ne yapacağımı şaşırdım ..

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
48
İyi geceler ablalarım benden küçük kardeşlerim bir konuda derdimi açıp fikrinizi almak istiyorum . Az önce erkek arkadaşımla böyle geçmiş hakkında konuşup ilk tanıştığımız zamanlar hakkında sohbet ediyorduk. Neyse daha önce o bana sormuştu sevmediğin yönlerim var mı diye bende bugün o soruyu ona sordum . O ise erkeklik gururunu okşamadığımı , erkek ortamında dalga geçtiklerini söyledi. Hatta daha önce burda bahsettiğim kişileri örnek vererek o sevgilisinden izin almıyor ama ben senden izin alıyorum bir yere giderken dedi. O kız sevgilisinin erkeklik gururunu okşuyor ama sen bana yapmıyorsun dedi. Ben de ; sende gittiğin ortamda benden izin aldığını söylemezsin olur biter , dedim . Sen benden izin al ama ben senden izin almayım diyor , ona da ben müsade etmiyorum eşitiz diyorum . Ki ilk izin olayını o çıkardı bana saçma gelirdi böyle şeyler. Neyse kısaca olay bu şekilde bense çok kırıldım başka ilişki ile bizimkini kıyaslamasından .. Sizce ne yapayım kim haklı kim haksız bir fikir verir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim ..

İzin almak nedir ya?
Cidden gidebilir miyim diye soruyor musunuz birbirinize ?
Böyle şeyler ilişkiyi öldürür...siz bizi yanlış anlamışsınız biz kk cak izin değil de haber veriyoruz eşlerimize ablacım

Hadi uslu oynayın artık...

izin almak nedır yahu
bırbırınızın ebeveynı mısınız :)
evlenınce hepsı gecer
ıkınızde haksızsınız bence

İzin almak çocukça. .
Güven oldukça istediğiniz yere gidin. .

valla izin almayı bilmem ama bir yere giderken, bir iş yaparken tabiki senin fikrini soracak, sende onunkini bu işler böyle yürür. yoksa iki yabancı gibi takılın zaten ne gerek var ki ilişkiye, ilişki içinde olmanın manası kalmaz bence.
Ayrıca sen izin alıyorsan oda alacak, dediğin gibi herkes eşit, bunun erkeklikle bir alakası yok.

Bizde bazen izin gibi olur bazen haber vermek gibi.
Ama gidicem bak haberin olsun değil de..
Şöyle şöyle bi durum var deriz
ee ?
Gidebilirim yani deriz olay biter.
Veya diğerimizin istemiceği bi durum söz konusu olur.
Gitsem mi ya acaba deriz ?
Aslında birbirimize sorarız burda ama direkt gidebilir miyim diye dile getirmeyiz
Kelime oyunu yani.
Gitmesini istemediğim bir yerse;
- Bence gitme ama sen bilirsin diyoruz

Canım anne babadan izin al bide sevgiliden al,biri izin verse biri vermez bu iş böle yürümez
Ben bekarken dört kişiden izin aldımı bilirim evlendim şükür eşim hiç karışmaz bende ona karışmam herkes saatinde evde olsun yeter,siz bu düzeni gözden geçirin kimse kimseden izin almasın olsun bitsin

izin almak nedır yahu
bırbırınızın ebeveynı mısınız :)
evlenınce hepsı gecer
ıkınızde haksızsınız bence

İzin almak çocukça. .
Güven oldukça istediğiniz yere gidin. .

kimse kimsenin sahibi değildir

izin almak nedir ya

ya bu ilk sıralar yoktu o izin alırdı hatta . sonra benden de istedi ee tamam dedim baktım o baya baya yapıyor yoksa bende çok meraklı değilim yahu

ya bu ilk sıralar yoktu o izin alırdı hatta . sonra benden de istedi ee tamam dedim baktım o baya baya yapıyor yoksa bende çok meraklı değilim yahu
Meraklı değilsen bi höösstt desene sen buna

Yani gidebilirmiyim diye ne gibi durumlarda soruyorsunuz.
Ben arkadaslarımla havuza gidiceksem gidiyim mi derim mesela.
Ama bi cafede normal bi buluşmaysa haber veririm sadece
Fazlası ilişkinin b*kunu çıkarır.

ben şuraya gıdıyorum canım haberın olsun derım sadece mesela
eşimde bana oyle der
sevgılıykende aynıydı nısanlıykende evlıykende
bu daha saglıklı :)

bu adam başka ilişkilerle kıyasladı şimdi sinirim bozuldu napım ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…