Ne yapacagımıı bileemezz haldeyimmm!

OnsuzOlmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
84
0
16
Ankara
artık beni tanıyan konularımı okuyan herkes biliyor ne oldugunu.. ayın 11 ınden beri ona hiç ulaşmadım.. bugun baktım. annesi beni face inden silmiş.. ne demek bu? hiç dönmemek üzremi gitti demek?

önceki yazılarını okumadım..ama annesi de seni durduk yere silmez ki.. demek ki senle ilgili bağlarını koparıyor.. ayrılma nedenini bilmiyorum ama üzüldüğün bir ilişki yaşadıysan üzme kendini..herşey olucağına varır

bende erkek arkadasimla ayrildigimda ablam "iyi o zaman ben siliyorum onu face imden" demisti. Ki ben belki barisiriz diyordum. sen 3. kisilerin ne yaptigina degil, onun ne yapip soyledigiyle ilgilen. Ama anladigim kadariyla eski erkek arkadasinin da pek donmeye niyeti yok. bunu eski konularindan hatirliyorum... O yuzden konusmamaya devam et ve baska amaclar edinmeye calis

işte omu girp sildi annesi kendisimi sildi bilmiyorum.. annesinin silmesi umrunda değil. ama ya o sildiyse. bn gercetekn artık zor durumdayım. ağlamamkdan bıktım

Belki de o silmistir.
Ya bu fark etmez ki...
Daha buyuk bi gercek var ortada. O gercekte o kisinin sizi birakip gitmis, sizden ayrilmis oldugu..
Yani artik beraber degilsiniz. Ortak bi gelecek hayali kurmaktan vazgecin. Ayriligi ne kadar kisa surede kabul ederseniz goz yasiniz da o kadar cabuk bitecektir.
Umut etmekten vazgecin artik. Umut insani mahvediyor.

Canım okudum üstün körü başlıkların benim açtığım başlıklara çok benziyor.
İçerikler kısmen aynı sayılır.
Bizde sorunlar silsilesi yaşadık erkek arkadaşımla. Bizim konuarımız herşeye müdahale etmesiydi. Sonra işten ayrılınca aramamalar sormamalar soğukluklar başladı.
Ocaktan hazirana sallantıda gittik. Ama o bana birkez olsun seni sevmiyorum , istemiyorum demedi. Sadece kavga edip edip bitti diyorduk.
Aramızda soğukluk oldu çok hemde ben senin gibi deli gibi uğraştım burda bılen bilir.
Ben üstüne gittiikçe daha da kaçtı.
Sonuç haziranda ayrıldık aramadım sormadım uğraşmayı ve üzülmeyi bıraktım tam tamına 4 .5 ay
Sonra o ilk 1 aydan sonra sürekli beni yokladı değiştim dön dedi asla dedim inanmam.
Görüşmek istedi hep rest çektim .
Sen uğraşmayınca erkek seviyorsa dönüyor zaten.
4.5 aydır canına ot tıkadım resmen en son dahada büyük acı olamaz diye feryat figan etti.
4.5 ayın üstüne görüşmeyi kabul ettim .. Şuan bildiğin kuzu. Bana tavsiye edildi dinlemedim ama sen beni dinle ne zaman seni kaybettiğini anlayacak ozaman geri adım atacak. Oyüzden arama sorma.
Tecrübeyle sabit.

Son düzenleyen: Moderatör:
konularını okudum harfi harfine aynı şeyleri yaşamışız benim yasadıklarımı sende yaşıyorsun sen anlattıkca konunda bizi gördüm bizde böyleydik şimdi ayrıldık ve üzerinden 3 bucuk ay gecti ve beni birkez bile aramadı annesi ablası ailesinle hergün konuşurdum her allahın günü her saat konuşurduk ayrıldk ipler koptu kimse aramadı beni bende senin gibi cok acılar cektim neler yasadım ve biz nişanlanmak üzereydik birde hazırlık aşamalarında beni terk etti ara verirdi hep benim sözlümde senn erkek arkadaşn gbi bende sen gibiydim biz okadar mutluydukki son anda herşey mahvoldu nasıl olduysa sana demek istediğim şu canım inan bana bunu bire bir kendim yaşadım aynı sorunlar aynı nedenler sana tavsyem onu unutmuş gbi yap mutlu olmaya bak ve gercekten mutlu ol ben daha yeni yeni toparlanyrm kendime geliyorum sen üzüldkce o döncegi varsa bile dönmez inan bana şimdi ben geziyorum ediyorum sürekli dışardayım arkadaşlarımla görşyorum ediyorum ve o bunları duyuyor görüyor şimdi birzamanlar biz ayrıldgmzda bizim ilşkimiz hakknda konuşmak istemeyen ortak arkdaşlarmz şuan hepsi geliyorlar bana onu anlatmaya geliyorlar ve yavas yavas onun pişmn oldugunu ve dönmeye ve yüzünün olmadgnı söylüyor herkez ben az aglamadm cnm benmle brlkte annemde ağladı ben ölücek durumdaydm 10 gün hep serumlar iğneler ve suyla durdum ayakta bir gece 39 kg dştüm gttkce zyfladım oyzden üzme olan sana oluyor mümkn oldgunca gez toz dışarda ol hep eve kapanma sakın

ama o şuan beni sevmedigini söylüyor.. peki ne yapmalıyım beni kaybettiğini hissetmesi için.. ama ciddi manada gerksiz şekilde değil.. ne yapayım sen ne yaptın?

ama o şuan beni sevmedigini söylüyor.. peki ne yapmalıyım beni kaybettiğini hissetmesi için.. ama ciddi manada gerksiz şekilde değil.. ne yapayım sen ne yaptın?

Valla canım benim erkek arkadaşım bir kere bile sevmiyorum demedi. Soğuk davrandı evet ama demedi. Ben yüzlerce kez bitti dedim , yüzük fırlattım , hakaret ettim , sevmiyorum nefret ediyorum dedim , o sadece artık bu olanlardan dolayı bıktığını söyledi.
O soğuk davrandıkça ben çığırımdan çıktım. Ben delirdikçe o soğuk davrandı. Ocaktan hazrana kadar neredeyse 1 hafta konuşmadık bazen 20 gün . Sallantıda gittik . Bu tavrının sebebi benden emin olmasıydı beni gidemez bırakamaz bellemesiydi. Son ay biz biz olmaktan çıkmıştık. Herşey kavga sebebiydi. Bende daraldım yeter be dedim.
4.5 ay benden umduğunu görmedi beni kaybetmişti anladı. Ben başta yptığım gibi arayıp peşinde dolanmadım hayata döndüm bu sefer o eski o oldu. Şimdi bana beni senden kimse ayıramaz aynı acıları yaşıyamam diyor. 1 hafta oldu barıştık ona son şansı verdim. Şimdi gerçekten ayrılık yaramış ona.
Aram sorma sana istediği an ulaşmasına engel ol. Mesajlarına aramalarına yanıt verme.
Eğer seviyorsa dönecektir.

arama yeter kendini küçük düşürüyorsun. Annesi seni bilmiyor mu sanki, yalvardığını da biliyordur. Bayramda arayınca kimse yutmaz; "ay canım kibarlığından aradı" demez. Arama yeter. Kimseye bulaşma. Unuttur kendini. Sil onun hayatından tüm izlerini. Sana ulaşamasın. Bizi hiç dinlemiyorsun :2:

peki bu dediklerinizi yapıca geri gelecekmi? ben bilmiyorum.. gercekten nereye cekseniz oraya giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…