Ne yapacağımı şaştım yardım edin

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
35
Benim sorunum gece yatınca başlıyor kızlar. Kocam, gece yaptıklarını sabah hatırlamıyor. Her şey geçen sene evlendikten 2 ay sonra başladı. Gece bir anda avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı. O kadar korkmuştum ki anlatamam. 3 gün sesi kısık dolaştı. Sırt üstü yatmasını engelleyerek bu sorunun üstesinden gelmeyi başardık. Sonraları gece uyanıp beni öpmeye başladı. Ama kocam sabah kalktığında öptüğünü hatırlamıyordu. Gece sayıklamalarını saymıyorum bile. En son dün gece kıpırdarken beni yine uyandırdı. Gözlerimi bir açtım. Burnumun dibindeydi. "Böööööööööööööööö!" diyip tekrar uyudu. Bu sefer kararlıydım. Uyandırmaya çalıştım, neden böyle şeyler yaptığını sordum. "Bu seninle alakalı değil, benimle de alakalı değil, hiç kimseyle alakalı değil." dedi ve yattı. Sonra tuvalete gitmeye bile korktum. Yardım edin ne yapıcam bu adamla?

bence bir doktora danışın uykuda yapılan bazı şeylerin sonu kötüye gidebiliyor.

Allah yardımcınız olsun ilk kez duydum böyle bir şey acilen doktora gidin ..

Benim sorunum gece yatınca başlıyor kızlar. Kocam, gece yaptıklarını sabah hatırlamıyor. Her şey geçen sene evlendikten 2 ay sonra başladı. Gece bir anda avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı. O kadar korkmuştum ki anlatamam. 3 gün sesi kısık dolaştı. Sırt üstü yatmasını engelleyerek bu sorunun üstesinden gelmeyi başardık. Sonraları gece uyanıp beni öpmeye başladı. Ama kocam sabah kalktığında öptüğünü hatırlamıyordu. Gece sayıklamalarını saymıyorum bile. En son dün gece kıpırdarken beni yine uyandırdı. Gözlerimi bir açtım. Burnumun dibindeydi. "Böööööööööööööööö!" diyip tekrar uyudu. Bu sefer kararlıydım. Uyandırmaya çalıştım, neden böyle şeyler yaptığını sordum. "Bu seninle alakalı değil, benimle de alakalı değil, hiç kimseyle alakalı değil." dedi ve yattı. Sonra tuvalete gitmeye bile korktum. Yardım edin ne yapıcam bu adamla?
Doktora gidin en kısa zamanda.

Her şeyi geçtim de “bööö” demesi ve yatması çok komik ve tuhaf.

Aynılarını bende yapıyordum eşimde sizin gibi korkuyordu :)
yaptığım dönemlerde depresyonda gibiydim bebeğim küçüktü uyutmuyordu çalışıyordum zaten.
Eşinizde depresyonda ise yada çok yoruluyor falansa yapabilir sanırım.
ben hatta beebğimin altını açıyodum gece çok kez. içimde ki garip his günlerdir altını almadığımı hissettiriyordu geceleri.
Bu sıralarda kızıma günlerdir su vermemişim gibi hisler oluyor bez mez kalamdığından :)

Sıkıntılarım yine var çünkü manen :)

korkmayın size zarar vermez (sanırım). Ama alışmak zor olur eminim...

Yaşı geçmiş olan kansiz erkekler ruyalarinda çok sık kavga ederler, konusurlar, gulerler.. O yuzden esinizin yaşını sordum. Benim kayinpederim de böyle. .
Doktora gidin ilaçla ya da doğal yollarla kan arttirici şeyler kullanin..

Sorun ne bilmiyorum ama "böööö" kısmına kahkaha attım.
Benim eşimde çok sayıklar kaç kere askerlere bağırdı uyurken alıştım artık umursamıyorum.

allah yardımcın olsun valla ınsan cok korkar uyuyamaz bıle cok zor bı durum doktora gıdın bence ne oldugu anlasılır allah yardımcınız olsun,,,,,

Her şeyi geçtim de “bööö” demesi ve yatması çok komik ve tuhaf.
Evet komik naptı anlamadım gözlerini kapattı böö dedi güldü Hatırlamıyor ya, gözü açık insan gördüğünüde mi hatırlamaz, bi gün sarılıyor bi gözümü açıyorum öpüşüyor oluyoruz bir gün bö diyor bir gün kahkaha atıyor bir gün camdan dışarı bakıyor gecenin bi vakti ve hiçbirşeyi hatırlamıyor anlatınca çok şaşırıyor.ilk zamanlar korkuyordum artık alıştım bende :S

hunharca güldüm yahu yanlış anlamayın ama böööö kısmı komik geldi , bi yandan da ürkütücü ya sorunu nedir acaba çözemedim aklıma bin bir türlü şeyler geldi töbe töbe

Kemal Sunal'ın filmi gibi yani..
gerçekten hiç bir şey hatırlamaması çok ilginç. kameraya falan çeksen?

Benim sevgilim de böyle. Hiç böööö demedi ama diğer şeyler çok benziyor. O da bazen kavga ediyor uykusunda. Kolunu sallıyor. Ben uyandırıp napıyosun dediğimde, pardon ya rüya görüyordum diyor. Ama sarılıp öpme ve diğer yakın temaslarını hatırlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…