ne yapacağımı şaşırdım...

depresifkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
22
5
39
arkadaşlar merhaba yaklaşık 9 aydır bir ilişkim var. ilişkinin başlarında her ikimizde evlenmek istemiyorduk ama ben geçen günlerde artık anne olmak istediğimi farkettim ve evlenmek istediğimi söyledim, ancak o evlenmekten korktuğunu söyledi ama ayrılmak istemediğini söylüyor. bu ilişki biterse kolu kanadı kırılırmış öyle diyor, aynı şehirde bile değiliz desem ki zaman geçiriyor bu da değil işin içinden bir türlü çıkamadım çok seviyorum ve aşığım ne yapmalıyım ?

Bence de erken bir karar. 9 aydır birliktesiniz,daha 1 yıl bile değil.

Anne olmak istiyorum hadi evlenelim demeniz cok bencilce.karsi taraf hayatinda bazi seyleri oturtamamiski korkuyor..eger baski yapmaya devam ederseniz karsi taraf cozumu kacmakta bulur

Öyle söyleyince adam kendini sperm bankası gibi hissetmiştir. Hem romantik olmamış hem de korkutucu olmuş, 9 ayda paldır küldür çocuk istiyorum demek.

Edit: Çocuk isteğinizden oma bahsettiniz mi? Ben buna dikkat etmeden yorum yapmışım.

29 yaşındayım. Kadın doğum polikliniğinde hissettim tamamen anne olma duygusunu. Evlenmekten korkuyormuş, aileler işin içine girince herşeyin rengi değişiyor diyor ama benimle aynı evde yaşamanın ve çocuk sahibi olmanın hayallerini o da kuruyor sadece ritüellerden hoşlanmadığını söylüyor. Dediğim gibi aynı şehirde yaşasak vakit geçirdiğini düşünebilirdim, ama sadece telefonla yürütülen bir ilişkiden bahsediyorum, ne zamana kadar bu şekilde devam edebilir ki? illaki yıpranıcaz bundan korkuyorum.

Öyle söyleyince adam kendini sperm bankası gibi hissetmiştir. Hem romantik olmamış hem de korkutucu olmuş, 9 ayda paldır küldür çocuk istiyorum demek.

Edit: Çocuk isteğinizden oma bahsettiniz mi? Ben buna dikkat etmeden yorum yapmışım.
evet bu isteğimden bahsettim hatta nasıl o duyguya kapıldığımı da anlattım.

Iliskinizi hep telefondan mi yürütüyorsunuz?
Nerde tanıştınız bu adamla?

Sadece çocuk istediğim için evlenmek istemiyorum, yanlış anlaşılmaya neden olmasın bu. Ben sevdiğim adamla rahatça aynı evde yaşayabilmek ve onun çocuğunu istediğim için evlenmek istediğimi söyledim.

3 yıl aynı iş yerinde çalıştık ordan tanışıyoruz.Sevgili olduktan 3 ay sonra benim tayinim çıktı ve şehir değiştirmek zorunda kaldım

merhaba, yasiniz evlenmek icin son derece ideal.
elbette herkes evlenmek zorunda degil, ama cocugu olmasini isteyen bir insanin artik evlenmesi gereken bir yas.
o yuzden, sevgiliniz de sizden bir cocugu olmasini istiyorsa, evlenmeye ikna olur, istemiyorsa zaten sizin icin yanlis adam.

Bu ilişkinin bitmesini istemiyorum, ben seninle nefes alabiliyorum ancak diyor. Ama evlenmeye de yanaşmıyor. Kültür farklarımız var acaba bundan mı korkuyor diye düşündüm, bunu da ona sordum ama kesin bir dille öyle düşünmediğini söylüyor.

29 yaşındayım. Kadın doğum polikliniğinde hissettim tamamen anne olma duygusunu. Evlenmekten korkuyormuş, aileler işin içine girince herşeyin rengi değişiyor diyor ama benimle aynı evde yaşamanın ve çocuk sahibi olmanın hayallerini o da kuruyor sadece ritüellerden hoşlanmadığını söylüyor. Dediğim gibi aynı şehirde yaşasak vakit geçirdiğini düşünebilirdim, ama sadece telefonla yürütülen bir ilişkiden bahsediyorum, ne zamana kadar bu şekilde devam edebilir ki? illaki yıpranıcaz bundan korkuyorum.
yani normal hisssetmeniz anlaması gerekir yaşınızda gelmiş oyalanacak bırı değilsiniz iyi düşünün ve ciddi değilse önünüze bakın

Bu ilişkinin bitmesini istemiyorum, ben seninle nefes alabiliyorum ancak diyor. Ama evlenmeye de yanaşmıyor. Kültür farklarımız var acaba bundan mı korkuyor diye düşündüm, bunu da ona sordum ama kesin bir dille öyle düşünmediğini söylüyor.

E TAMAM MADEM SENİNLE NEFES ALMAK İSTİYOR SİZİN DE YAŞANIZ GAYET UYGUN ÇOCUK OLMASI İÇİNDE ideal bir yaş neden korkuyor sevgilinizin yaşı kaç ?işi nedir mesleği yokmu askerlik engelmi bunlar eğer çözülmüşse sizi de seviyorsa ne için korkuyor anlam veremedim:KK47::KK47::KK47:

E TAMAM MADEM SENİNLE NEFES ALMAK İSTİYOR SİZİN DE YAŞANIZ GAYET UYGUN ÇOCUK OLMASI İÇİNDE ideal bir yaş neden korkuyor sevgilinizin yaşı kaç ?işi nedir mesleği yokmu askerlik engelmi bunlar eğer çözülmüşse sizi de seviyorsa ne için korkuyor anlam veremedim:KK47::KK47::KK47:
o da memur çalışıyor askerlik gibi bir durumu yok bedelli yaptı benimle aynı yaşta. neden korktuğunu bilmiyorum ama bence kültür farklılıklarıyla başa edemeyeceğinden korkuyor ailesini karşısına almaktan, her ne kadar bunu inkar etse de.

X