• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi sasirdim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana el bile kaldirdi biliomusun neyse unutmak istiyorum ama esime gore hersey normal sosyal hayatimi yok yeni evliyim en son birlikte ne yaptigimizi hattirlamiorm
Bebek düşünmeyin. Size verebileceğim en iyi tavsiye bu. Sorunlarınızı halletmeden bir de çocuk yapmayın.

Canım ya çok küçük evlenmişsin. Eşinde sana çocuk gibi davranıyo kendini geliştir kitap oku roman oku kafanı dağıtacak şeyler bul. Yeni yemek tarifleri ara, meşgul olacağın şeyler.. Bayram da vazifeni de yapman gerek dırdır etmeden :KK45:
Yasim kac bilior musun ? Kitap mi cozum :) sosyoloji ogrencisiyim kitaplarla ic iceyim sacmaladin k bkma

Guzel cevap oldu ve etkileyici ama beni etkiledi esimi etkilemez hessap soramazsin bi sekilde hakli olur evlilik nereye gidio dersin sonuna kadar gidecek der hergun ailesinden biri beni kotuler ona ve bende kirilirim aileni at demeye hakkim yok hakkim olsa da hassa Allahtan korkarim ama inciltmeden beni kotulemesinler izin verme derim tik yok bayran gelio gitmesem neler yapacaklar dusunemiyorm

kadınsın bi yol bulup bir şekilde ama bu şekil herzaman tatlı tatlı kanına girerek olmalı asla tehdit tersleme sana bişey kazandırmaz bu evliliğinde saygısızlaştırır...daha çok taze evlisin..adam dibindeyken kıymetini bil başkası var falanda deme

denemkte fayda var kocanı asla ama asla karşına alma.ailesi kötülerken anlatırken sence senin dilinde ve tarzındamı anlatıyo zannediyosun hayırrrr...yavaşça işliyolar... sende buna karşı bilinçli şekilde sakince davran bakalım.

bide bide yazına kimden ne şekilde yorum gelirse gelisin ben haklıyım ama diye çemkirme hemen dinle bakalım nediyo
sen derdini ilk başta tam anlat sonra bırak herkes konuşanbilsin.her yorumda yeni bi sorun anlatınca ortalık karışıyo
nacizane tavsiyemdir

Dogr
kadınsın bi yol bulup bir şekilde ama bu şekil herzaman tatlı tatlı kanına girerek olmalı asla tehdit tersleme sana bişey kazandırmaz bu evliliğinde saygısızlaştırır...daha çok taze evlisin..adam dibindeyken kıymetini bil başkası var falanda deme

denemkte fayda var kocanı asla ama asla karşına alma.ailesi kötülerken anlatırken sence senin dilinde ve tarzındamı anlatıyo zannediyosun hayırrrr...yavaşça işliyolar... sende buna karşı bilinçli şekilde sakince davran bakalım.

bide bide yazına kimden ne şekilde yorum gelirse gelisin ben haklıyım ama diye çemkirme hemen dinle bakalım nediyo
sen derdini ilk başta tam anlat sonra bırak herkes konuşanbilsin.her yorumda yeni bi sorun anlatınca ortalık karışıyo
nacizane tavsiyemdir
u Dogruda biri yasimi bilmiyor kucuk evlendin dio biri sen saldirion dio ben kisa anlatmak istedimki buda yeterliydi ailesini bi yana birakin esimle sosyal hayatim yok ki ben normalde cok sakin ilimli biriyimdir k.bkmayin ben anlatmak istemedigimden eksik anlattim

Dogr

u Dogruda biri yasimi bilmiyor kucuk evlendin dio biri sen saldirion dio ben kisa anlatmak istedimki buda yeterliydi ailesini bi yana birakin esimle sosyal hayatim yok ki ben normalde cok sakin ilimli biriyimdir k.bkmayin ben anlatmak istemedigimden eksik anlattim
Şimdi ilk mesajında ben okuduğumda seni haksız buldum, sanki eşine çok yükleniyormuşsun gibi algıladım. Sonra daha ayrıntıya girerek anlatınca, bu sefer de eşini haksız buldum. Anlatmak istememeni anlayabiliyorum ama yardımcı olabilmemiz için olayın diğer yönlerini de bilmemiz lazım.

Dogr

sen aileyle olan sorunu pek önemsemiyosan problem sosyal hayatın yoksa eğer ben napiyim size :KK55: tatil falan ayarlıyım istersen gezin dolaşın kafanız dağılsın bari

Konumuz yasimsa evet :) geriyemi doneyim varsa iksirin oner banada bu ne ya
Ben ne dedim ki şimdi ? Yaşımı nerden biliyorsun diye sormuşsun yorum yapan üyeye, ben de profilinde yazdığını söyledim. Ordan görmüştür, geçmişe dön de evlenme demedim ki..

Bana el bile kaldirdi biliomusun neyse unutmak istiyorum ama esime gore hersey normal sosyal hayatimi yok yeni evliyim en son birlikte ne yaptigimizi hattirlamiorm

Beş aylik evlilikte el kaldirma.
Ne desem bilemedim sadece üzüldüm.
Sen unutmak istiyorsan unut ama unutarak taviz verme sakın.
Umarım zamanla sorunlariniz son bulur

Yoruma degil cozume gel senin esin sana haklisin dese sonrada ailemin b*kunu sana yedirtirim dese mesela acaba ne yaparsin bu sadece ufak bi ornekbos yorum yapilmasin ben eesimle yasadiklarimi bi kenara biraktim aramiza sogukluk girdi duzelmek icin bunu bunu yap de ki dinleyeyim
iyi de yarim yamalak anlatmissin, ne bekliyosun, ayrica ne bicim konusuyosun 'bos yorum' diye? once esim beni hakli buluyo demissin, simdi de yeni bsy ekliyosun..

genelde yaşadığın şeyler şiddet hakaret vs olunca boşanmalı mıyım tarzı bir dert bekliyor insan..
ama sen aramızdaki soğukluğu gidermek diyince afallama oluyor..
aranızın soğuk olması o kadar normalken..
gerçekten devam etme niyetindesin bu net.. lütfen enine boyuna düşün.. tek bi yere takılma..

genelde yaşadığın şeyler şiddet hakaret vs olunca boşanmalı mıyım tarzı bir dert bekliyor insan..
ama sen aramızdaki soğukluğu gidermek diyince afallama oluyor..
aranızın soğuk olması o kadar normalken..
gerçekten devam etme niyetindesin bu net.. lütfen enine boyuna düşün.. tek bi yere takılma..
Ben sadece sasirdim ne yapacagimi esimin ustune gitmemi cogu kisi yorumladi ama benim istegim o degildi bu guzel bi konusma sagol bilmiyorum ne yapacagimi yiprandim ben

Back
X