Her şeyi geçtim de “bööö” demesi ve yatması çok komik ve tuhaf.Benim sorunum gece yatınca başlıyor kızlar. Kocam, gece yaptıklarını sabah hatırlamıyor. Her şey geçen sene evlendikten 2 ay sonra başladı. Gece bir anda avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı. O kadar korkmuştum ki anlatamam. 3 gün sesi kısık dolaştı. Sırt üstü yatmasını engelleyerek bu sorunun üstesinden gelmeyi başardık. Sonraları gece uyanıp beni öpmeye başladı. Ama kocam sabah kalktığında öptüğünü hatırlamıyordu. Gece sayıklamalarını saymıyorum bile. En son dün gece kıpırdarken beni yine uyandırdı. Gözlerimi bir açtım. Burnumun dibindeydi. "Böööööööööööööööö!" diyip tekrar uyudu. Bu sefer kararlıydım. Uyandırmaya çalıştım, neden böyle şeyler yaptığını sordum. "Bu seninle alakalı değil, benimle de alakalı değil, hiç kimseyle alakalı değil." dedi ve yattı. Sonra tuvalete gitmeye bile korktum. Yardım edin ne yapıcam bu adamla?
Evet komik naptı anlamadım gözlerini kapattı böö dedi güldüHer şeyi geçtim de “bööö” demesi ve yatması çok komik ve tuhaf.
26 yaşındaEşinizin yaşını söylerseniz bildiğim bir şeyi paylaşacağım. .
Kemal Sunal'ın filmi gibi yani..Evet komik naptı anlamadım gözlerini kapattı böö dedi güldüHatırlamıyor ya, gözü açık insan gördüğünüde mi hatırlamaz, bi gün sarılıyor bi gözümü açıyorum öpüşüyor oluyoruz bir gün bö diyor bir gün kahkaha atıyor bir gün camdan dışarı bakıyor gecenin bi vakti ve hiçbirşeyi hatırlamıyor anlatınca çok şaşırıyor.ilk zamanlar korkuyordum artık alıştım bende :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?