Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim
Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim
belki kendi hayatında baska bir sorun vardır,
hem size uzak davranması canının sıkkınlıgından hem de o iletiler bununla ilgilidir.
sonucta sozlunuz, hayatındaki sorun ne noldu diye neden sormaya cekiniyorsunuz?
çocuk kaç yaşında ?aslında ailelerin böle işlere karışmasını ben anlamıyorum . belki hazır değil evlenmek istemiyor . neden zoraki bir evliliğie ikna ediliyor . hem sende üzülmüşsün . evlenseniz mutlu olabilecek misiniz ?seni sevmeyen birinle ..
belki kendi hayatında baska bir sorun vardır,
hem size uzak davranması canının sıkkınlıgından hem de o iletiler bununla ilgilidir.
sonucta sozlunuz, hayatındaki sorun ne noldu diye neden sormaya cekiniyorsunuz?
çocuk kaç yaşında ?aslında ailelerin böle işlere karışmasını ben anlamıyorum . belki hazır değil evlenmek istemiyor . neden zoraki bir evliliğie ikna ediliyor . hem sende üzülmüşsün . evlenseniz mutlu olabilecek misiniz ?seni sevmeyen birinle ..
Çocuk daha 21 yaşında ergen.Bu çocuktan hayatın sorumluluğunu yüklenmesini beklemek ''şuursuz'' dediğin
ailesinin suçu.Çocuk iyi yazı paylaşmış siz de bundan almanız gereken mesajı doğru alırsınız inşallah.
Yazık etmeyin bu yaşta evlilik olmaz.Bu yaşlar evlilik değil okumak, kendini geliştirmek, kariyer planlamak yaşıdır.
''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah '' bir mesaj vermeye çalıştığı çok belli ama kime ? Bence de açıkça sormalısınız ... Gerçi bu mesajın size mi yoksa başkasına mı olduğunu anlarsınız.Bir de o sizden uzaklaşıyorsa sizde üzerine gitmeyin yoksa daha çok uzaklaşacaktır. Sizde onun size davrandığı gibi davranın.Olmuyorsa da zorlamayın,şimdiden böyle tavılardaysa birlikte bir hayat kurduğunuzda düşünemiyorum
kızlar hazır olabilir ama 21 yasında bir erkegin evliligin sorumlulugunu alabilecegine inanmıyorum.
umit verirse de gunah yani. cocuk kendini biliyor bence.
bir de hayvan demissin. bu ofkeyle devam et.
al karsına konus. sonra da iliskini sonlandır.
belli ki iletisim eksikligi var, bunu aşmadan devam edemezsiniz.