ne yapacağımı şaşırdım ..

ya güveniyorum Allah var o konuda sıkıntı yok . başka ilişki ile kıyaslaması beni sinir etti napım sence ? kıyasladığına pişman etmek istiyorum

Bence çocuk erkeklik gururu okşansın istiyor :)
Hesap verme tamam de geç

anam dedim dedim ikimiz de almayalım diyorum ben daralıyorum diyorum tamam diyor 1 ay düzeliyor sonra yine aynı .
Eşim de ilk zamanlar böyle bi havalara girmişti...baktım baya baya izin istemeye başladım...ee gençlik yılları ego tavan bizimkinde..laf söylesem bozulacak...ben de bi yere giderken haber vermedim...arayamadı da (o zaman cep tel nerdeee)...dönünce dedim aşkım ani oldu falan filan...sonra bir iki derken hep unuttum hep ani oldu nedense
Böyle böyle izin mizin kalmadı...ama şuan nereye gitsem haber veririm..Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var..aradığımızda birbirimizi bulalım

haklısınız ben de haber verirdim çoğu zaman ama işte durum bu peki siz olsanız napardınız kıyaslandığınızda ? eşiniz evliliğinizi başka onaylamadığınız bir ilişki ile kıyaslasaydı ?

Ama sen de kendin aranmışsın azcık..ne diye burdaki sanal örnekleri anlatıyorsun ki ona
Hiç öyle bi durum yaşamadım ama rahatsız olsaydım konuşurdum....

Ama sen de kendin aranmışsın azcık..ne diye burdaki sanal örnekleri anlatıyorsun ki ona
Hiç öyle bi durum yaşamadım ama rahatsız olsaydım konuşurdum....

yok canım yok o örnek verdi . ben burda konu açmıştım hoşlanmadığım iki insan için benimki de o iki insanı örnek verdi bende o yüzden öyle yazdım konuya . afedersin yanlış anlatmışsam orda

ben nedense sakinca gormuyorum. cunku yeri geldiginde sevgilimin gitmesini onaylamadigim seyler de bende "izin" vermiyorum. yani izin almanin disinda her zaman haberdar etmek haber vermek hafiften boyle ona soruyormus modunda takilmak iki taraf icin de iyi. begenin ya da begenmeyin erkeklrrin boyle bir huyu var ve karsilikli iliski icindeykende huzurlu bir iliski icin azcik iki tarafta birbirlerine bazi konularda toleransli olmali diye dusunuyorum. tabi herkesin kendi dusuncesi kendi fikri :) ben severim oyle seyleri.

çok teşekkür ederim . peki kıyaslama hakkında ne diyorsunuz ?

çok teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın . Peki kıyaslama hakkında ne diyorsun ?

Anasının şımarttığı küçük errrkeçiğe bak sen,
irkiklik giririm kiriliyir. peh...

Sakin alistirma.
Sacmalamis. Sende baska iliskilerden dem vur. Baskasinin erkek arkdasi sunu sunu yapmis kiz icin. Sende yap de.
O ne kdr diretirse sende o kdar diret.
Kendine gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…