ya güveniyorum Allah var o konuda sıkıntı yok . başka ilişki ile kıyaslaması beni sinir etti napım sence ? kıyasladığına pişman etmek istiyorum
Eşim de ilk zamanlar böyle bi havalara girmişti...baktım baya baya izin istemeye başladım...ee gençlik yılları ego tavan bizimkinde..laf söylesem bozulacak...ben de bi yere giderken haber vermedim...arayamadı da (o zaman cep tel nerdeee)...dönünce dedim aşkım ani oldu falan filan...sonra bir iki derken hep unuttum hep ani oldu nedenseanam dedim dedim ikimiz de almayalım diyorum ben daralıyorum diyorum tamam diyor 1 ay düzeliyor sonra yine aynı .
Bence çocuk erkeklik gururu okşansın istiyor :)
Hesap verme tamam de geç
kız he anam he ağzıyla söyledi resmenama benim işime gelmiyor . çok teşekkür ederim
Eşim de ilk zamanlar böyle bi havalara girmişti...baktım baya baya izin istemeye başladım...ee gençlik yılları ego tavan bizimkinde..laf söylesem bozulacak...ben de bi yere giderken haber vermedim...arayamadı da (o zaman cep tel nerdeee)...dönünce dedim aşkım ani oldu falan filan...sonra bir iki derken hep unuttum hep ani oldu nedense
Böyle böyle izin mizin kalmadı...ama şuan nereye gitsem haber veririm..Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var..aradığımızda birbirimizi bulalım
Kıskançsın sanırım :))kız he anam he ağzıyla söyledi resmenama benim işime gelmiyor . çok teşekkür ederim
Ben kıskanmadığım için dilediği yere gidebilirçok mu belli . bide inatım çok fazla .
Ben kıskanmadığım için dilediği yere gidebilir
Ama sen de kendin aranmışsın azcık..ne diye burdaki sanal örnekleri anlatıyorsun ki onahaklısınız ben de haber verirdim çoğu zaman ama işte durum bu peki siz olsanız napardınız kıyaslandığınızda ? eşiniz evliliğinizi başka onaylamadığınız bir ilişki ile kıyaslasaydı ?
niye kız herif bu napacağı belli olmaz .
Ama sen de kendin aranmışsın azcık..ne diye burdaki sanal örnekleri anlatıyorsun ki ona
Hiç öyle bi durum yaşamadım ama rahatsız olsaydım konuşurdum....
Giden gider. .
Kalan sağlar bizimdir . .
Hah şimdi oldu. .tabiki canım orası öyle.
Giden yolunu kalan yerini alır.
ben nedense sakinca gormuyorum. cunku yeri geldiginde sevgilimin gitmesini onaylamadigim seyler de bende "izin" vermiyorum. yani izin almanin disinda her zaman haberdar etmek haber vermek hafiften boyle ona soruyormus modunda takilmak iki taraf icin de iyi. begenin ya da begenmeyin erkeklrrin boyle bir huyu var ve karsilikli iliski icindeykende huzurlu bir iliski icin azcik iki tarafta birbirlerine bazi konularda toleransli olmali diye dusunuyorum. tabi herkesin kendi dusuncesi kendi fikri :) ben severim oyle seyleri.
Bizde bazen izin gibi olur bazen haber vermek gibi.
Ama gidicem bak haberin olsun değil de..
Şöyle şöyle bi durum var deriz
ee ?
Gidebilirim yani deriz olay biter.
Veya diğerimizin istemiceği bi durum söz konusu olur.
Gitsem mi ya acaba deriz ?
Aslında birbirimize sorarız burda ama direkt gidebilir miyim diye dile getirmeyiz
Kelime oyunu yani.
Gitmesini istemediğim bir yerse;
- Bence gitme ama sen bilirsin diyoruz
çok teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın . Peki kıyaslama hakkında ne diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?