arttı,vertigo başladı.senelerce düzgün bir iş için ders çalışmak bile bu kadar yıpratmamıştı.ama seviyordum.
nişanımız oldu.kendi nişanımda içimden geldiğince oynayamadım o oynayamadığı için.yoksa küsecekti.(ne kadar çocuksu geldiğinin farkındayım,üzgünüm) gerginleşirse sert çıkacaktı bana.nikahımız oldu.o gün ne yapsam kabahat oluyordu.ellerimi koyacak yer bulamıyordum.ağladım ağladım o güzel beyaz elbisenin içinde.bana tek söylediği:sakın kimseye belli etme üzgünlüğünü....önemli olan tek şey bu muydu? nitekim de etmedim...
evlendik...herşey daha kötüye gidiyor.anlatmaya değmeyecek kadar küçük sebeplerden büyük tartışmalar sürüyor.ben de çalışıyorum o da....yorgun geliyoruz eve...temizlik için bir bayanın ayda bir gelmesi konusunda onu zor ikna ettim.bana vakit ayırmak onun için yalnızca birlikte evde oturmak...arkadaşken daha aktif gibi davranıyordu oysa...bana daha hassas davranan adam,iş gezisinden geldiğinde beni gripli,halsiz görmeye tahammül edemiyor...oysa ben onunla bu hale geldim...evde sohbet edemiyorum.
3 hafta önceki haftasonu iş gezisindeydi.
2 hafta önce geldi.yorgundu uyudu.eve kapandık.akşam da maça gidecekti ve dinlenmesi gerekiyordu.çıkmadan yüzünü yıkadı.yeni temizlenen banyoyu yine sel etmişti.ne basit değil mi? bakın şimdi neler oldu:
hayatım ani bir misafir gelse nolcak.ebeveyn banyosunu kullansak daha iyi.alemsin ya kaç kez söyledim...
(suratı asıldı) maça gidicem ya ondan yapıyosun dimi bunu bana? hevesimi kırmak için! elalemin eşleri nler yapıyor.bir de sana bak.bencil!
maçınla ne ilgisi var bunun?ne var yani uyardıysam...yazıklar olsun nelr söylüyorsun sen!
(ve olay büyüdü...yerlerde tepindi.duvarları umrukladı.ben sinir krizi geçirdim.sakinleştirmek için kucağına aldı.ama yine laf batırarak...sana benim kadar katlanan oldu mu ki?-halbuki ben onunla bu hale gelmiştim.- ayakta tartışırken başımın arkasına vurdu.3 gün acısını çektim.bu kez ağlamaya başladı.ben gidemem.ben naptım sana böyle.rezil oldum insanlara da...maçı ben ayarlamıştım.(ağlıyor,bağırıyor,üstündekileri yırtıyor) öpüp uğurlamazsın da şimdi beni...vs vs...ahhh böyle sürdü gitti.

-hayatım 3 haftadır hiç evden çıkmadım.iş ev,ev iş...nefes almaya ihtiyacım var...
-nefes almak da nedir ya?
- :S nasıl yani? sıkıldım.neden anlamıyorsun?
-neden hep ben seni anlamak zorundayım!
-zorundasın demedim ki...çıkıp hava alalım dedim hayatım...
-annenler uzakta da oturuyor olabilirdi.
-tamam o tarafa gidelim demiyorum.başka bir yere de gidebiliriz.ben hiç şart koşmadım ki sana.en azından bu hafta sonu işinin olcanı söyleseydin,ben biraz gidip hava alsaydım.
-aşk olsun beni yalnız mı bırakacaktın? bensiz gidecektin yani gezmeye?
-ama senin hep işin var...yurt dışı,yurt içi...ben hep seni bekliyorum.
-biraz da sen beni anla! hep ben hep ben olmaz!
-tamam seninle konuşulmuyor dedim ve bıraktım...
ertesi gün neye kızıyosun hala diye girdi içeri....sen kötü birisin,kandırdın beni dedim veee
nitekim buhaftasonu da evdeyim.şu an bana küs.yaklaşık 7 saattir arka odada.uyudu mu ağladı mı ne yaptı bilmiyorum...bilmek de istemiyorum...ben bu hale gelecek biri değildim....ota çoka gülen eğlenen,zorluklarla baş eden ben...artık bencil,ger,zekalı,dünyayı kendi ekseninde dönüyor sanan biriymişim.ve artık kabullendim....her tartışmada bunları duymak acı verici.öfke kontrolüm artık yok.küfür gibi tüm bunlar...
çok yalnızım çok :(((( ne yapmalıyım? yine gönlünü mü alayım içeri gidip...yoksa tüm gece yatacak orada...sonra sen beni orada yatırdın,vicdanın nasıl el verdi diyecek,biliyorum...????
Actigim konuya yazdiginiz yorumdan dolayi profilinize bakmak istedim. Ve burdakilerinde ayni olmasi beni cok sasirtti.. dile getiremedigim herseyi oyle bir ozetlemissinki..bnde dugun gunumde agladim aynilarini bende yasadim ve her agladigimda daha cok kuculdum iyi gelecek birkac soz icin yalvardim ama tam tersi azar isittim.buarada konuyla ilgisi yok ama meslegimiz de ayni

