Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece sasirdim ne yapacagimi esimin ustune gitmemi cogu kisi yorumladi ama benim istegim o degildi bu guzel bi konusma sagol bilmiyorum ne yapacagimi yiprandim ben
Ne oluyor ki bu cikislar niye bana igneleyici yorumlarin icin tesk ama bana yorum yapanida igneleme o cevap benim degil
Yaşın 21 yazıyo bilmiyYasim kac bilior musun ? Kitap mi cozum :) sosyoloji ogrencisiyim kitaplarla ic iceyim sacmaladin k bkma
21 büyük bi yaş mı evlenmek için annemizin zamanı olsa tamam tamamda... Eh onlarda çok çekmiş kaynanadan kocadan hakaret dayak vs. Bu yaşta evlenirsen ezerler. Hem Üni. Bile bitmemiş iş yok meslek yok, kafanı kocana kaynanana ona buna yoracağına kitap oku yemek tarifleri öğren işteDogr
u Dogruda biri yasimi bilmiyor kucuk evlendin dio biri sen saldirion dio ben kisa anlatmak istedimki buda yeterliydi ailesini bi yana birakin esimle sosyal hayatim yok ki ben normalde cok sakin ilimli biriyimdir k.bkmayin ben anlatmak istemedigimden eksik anlattim