- 27 Nisan 2009
- 2.631
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.849
- 683
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
Günahımı bile vermem. Sonuna kadar giderim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bi daha anlaşmayı mumla arar zaten artıkKesinlikle imzalamayın karşılarında enayi var sanıyorlar herhalde hakkınızı arayın ne çirkef bir aileymiş![]()
Evet ben sırf bu pislik insanlardan yakami kurtarayim diye düşündüm ama onlar bizi enayi sanma başlamış belli ki . Şimdi sonuna kadar arayacagim hakkımı
Hiç bi şekilde kabul etmiyorlarmis onları dediği rakam olmazsa kaç yıl sürerse sursunmus öyle diyorlar
Rakam 100 bin filan
30 bin dediler şimdi de 20 bine inmisler
Evet ben sırf bu pislik insanlardan yakami kurtarayim diye düşündüm ama onlar bizi enayi sanma başlamış belli ki . Şimdi sonuna kadar arayacagim hakkımı
Hiç bi şekilde kabul etmiyorlarmis onları dediği rakam olmazsa kaç yıl sürerse sursunmus öyle diyorlar
Ya işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilar
Canım hakkında hayırlısı olsun. Pess diyorum gerçekten.Evet zaten bende çok daha fazla hirslandim şimdi
Çekişmeli olacak artık başka yolu yok
Ac telefon böyle mi anlaştık de .Rakam 100 bin filan
selam kızlar,
en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.
sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar ve O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.
hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.
hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.![]()
hayır yokÇocuk var mı
Emin olun ilk once onlar pes eder. Hele ki ogullari evlenmek istesin. Hakkinizi alin. Kendinize yeni bir hayat kurarken cok buyuk faydasi olur. Neden onlar hazira konarken siz sifirdan baslamak zorunda kalasiniz.
Resmen dalga geçmişler. Aç davayı uğraşsınlar.
Boşuna dememişler erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye. Piskinlige bak ya çok sinir oldum. Bir an evvel evlenmek derdine düşecek siz yıprandığınızla kalacaksınız. Eşyalarınız para altın hakkınız neyse hepsini isteyin. Elbette yıpratıcı ama sonradan pişman olmaktan iyidir. Arkadaşların önerilerini dikkate alın. Resmen aklınızla dalga geçmişler ya.
Geri adım atma. İlk davadan sonra uzadığında emin ol onlar yine sana gelecek. İmzalı kağıtla anlaşmadıkça da anlaşmaya yanaşmazsın bir daha. Allah tez zamanda kurtarsın.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Pess diyorum gerçekten.
Bu dava en azından 1 sene sürmeli.. Çünkü iyice çirkefleşmişler...
Çekişmeliye dön sen öyleyse...
amin inşallah öyle olur canım çok teşekkür ederim.Sımsıkı sarılabilsem sana şu an keşke...
Aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak hem süreci, hem yıpratıcılığını, hem kalbinin durumunu biliyorum.
Sadece bir şey hatırlatmak isterim sana, tüm bu fırtına dinecekpembebogurtlen91 , söylediklerinde inanmazdım ama geçecek.... hep aklında kalacak, belki kalbinde bir sızı olacak ama İnan geçecek...
Yine kalpten seveceksin, ama en güzeli kalpten sevilecek ve değer göreceksin.
Sabret, seyret, şükret.... seni mumla arayacaklar ama sen kendi kıymetini bilene kavuşacaksın....
Kıymetli olduğunu unutma.
Tüm bu stresli günlerde aklının bir ucunda olsun istedim, her daim destekçinim. Öpüyorum.
evet onların canını bir tek para yakabilir. sonuna kadar gidicem zaten artıkkBak ben senin yerinde olsam anlasmalidan vazgecerim belliki bunlarin canini para yakacak onlar senin canini bu kadar yakmisken tazminatimi alir nafakami alir bunlari tam 12den vururdum bence anlasmalidan vazgec kesinlikle ve kesinlikle cekismeliye gec zira bunlar bu sefer seninle anlasmaya caliscaklar lutfen onlara istedigini verme
selam kızlar,
en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.
sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar.
O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.
hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.
hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.![]()
Rakam 100 bin filan