İyi geceler ablalarım benden küçük kardeşlerim bir konuda derdimi açıp fikrinizi almak istiyorum . Az önce erkek arkadaşımla böyle geçmiş hakkında konuşup ilk tanıştığımız zamanlar hakkında sohbet ediyorduk. Neyse daha önce o bana sormuştu sevmediğin yönlerim var mı diye bende bugün o soruyu ona sordum . O ise erkeklik gururunu okşamadığımı , erkek ortamında dalga geçtiklerini söyledi. Hatta daha önce burda bahsettiğim kişileri örnek vererek o sevgilisinden izin almıyor ama ben senden izin alıyorum bir yere giderken dedi. O kız sevgilisinin erkeklik gururunu okşuyor ama sen bana yapmıyorsun dedi. Ben de ; sende gittiğin ortamda benden izin aldığını söylemezsin olur biter , dedim . Sen benden izin al ama ben senden izin almayım diyor , ona da ben müsade etmiyorum eşitiz diyorum . Ki ilk izin olayını o çıkardı bana saçma gelirdi böyle şeyler. Neyse kısaca olay bu şekilde bense çok kırıldım başka ilişki ile bizimkini kıyaslamasından .. Sizce ne yapayım kim haklı kim haksız bir fikir verir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim ..
İzin almak nedir ya?
Cidden gidebilir miyim diye soruyor musunuz birbirinize ?
Böyle şeyler ilişkiyi öldürür...siz bizi yanlış anlamışsınızbiz kk cak izin değil de haber veriyoruz eşlerimize ablacım
Hadi uslu oynayın artık...
izin almak nedır yahu
bırbırınızın ebeveynı mısınız :)
evlenınce hepsı gecer
ıkınızde haksızsınız bence
İzin almak çocukça. .
Güven oldukça istediğiniz yere gidin. .
kimse kimsenin sahibi değildir
izin almak nedir ya
Canım anne babadan izin al bide sevgiliden al,biri izin verse biri vermez bu iş böle yürümez
Ben bekarken dört kişiden izin aldımı bilirimevlendim şükür eşim hiç karışmaz bende ona karışmam herkes saatinde evde olsun yeter,siz bu düzeni gözden geçirin kimse kimseden izin almasın olsun bitsin
Meraklı değilsen bi höösstt desene sen bunaya bu ilk sıralar yoktu o izin alırdı hatta . sonra benden de istedi ee tamam dedim baktım o baya baya yapıyor yoksa bende çok meraklı değilim yahu
Meraklı değilsen bi höösstt desene sen buna
Şuraya gidiyorum hayatım arkadaşlarla
Jesika güven varsa boşver gitsin
Jesika güven varsa boşver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?