ne yapacağımızı şaşırdık

evet herşeyi planlamışlar. demişler bu kızı istediğimiz gibi başını ezemezsek yola getiremezsek eğer ayrılırsa bişey alamasın.

biliyorlar demek ki kendilerinin ne mal olduklarını

kaynanaya açacağım zaten.
hayırlısı canım Allah kötülerde tanıştrmasın bundan sonra zor bir süreç ama inan geçiyo psikolojik destek al arkadaşlarınla dertleş ağla tek kalma sakın sakın .gez çık dolaş dışarda inan daha güzel insanlar ve hayatlar var

amin canım inşallah hayırlısı olsun

öyle evet allah gün yüzü göstermesin onlara

Seninkinin aynisi eski es ve ailesine sahiptim niyetlerini de ilk 1 ay anladım en azından anlaşma teklif ediliyor bence aç davanı zaten bunlar bir şekilde senin kararlılığını görünce teklif ederler boşanırsın.

Son düzenleme:
Şuan boşanamasam bile para gidecek diye mahkemede ailecek bitik haldeler ya bu bile İnsanin içini soğutuyor. Hep üzülen taraf ben iken simdi onlar üzülüyor ödleri kopuyor 3 kuruş gidecek diye.
Bu arada benim avukat biraz dişli ve fena bu sureci yasayan hangi kadına sordu isem önemli olan avukat o hakkını doğru savunursa kazanirsin diyorlar.İnş sen de kazanacaksın.

Alacağın 100 binse 99 bin yaz 1 tl masraflar düştüm dersin gerekirse 3 sene uğraşır o 100bini alırım miss 30 bin ne ya sacmalama

Hiç deli olma. Dava sürüyor sen hayatına devam ediyorsun nasılsa. Çekişmeli olsun ne olacak ? Söke söke al hakkını ve sen onu süründür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…