- Konu Sahibi OnsuzOlmaz
-
bende erkek arkadasimla ayrildigimda ablam "iyi o zaman ben siliyorum onu face imden" demisti. Ki ben belki barisiriz diyordum. sen 3. kisilerin ne yaptigina degil, onun ne yapip soyledigiyle ilgilen. Ama anladigim kadariyla eski erkek arkadasinin da pek donmeye niyeti yok. bunu eski konularindan hatirliyorum... O yuzden konusmamaya devam et ve baska amaclar edinmeye calis
Konu ne biraz özet geçer misin ?
Canım okudum üstün körü başlıkların benim açtığım başlıklara çok benziyor.
İçerikler kısmen aynı sayılır.
Bizde sorunlar silsilesi yaşadık erkek arkadaşımla. Bizim konuarımız herşeye müdahale etmesiydi. Sonra işten ayrılınca aramamalar sormamalar soğukluklar başladı.
Ocaktan hazirana sallantıda gittik. Ama o bana birkez olsun seni sevmiyorum , istemiyorum demedi. Sadece kavga edip edip bitti diyorduk.
Aramızda soğukluk oldu çok hemde ben senin gibi deli gibi uğraştım burda bılen bilir.
Ben üstüne gittiikçe daha da kaçtı.
Sonuç haziranda ayrıldık aramadım sormadım uğraşmayı ve üzülmeyi bıraktım tam tamına 4 .5 ay
Sonra o ilk 1 aydan sonra sürekli beni yokladı değiştim dön dedi asla dedim inanmam.
Görüşmek istedi hep rest çektim .
Sen uğraşmayınca erkek seviyorsa dönüyor zaten.
4.5 aydır canına ot tıkadım resmen en son dahada büyük acı olamaz diye feryat figan etti.
4.5 ayın üstüne görüşmeyi kabul ettim .. Şuan bildiğin kuzu. Bana tavsiye edildi dinlemedim ama sen beni dinle ne zaman seni kaybettiğini anlayacak ozaman geri adım atacak. Oyüzden arama sorma.
Tecrübeyle sabit.
ama o şuan beni sevmedigini söylüyor.. peki ne yapmalıyım beni kaybettiğini hissetmesi için.. ama ciddi manada gerksiz şekilde değil.. ne yapayım sen ne yaptın?
Sizin ayrılığınız ne kadar oldu şuan ?
ayın 12 sinde kesin olarak bitti.. 1 inden 11 ine kadar bi yalvarmadıgım kaldı.. 12 sinin sabahından itibaren iletişimi kestim.. oaly bundan ibaret.. şimdi ne yapayım?
Bende çok yalvarmıştım ama etksi olmuyor.
arama yeter kendini küçük düşürüyorsun. Annesi seni bilmiyor mu sanki, yalvardığını da biliyordur. Bayramda arayınca kimse yutmaz; "ay canım kibarlığından aradı" demez. Arama yeter. Kimseye bulaşma. Unuttur kendini. Sil onun hayatından tüm izlerini. Sana ulaşamasın. Bizi hiç dinlemiyorsun :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?