Son düzenleme:
Tek farki bnmki aglamaz:) tas duvar gibidr sanki hicbsy olmams gibi o maca gider.esin yinede bi pismanlik yasamis belliki.aglams. hep de beni suclar soylesin boylesin diye halbuki hiiccc de oyle olmadgmi cok iyi bilirim onun yuzunden aglamakli olurum onunyuzunden hasta olurum ama negatifsin kotu niyeylisin der.hepsinin sebebi kendisi ama hic gormez.bigun dedimki neden acaba sadece sen boyle oldugumu dusunuyorsun.

hayatta sabrettiklerim çok fazla...bir de bu çıktı...kendimden korkuyorum.öfkemi kontrol edemiyorum.kimse bana bencil demedi.kimse yapmadı ama tabii ben de kimseye bu denli şiddetlenmdim...Allahım yardım et....defol git hayatıman bile dedim:(((kaç kez evi terketmelere kalktım...olmuyor...yatakodasında yere yatıyor mal gibi kıpırdamadan...çıldırıyor...offf offf

senin yaptığın asl bencillik değil ki yaaa..napmıssın sanki bencillik ama dediğin gibi senin nefes almaya ishityascın var canım..AH Bİ ANLASA anlayabilse..bnce onda birazcık kaybetme korkusu oluştur..ilişki kaybetme korkusuyla %100 canlanır herkes silkelenir kendine gelir imş

Ağlıyor ama pişmanlıktan diil ki :) kederini çok derin yaşadığından.ona hak vermediğim,yanına gidip teselli etmediğim,sinir krizi geçirirken hepsi benim kabahatim seni bu hale ben getirdim beni affet demediğim,onun kıymetini bilemediğim,nankör ve bencil(bunu çok söyler ve dediğin gibi hayatımda ilk kez biri bana bunları söylüyor.) olduğum ve onun çiçek getirdiği anları hatırlamayıp yalnızca olumsuz eleştirdiğim içinmiş...he bi de ben eleştiriye gelemiyormuşum ve dünyanın merkezinde sadece kendimi gören bir nankörmüşüm.ağlamaları kendisine yarığım adaletsizlikleri görmediğimden ona göre.halbuki ben ağlarken bile %50 hatalıyım derim.ızatmamalıyım ama kırıldığımdan,sıradan bir kadın tribi işte derim.anlatamam....
Senin sorunlarının benzeri.bu ya yeni evlenmiş olmanın toyluğu,adapte olamama birbirimize,ya da gerçekten karakterler uymuyor.
Aile danışmanlığı alcaz.böyle gitmez.şil gözlerle işe geldim dün.eğer zorunda olmasaydım ben de izin alacaktım.bırak işe gitmeyi,evin mutfağına girip bişeyler yapasım bile yok.3güblük bulaşık duruyor.ev dağınık.içim rahat etmezdi önceden.şimdi ise içinde ha tartıştık ah tartışacağız hissi beni hayattan soğuttu.alışveriş bile haz vermiyor.zira arkadaşım da yok burda.
Senin gibiyim aylardır.erken yaşlanacağız.evlenmek hata mıydı?
Ben giyorum ya herşeye gülen hareketli yerinde duramayan biriydim.ÖNCEDEN....tıpkı şsenin gibi...

