• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi sasirdim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
32
Mrb arkadaslar ben direk konuya girmek istiyorum 5 aylik evliyim esimin ailesiyle ciddi sorunlar yasadim ben istemedim boyle olmasini bu kisa zamanda cok mucadelem oldu ama olmayincada olmuyor suan konusmuyoruz tabikide arkamdan halada konusuyorlar evliligimi yasayamadim kaldiramiyorum artik esimle onlar yuzunden hep havgaliydik tabi bana hep sen haklisin desede beb ustune gittim kaldiramadigim icin esimede uzuluyorum kendimede o kadar yiprandiki inanin yilla ayla ilgisi yok evliligin onlarla konussam mutsuz olacam cok kiricilar yaptiklarim yetmiyor konusmasamda olmuyor sanki duyma dediklerini diyen oluo ama olmuyo cok kotu bi durum esimle uc gundur tartismiyoruz ama konusmalarimiz degisti sanki sakin ama tuhaf sogudumu diyorum hatta baskasimi var bile diyorum evliligim bitsin istemiyorumda aramiza sogukluk girdi hic iyi degilim ve caresizim ..

Hakli gordugumden degil hakliyim burda uzun uzun anlatmak istemiyorum iste insan hakli olunca o kadar haksizlik agir gelio hergun bi vukaat ki suan derdim onlar degil esim. ..

eşin sana haklısın desede sen hep üstüne gittiysen ve tek sorun eşinleyse yazık o adamada...ailesiyle olan sorunun hırsını eşinden alırsan sen nasıl bi care istiyosun ki??? çare sensin evinin huzurunu elinde tutup kimseye yem etmicen

Bence agir konusyon bilmediginden neyse sagol yinede guzel onerin oldu.

Bazen eslerimizin ailesiyle yaşadığımız sorunlar yüzünden eslerimizi cok bunaltiyoruz.ama sunu unutuyoruz onun ailesi onlar.atamazlar vazgecemezler.
Eslere anlatinca da tam anlamiyla sorun cözulmuyor.
Esinize sürekli şikayet etmezseniz sorunu kendisi de görüyor zamanla.
Ama bizler sürekli şikayet edince onlarda da istemsiz olarak savunma mekanizması devreye giriyor.
O yüzden ailesinin söylediklerini duymamaya çalışın
Henüz yeni evlisiniz zamanla Alışır ve takmamaya başlarsınız. ..

Dogru suan sorun ailesi degil tartismada yok ama sogukluk var aramizda kotu dusunmeye basladim soguyomu hatta birimi var diye pis seyler dusunmeyr basladim

''esimle onlar yuzunden hep havgaliydik tabi bana hep sen haklisin desede beb ustune gittim kaldiramadigim icin esimede uzuluyorum''

bu senin cümlen ağır konuşan ben değilim.yoruma açık değilsen anlatmıycaksın...

Yoruma degil cozume gel senin esin sana haklisin dese sonrada ailemin b*kunu sana yedirtirim dese mesela acaba ne yaparsin bu sadece ufak bi ornekbos yorum yapilmasin ben eesimle yasadiklarimi bi kenara biraktim aramiza sogukluk girdi duzelmek icin bunu bunu yap de ki dinleyeyim

Canim benim oncelikle Allah yardimcin olsun.Bak benim annemde yillardir kv ve amcalarim yüzunden cok cekti.Bütün kavgalarinjn nedenleri bunlardi.Bizde cok uzulurduk.Eger bu insanlar hayatimizda olmasa cok daha mutlu olurduk.Amma velakin yasanmasi gerekiyormus.Iyiki yasamisiz babam simdi gercek yuzlerini gordu ve uzaklasti.Araya mesafe koydu silip atamaz sonucta annesini.Simdi konusmuyoruz cok mutluyuz Allah a sukur. Bak senin esin ne guzel senin arkandaymis.Bosver onlar senin arkandan konussun etsin.Sen esinle mutlu olmaya bak.Adamcagizi da uzme daha fazla.Biliuorum aklindan cikartamiyosun ama takmamaya calisarak esinle mutlu olmaya bak canim benim.Onlara bise olmaz olan sana ve esine yuvana olur.:KK14:

