- Emoji Skoru
- 4.758
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
evet herşeyi planlamışlar. demişler bu kızı istediğimiz gibi başını ezemezsek yola getiremezsek eğer ayrılırsa bişey alamasın.iğrenç insanlar.. okudukca kan beynime sıçrıyor herşeyi en başından nasıl da planlamışlar.
demek ki bu bu kızın onlara dayanamayacaklarını gözleri kestirdi.! ana kuzusu bir eş
herşeye müdahale fitneci bir kv daha ne olsun biliyorlarmış demek ki
kaynanaya da açacağım zaten.olsun elinde düğün belgeleride vardır kızz sen gazını alamayıp kaynanayada tazminat açsanamhepinizzz sürününnn hainnnnn deee 155 bakk ararınnn
evet ev kredisi . herşeyi isteyeceğim evetkrediyi de ödedim de onuda parana ekle bana bakmakla mesulken zorluk çekmesin diye yardım ettim çalıştım de manevi tazmınatını yüksek tut de ona ne kredisi ev falan mı
hayırlısı canım Allah kötülerde tanıştrmasın bundan sonra zor bir süreç ama inan geçiyo psikolojik destek al arkadaşlarınla dertleş ağla tek kalma sakın sakın .gez çık dolaş dışarda inan daha güzel insanlar ve hayatlar varkaynanaya açacağım zaten.
amin canım inşallah hayırlısı olsunhayırlısı canım Allah kötülerde tanıştrmasın bundan sonra zor bir süreç ama inan geçiyo psikolojik destek al arkadaşlarınla dertleş ağla tek kalma sakın sakın .gez çık dolaş dışarda inan daha güzel insanlar ve hayatlar var
aynen öyle olacakbırak uzasızn mahkeme sen hakkını al ,
bunu siz istediniz de,
100 binden 30 bini mi kabul ettiniz, üstelik 20 bini diretmeye mi kalktılar saçmalık.. ben olsam asla kabul etmezdim 100 bin nerede 30 bin nerede.... hakkınızı arayın.Rakam 100 bin filan
30 bin dediler şimdi de 20 bine inmisler
arayacağım evet100 binden 30 bini mi kabul ettiniz, üstelik 20 bini diretmeye mi kalktılar saçmalık.. ben olsam asla kabul etmezdim 100 bin nerede 30 bin nerede.... hakkınızı arayın.
Hiç deli olma. Dava sürüyor sen hayatına devam ediyorsun nasılsa. Çekişmeli olsun ne olacak ? Söke söke al hakkını ve sen onu süründür.selam kızlar,
en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.
sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar.
O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.
hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.
hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.