• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım :(

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim :(

Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum.. Oysa uzaklaşıyor.. Profilinde ''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah .. '' bunu paylaşmış.. Böyle mesajlar vermeyi sever o.. Şu sıralar çok uzaklaştı bana. Çok canım sıkılıyor.. Hem seviyorum hem de tiksiniyorum.. Ablalarım kardeşlerim bana yardım edin lütfen..Nasıl davranayım? Burcu da terazi ama böyle dengesizini hiç görmedim :(

uzaklastiysa sen de uzakdur. Bak bakalim napicak. Daha nisanli bile deyilsiniz, oyle hemen kaptirma kendini.

belki kendi hayatında baska bir sorun vardır,
hem size uzak davranması canının sıkkınlıgından hem de o iletiler bununla ilgilidir.
sonucta sozlunuz, hayatındaki sorun ne noldu diye neden sormaya cekiniyorsunuz?

çocuk kaç yaşında ?aslında ailelerin böle işlere karışmasını ben anlamıyorum . belki hazır değil evlenmek istemiyor . neden zoraki bir evliliğie ikna ediliyor . hem sende üzülmüşsün . evlenseniz mutlu olabilecek misiniz ?seni sevmeyen birinle ..

uzaklastiysa sen de uzakdur. Bak bakalim napicak. Daha nisanli bile deyilsiniz, oyle hemen kaptirma kendini.

İkimiz de çok inatcıyız, birimiz adım atsam ilerisi gelicek de işte..

belki kendi hayatında baska bir sorun vardır,
hem size uzak davranması canının sıkkınlıgından hem de o iletiler bununla ilgilidir.
sonucta sozlunuz, hayatındaki sorun ne noldu diye neden sormaya cekiniyorsunuz?

hayvanın teki afedersin bişey demek istemiyorum..

çocuk kaç yaşında ?aslında ailelerin böle işlere karışmasını ben anlamıyorum . belki hazır değil evlenmek istemiyor . neden zoraki bir evliliğie ikna ediliyor . hem sende üzülmüşsün . evlenseniz mutlu olabilecek misiniz ?seni sevmeyen birinle ..

21 yaşında. Benim ailem sorun sıkıntıdan ibaret.. onunkiler de şuursuz.

bence acik acik sorun neden boyle yazdin diye:26:sonucta sozlenmissiniz..Aranizda herseyi paylasmaniz gerekir..

bence bir erkek için çok çok erken bir yaş .sende aynı yaşlardasın anladığım kadarıyla .

Ona sor ama bir kere sor baskı yaparak değil ..Baktın açıklama yapmıyor o zaman sen de kendini geri çek üstüne düşme

Neden bu şekilde davrandıgını problemın ne oldugunu sorun konuşunki sorunlarııın ne oldugunu bilin belki çözülmycekk bişey değildir

Hem severken hem nasıl tiksiniyorsunuz ben o bağlantıyı kuramadım :44:
Kendiniz diyorsunuz dengesiz diye boş verin gitsin :34:

Çocuk daha 21 yaşında ergen.Bu çocuktan hayatın sorumluluğunu yüklenmesini beklemek ''şuursuz'' dediğin
ailesinin suçu.Çocuk iyi yazı paylaşmış siz de bundan almanız gereken mesajı doğru alırsınız inşallah.
Yazık etmeyin bu yaşta evlilik olmaz.Bu yaşlar evlilik değil okumak, kendini geliştirmek, kariyer planlamak yaşıdır.

Son düzenleme:
''Sorumluluğunu üstlenmediğiniz bir hayatın umudunu yaşattırmayın kimseye ; Günah '' bir mesaj vermeye çalıştığı çok belli ama kime ? Bence de açıkça sormalısınız ... Gerçi bu mesajın size mi yoksa başkasına mı olduğunu anlarsınız.Bir de o sizden uzaklaşıyorsa sizde üzerine gitmeyin yoksa daha çok uzaklaşacaktır. Sizde onun size davrandığı gibi davranın.Olmuyorsa da zorlamayın,şimdiden böyle tavılardaysa birlikte bir hayat kurduğunuzda düşünemiyorum :50:

kızlar hazır olabilir ama 21 yasında bir erkegin evliligin sorumlulugunu alabilecegine inanmıyorum.
umit verirse de gunah yani. cocuk kendini biliyor bence.

bir de hayvan demissin. bu ofkeyle devam et.
al karsına konus. sonra da iliskini sonlandır.
belli ki iletisim eksikligi var, bunu aşmadan devam edemezsiniz.

Back
X