Canim benim oncelikle Allah yardimcin olsun.Bak benim annemde yillardir kv ve amcalarim yüzunden cok cekti.Bütün kavgalarinjn nedenleri bunlardi.Bizde cok uzulurduk.Eger bu insanlar hayatimizda olmasa cok daha mutlu olurduk.Amma velakin yasanmasi gerekiyormus.Iyiki yasamisiz babam simdi gercek yuzlerini gordu ve uzaklasti.Araya mesafe koydu silip atamaz sonucta annesini.Simdi konusmuyoruz cok mutluyuz Allah a sukur. Bak senin esin ne guzel senin arkandaymis.Bosver onlar senin arkandan konussun etsin.Sen esinle mutlu olmaya bak.Adamcagizi da uzme daha fazla.Biliuorum aklindan cikartamiyosun ama takmamaya calisarak esinle mutlu olmaya bak canim benim.Onlara bise olmaz olan sana ve esine yuvana olur.:KK14:
Bende suan konusmuyorum ama hergun arkamdan konusuluo :)

Yoruma degil cozume gel senin esin sana haklisin dese sonrada ailemin b*kunu sana yedirtirim dese mesela acaba ne yaparsin bu sadece ufak bi ornekbos yorum yapilmasin ben eesimle yasadiklarimi bi kenara biraktim aramiza sogukluk girdi duzelmek icin bunu bunu yap de ki dinleyeyim

o adamdan bebek yapmaya çalışmam mesela.alır karşıma konuşurum eğrisi doğrusu bu evlilik nereye gidiyo diye sorarım saygısız ve terbiyesiz cümlelerin hesabını sorarım mesela.aranı benim dediklerimle düzeltmeyi düşünüyosan al sana yap bakalım...

Dİrdir degil canm neyse sagol yinede

Bak arkadasim şimdi bu derdini paylastin ve bizde senin negatif oldugun yönünü ortaya koyup sana özeleştiri yapmani tavsiye ediyoruz.
Sen de yok öyle olmadi yok dirdir degil yok üstüne gitmedim diyorsun.
Simdi yazdigina göre yorum yapiyoruz biz.ne okuduysak ordan yola cikiyoruz.ama sen hep kendinin hakli olduğunu düşünüyorsun.
Adam durduk yere niye sogusun.
Belli ki bunaltmissin.

Son yazdığını okumadan yorum yaptim.
Esin terbiyesizlik yapmis.dedigi cok ayip.
Birak aradaki soğukluğu o kapatsın çünkü kendisi yaratmış.

o adamdan bebek yapmaya çalışmam mesela.alır karşıma konuşurum eğrisi doğrusu bu evlilik nereye gidiyo diye sorarım saygısız ve terbiyesiz cümlelerin hebını sorarım mesela.aranı benim dediklerimle düzeltmeyi düşünüyosan al sana yap bakalım...
Guzel cevap oldu ve etkileyici ama beni etkiledi esimi etkilemez hessap soramazsin bi sekilde hakli olur evlilik nereye gidio dersin sonuna kadar gidecek der hergun ailesinden biri beni kotuler ona ve bende kirilirim aileni at demeye hakkim yok hakkim olsa da hassa Allahtan korkarim ama inciltmeden beni kotulemesinler izin verme derim tik yok bayran gelio gitmesem neler yapacaklar dusunemiyorm

Son yazdığını okumadan yorum yaptim.
Esin terbiyesizlik yapmis.dedigi cbirlik
Birak aradaki soğukluğu o kapatsın çünkü kendisi yaratmış.
Bana el bile kaldirdi biliomusun neyse unutmak istiyorum ama esime gore hersey normal sosyal hayatimi yok yeni evliyim en son birlikte ne yaptigimizi hattirlamiorm

Gidin bayram ziyaretinizi yapın, sonra da yoklarmış gibi davranın, sizin hakkınızda konuşsalar da görmeyin, duymayın, eşinizin üstüne gitmemeye çalışın. böyle durumlarda siz haklı da olsanız adamlar ailelerinden taraf oluyorlar hep ne yazık ki. aklınızı kullanın..

Bana el bile kaldirdi biliomusun neyse unutmak istiyorum ama esime gore hersey normal sosyal hayatimi yok yeni evliyim en son birlikte ne yaptigimizi hattirlamiorm
Canım ya çok küçük evlenmişsin. Eşinde sana çocuk gibi davranıyo kendini geliştir kitap oku roman oku kafanı dağıtacak şeyler bul. Yeni yemek tarifleri ara, meşgul olacağın şeyler.. Bayram da vazifeni de yapman gerek dırdır etmeden :KK45:

Back
X