- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi baharbozkurt
Çok büyük bir travma sizin için gerçekten zaten ben annemin ölümüne sebep olan bir babanın evinde ölsem kalmam zaten kendim görüşmem. Evlendikten sonra sizinle konuşmamasını yeminler etmesine aldırmayın bu yüzden konuşmasın görüşmesin daha iyi. Böyle bir adamın sizi silmesini neden sorun ediyorsunuz. Annenizin ailesi size sahip çıkmadı mı öyle bir olaydan sonra nasıl izin verdiler o adamla kalmanıza. Büyük ihtimalle bu yüzden erkenden evlendiniz ama keşke birinin yanına sığınıp çalışıp hayatınızı kursaydınız evleneceğinize. Başınız sağolsun Allah başka acı yaşatmasın. Ben babamla görüşmüyorum ayrıldılar annemle ilgisizliği, aradığımda teli kapatması, hiçbir ihtiyacımızla ilgilenmemesi, senelerce aradım yine de en son evleniyorum dediğimde merak etmedi bile hiçbirşey yapmadı. Ben de görüşmeyi kestim pişmanda değilim böyle baba olacağına olmasın daha iyi![]()
Babanın yaptığı kabul edilemez de, anne de normal değil ki. Kendisi durumu kabullenememiş ama arkasında nasıl acılı bir evlat bırakacağını hiç düşünmemiş. Onu o şekilde çocuğu görünce nasıl bir travma yaşayacağı umrunda olmamış.
annem babamın ıhaneti sonucu av tufegyle vurdu kendını. inşallah babamda affeder benı. mizacı sert ve işi gereği disiplinli bi adamdır babam. evet babamada hak veriyorum. konduramadı bana dul bı adamla evlenmemieşimi cok seviyorum ama keşke babamın dizinin dibinde dursaydım diyorum zaman zaman bilhassa kavga ettiğimiz durumlarda
Bence babanızla görüşün. Sakin bir dille anlattın, sizin küçük yaşta yaşadığınız şeylerinde ne kadar ağır olduğunu, onun ve annesinizin size böyle bir gelecek biçtiğini, sağlıklı düşünemediğinizi, bir yuvaya özlemi çektiğinizi vs... Artık olan olduğunu, evlilğinize bir şans tanımak istediğinizi, ama babanız olarak ona da ihtiyaç duyduğunuz ekleyin...
Kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.
.