- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi baharbozkurt
merhaba ismim bahar. siteye yeni üye oldum. günlük yasamda 10 saat calısıp sonra eve gidip evle uğrasmaktan hıc arkadasım yok. calıstıgım yerde tek basımayım bir firmanın subesını bekliyorum yanımda gene kımse yok. annem 4 yıl önce ıntıhar ettı babamla dul cocuklu olan esımle evlendıgım ıcın konusmuyoruz cok buyuk yemın ettı. affedersem anam nıkahlım olsun dedı
ben 20 yasındayım esımle ıletşm sorunumuz var ve ayrıca kıskanclık. esım asırınında asırısı kadar kıskanctır. bende her bayanda oldugu kadar kıskancım. ama ben onu kıskanınca bana sen sapıksın sacma sapan davranıyorsun senı idare etmekten yoruldum diyip duruyor. o kıskanınca dolayısıyla bak sende kıskanıyorsun diyorum "sen kadınsın kadınlıgını bil. ben erkeğim. benı kendınle kıyaslama o zaman bnm yaptıgım herseyı sende yap. olmaz öyle iş diyor. ondan hıc bırseyı saklamıyorum. ölmüş annemın mezarı ustune bile yemın ediyorum. hep bişeyleri kafasına takıyor ve bunu buyutuyor. nasıl davranmam gerektıgını bilmiyorum."bi problem olursa evliliğimizde gel konusalım diyor. " tamam diyorum ama konusmak mumkun değil bir hatasını söylediğimde direk bagırış çağırış. konusmak mumkun değil. nasıl davranmam lazım kendimi nasıl avutmam lazım. bana yardım edin 

Son düzenleme: