- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
demeyin ya öyle beni dövsünler mi şimdiBana birisi gece böyle birşey yapsa tokati gecirirdim suratina, ölürdüm korkudan korku filmi gibi
Aynısını teklif ettim kamera koyalım uyurken odaya diye, anlattıklarımı duyunca korkuyor o da :) Bazen gülümsüyor bazen kahkaha atıyor bazen şaka yapıyor bazen öpüyor ama bunu gece 3 sularında yapınca korkunç oluyor, ya bir de ben bağırıyorum napıyosun ya fln diye, ısrarla bağırırsam kendine geliyor. Kendine gelmeden önce de geldikten sonra da bana bakıyor olduğu için kendine geldiğini idrak edemiyorum.Kemal Sunal'ın filmi gibi yani..
gerçekten hiç bir şey hatırlamaması çok ilginç. kameraya falan çeksen?
deliler gibi bakıyo demiAynısını teklif ettim kamera koyalım uyurken odaya diye, anlattıklarımı duyunca korkuyor o da :) Bazen gülümsüyor bazen kahkaha atıyor bazen şaka yapıyor bazen öpüyor ama bunu gece 3 sularında yapınca korkunç oluyor, ya bir de ben bağırıyorum napıyosun ya fln diye, ısrarla bağırırsam kendine geliyor. Kendine gelmeden önce de geldikten sonra da bana bakıyor olduğu için kendine geldiğini idrak edemiyorum.
Genelde konuşuyor ama böyle bana bakıp öpmeye çalışması kendince şaka yapmaya çalışması vs arada oluyor.Eşinizde ne sıklıkta oluyor bu durum?
inanır mısın okudumve gülmekten kendime gelemiyorum şu an allah seni ya offf krizdeyim22 ocak 2013 de yine kk ya yazdığım bir yorum :) uyur gezerliğimle ilgili bence eşinizle benzeşiyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-700#post-28423880
ben psikiyatriye gittim kızımın sürekli altını açtığım için gece. ilaç verdi ama alamadım haliyle. Gündüz zaten işteyim gecede çocuk ağlar duyamam vs diye içemedim ilaç Ama eşiniz kullanabilir sanırım bence mutlaka bi doktora yönlnedirin.
evet alıştılar artıkdemeyin ya öyle beni dövsünler mi şimdibende çok korkutuyorum evdekileri ama sabah anlattıklarında krize giriyorum gülmekten
Dövmesinler tabi de benim reaksiyon o olurdu, ben de cok korkuyorum böyle seylerde o anda sac bas girisebilirim
Gecen kardesim dokundu uyurken böyle yavascana uyandirmak icin cook kizdim, ismi mi cagirsa sorun yok ama dokununca kayis kopuyor ben de
Siz de alismislar demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?