senin yaptığın asl bencillik değil ki yaaa..napmıssın sanki bencillik ama dediğin gibi senin nefes almaya ishityascın var canım..AH Bİ ANLASA anlayabilse..bnce onda birazcık kaybetme korkusu oluştur..ilişki kaybetme korkusuyla %100 canlanır herkes silkelenir kendine gelir imş
Kaç kez tamam bu il bu kadar dedim ama sonunu getirmediğimden sanırım.o konuda yani ben ayrılalım dediğimde yalnızca "bunu söyleme artık yeter "deyip sarsıyor beni.

Actigim konuya yazdiginiz yorumdan dolayi profilinize bakmak istedim. Ve burdakilerinde ayni olmasi beni cok sasirtti.. dile getiremedigim herseyi oyle bir ozetlemissinki..bnde dugun gunumde agladim aynilarini bende yasadim ve her agladigimda daha cok kuculdum iyi gelecek birkac soz icin yalvardim ama tam tersi azar isittim.buarada konuyla ilgisi yok ama meslegimiz de ayni

Şu an tüylerim diken diken oldu.çünkü kendini ifade etmenden ve üzgünlüğünün sebebiyle duyduğun acıyı benzer şekilde dile getirmişsin.şimdi öğle arasındayız.ve ben tam da kesin "yeni evli" de benim meslekten diyordum.pes....

Tek farki bnmki aglamaz:) tas duvar gibidr sanki hicbsy olmams gibi o maca gider.esin yinede bi pismanlik yasamis belliki.aglams. hep de beni suclar soylesin boylesin diye halbuki hiiccc de oyle olmadgmi cok iyi bilirim onun yuzunden aglamakli olurum onunyuzunden hasta olurum ama negatifsin kotu niyeylisin der.hepsinin sebebi kendisi ama hic gormez.bigun dedimki neden acaba sadece sen boyle oldugumu dusunuyorsun.

Ağlıyor ama pişmanlıktan diil ki :) kederini çok derin yaşadığından.ona hak vermediğim,yanına gidip teselli etmediğim,sinir krizi geçirirken hepsi benim kabahatim seni bu hale ben getirdim beni affet demediğim,onun kıymetini bilemediğim,nankör ve bencil(bunu çok söyler ve dediğin gibi hayatımda ilk kez biri bana bunları söylüyor.) olduğum ve onun çiçek getirdiği anları hatırlamayıp yalnızca olumsuz eleştirdiğim içinmiş...he bi de ben eleştiriye gelemiyormuşum ve dünyanın merkezinde sadece kendimi gören bir nankörmüşüm.ağlamaları kendisine yarığım adaletsizlikleri görmediğimden ona göre.halbuki ben ağlarken bile %50 hatalıyım derim.ızatmamalıyım ama kırıldığımdan,sıradan bir kadın tribi işte derim.anlatamam....
Senin sorunlarının benzeri.bu ya yeni evlenmiş olmanın toyluğu,adapte olamama birbirimize,ya da gerçekten karakterler uymuyor.
Aile danışmanlığı alcaz.böyle gitmez.şil gözlerle işe geldim dün.eğer zorunda olmasaydım ben de izin alacaktım.bırak işe gitmeyi,evin mutfağına girip bişeyler yapasım bile yok.3güblük bulaşık duruyor.ev dağınık.içim rahat etmezdi önceden.şimdi ise içinde ha tartıştık ah tartışacağız hissi beni hayattan soğuttu.alışveriş bile haz vermiyor.zira arkadaşım da yok burda.
Senin gibiyim aylardır.erken yaşlanacağız.evlenmek hata mıydı?
Ben giyorum ya herşeye gülen hareketli yerinde duramayan biriydim.ÖNCEDEN....tıpkı şsenin gibi...

Back
X