ne yapacağımızı şaşırdık

canım lütfen kabul etme sizi iyice enayi yerine koymuşlar..
süründür sonuna kadar ara hakkını.. bu ne terbiyesizlik ya pis adi igrenç insanlar..
Ben senin yerinde olsam biran evvel kurtulayım diye asla böyle bir hataya düşmem
burunlarından fitil fitil getiririm. ben yıpranacak isem onlar daha fazla yıpranacak
lütfen sonuna kadar ara hakkını sen güçlü bir insansın kendine bunun yapılmasına müsade etme.
Ayrıca avukatını değiştir bence.

evet resmen dalga geçtiler salak sandılar. ama şimdi tüm haklarımı isteyeceğim ve kendisine de annesine da ayrı ayrı davalar açacağım.

resmen kaşındılar kaşımak lazım demek ki böyle lanet insanların içine düştüğüm için utanıyorum .
evet kaşınanı kaşıyıp sonuna kadar arayacaksın hakkını ileride hakkını böyle çirkef insanlara yedirdiğin için çok üzülürsün lütfen sakın kabul etme canm tekrar diyorum başka bir avukatla görüşün siz

Kesinlikle kabul etme,daha geçen günlerde tv de gösterdi..
Düğünde takılan her altın kadınındır diye haberi vardı.
Haberide burada,sen bunu avukatına sor önce bakalım ne diyecek kanunen altınlar senindir elşnden almaya hükğmleri yoktur..

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/taki-tartismasina-yargitay-son-noktayi-koydu-40731817
zaten bir avukat altınları alamassın diye nasıl diyor aklım almıyor ya.
benm çevremde boşanan bir arkadaşım vardı altınlarını söke söke aldı hemde. öyle iş mi olur

benm çevremde boşanan bir arkadaşım vardı altınlarını söke söke aldı hemde. öyle iş mi olur

İşi bilmşyor bence,yargıtay'ın son kararı var bu konuda..
Altınlar kadına aittir diyor..
Bence avukatı değiştirsin daha dişli birinin olması lazım..

Canım biz böyle diyoruz da, elinde düğün cd si ve yA üzerinde altınların gözüktüğü resimler var değil mi? Hakim kanıtlara bakıyor çünkü.

aynen ablacıgım.. ben üyeyi reel hayatta da tanıyorum gerçekten hiç hak etmediği şeyler yaşıyor ve avukatının aile avukatı olması bence avantaj olmamış dezavantaj olmuş bende dedim şimdide diyorum lütfen canım avukatınızı değiştirin dişli birini bulun bakın nasıl alacaksınız hakkınızı söke söke

canım lütfen kabul etme sizi iyice enayi yerine koymuşlar..
süründür sonuna kadar ara hakkını.. bu ne terbiyesizlik ya pis adi igrenç insanlar..
Ben senin yerinde olsam biran evvel kurtulayım diye asla böyle bir hataya düşmem
burunlarından fitil fitil getiririm. ben yıpranacak isem onlar daha fazla yıpranacak
lütfen sonuna kadar ara hakkını sen güçlü bir insansın kendine bunun yapılmasına müsade etme.
Ayrıca avukatını değiştir bence.
avukat altınları alıp bozdurduklarını ispat edemeyiz diyordu . ama şimdi sonuna kadar gideceğim gerekirse ispat yoluna da gideriz dedim .hem altınlar hem yaptığım ödemeler hem benden çalınan takı hemde mehir i isteyeceğim . ne var ne yoksa

dediğiniz gibi olmadı avukatı değiştiricem . evet enayi yerine koydular canlarını yakma zamanı geldi de geçiyor

avukat altınları alıp bozdurduklarını ispat edemeyiz diyordu . ama şimdi sonuna kadar gideceğim gerekirse ispat yoluna da gideriz dedim .hem altınlar hem yaptığım ödemeler hem benden çalınan takı hemde mehir i isteyeceğim . ne var ne yoksa

dediğiniz gibi olmadı avukatı değiştiricem . evet enayi yerine koydular canlarını yakma zamanı geldi de geçiyor
ispat edilmez olur mu canm hakim düğün cd sini istiyor bikere.. hakim kanıta bakar. kanıt önemli alamayacak olsa inan arkadaşım alamazdı. kızcagızın altınlarınıda kv kp el koymuş vermemişlerdi 3 yıl evli kalmışlardı inan bütün haklarını aldı ayrıca altınlarının miktarında ödeme yaptılar.

ispat edilmez olur mu canm hakim düğün cd sini istiyor bikere.. hakim kanıta bakar. kanıt önemli alamayacak olsa inan arkadaşım alamazdı. kızcagızın altınlarınıda kv kp el koymuş vermemişlerdi 3 yıl evli kalmışlardı inan bütün haklarını aldı ayrıca altınlarının miktarında ödeme yaptılar.
yok bizim avuaktın dediği . altınların varlığını ispat ederiz ama bozdurulduğuna dair elimizde bir belge bişey yok diyor. zorla alındığını söylediğimde ne diyecek ki mahkeme

tamam işte hemde öyle bir alırsın ki o altınları ailenle konuşup şu avukatınızı değiştirin avukatın dişli biri değil
işte maddi sebeplerden dolayı değiştiremedim şu an . elde avuçta bişey kalmadığı ve hala eşya taksidi vs ödediğim için :KK43:

ama şimdi avukat herşeyi almak için diretecek bakalım eğer istediğim gibi gitmezse mecbur değiştiricem

aynen ablacıgım.. ben üyeyi reel hayatta da tanıyorum gerçekten hiç hak etmediği şeyler yaşıyor ve avukatının aile avukatı olması bence avantaj olmamış dezavantaj olmuş bende dedim şimdide diyorum lütfen canım avukatınızı değiştirin dişli birini bulun bakın nasıl alacaksınız hakkınızı söke söke

Biz özelden de çok konuştuk zaten pembeyle,hep dedik haklarını savun diye..
Burada iş avukatta bitiyor birazda,dişli olması lazım ki haklarını geri alabilsin..

Bunarın varmı öylr tanıdık bir kuyumcuları filan varsa en azından ispat edebilirsiniz mahkemede..

Biz özelden de çok konuştuk zaten pembeyle,hep dedik haklarını savun diye..
Burada iş avukatta bitiyor birazda,dişli olması lazım ki haklarını geri alabilsin..

Bunarın varmı öylr tanıdık bir kuyumcuları filan varsa en azından ispat edebilirsiniz mahkemede..
evet kuyumcuyu tanıyorlar . kuyumcu o gün kağıtta vermişti ama yırtıp atmışlardı . meğer hep temkinli hareket etmişler.

hatta imam nikahı kıyıldığı gün hoca mehir kağıdını alıp gitmişti bana vermemişti. bizde unuttu herhalde filan demiştik .ama belki de oda planlıydı :KK35:

evet kuyumcuyu tanıyorlar . kuyumcu o gün kağıtta vermişti ama yırtıp atmışlardı . meğer hep temkinli hareket etmişler.

hatta imam nikahı kıyıldığı gün hoca mehir kağıdını alıp gitmişti bana vermemişti. bizde unuttu herhalde filan demiştik .ama belki de oda planlıydı :KK35:

Gerekirse polis gözetiminde o kuyumcuyu mahkemeye çıkartın..
O imamıda bulun bence,hiç bir imam mehir kağıdını alamaz herşey tezhaglanmış..

• Beğen
Reactions: Cac

kuyumcu sana en büyük delil bence mahkemeye kuyumcu ve imamı da çağır canm şahitler bul çevrende.

Back
X