Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim
uzaklastiysa sen de uzakdur. Bak bakalim napicak. Daha nisanli bile deyilsiniz, oyle hemen kaptirma kendini.
belki kendi hayatında baska bir sorun vardır,
hem size uzak davranması canının sıkkınlıgından hem de o iletiler bununla ilgilidir.
sonucta sozlunuz, hayatındaki sorun ne noldu diye neden sormaya cekiniyorsunuz?
çocuk kaç yaşında ?aslında ailelerin böle işlere karışmasını ben anlamıyorum . belki hazır değil evlenmek istemiyor . neden zoraki bir evliliğie ikna ediliyor . hem sende üzülmüşsün . evlenseniz mutlu olabilecek misiniz ?seni sevmeyen birinle ..
İkimiz de çok inatcıyız, birimiz adım atsam ilerisi gelicek de işte..
hayvanın teki afedersin bişey demek istemiyorum..
21 yaşında. Benim ailem sorun sıkıntıdan ibaret.. onunkiler de şuursuz.
Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim
İkimiz de çok inatcıyız, birimiz adım atsam ilerisi gelicek de işte..
hayvanın teki afedersin bişey demek istemiyorum..
21 yaşında. Benim ailem sorun sıkıntıdan ibaret.. onunkiler de şuursuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?