- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
kuyumcuyu bulsak bile kaynana olacak kişi düğün gecesi tüm takıları alıp bozulana kadar bana göstermediği için ben ne kadar para ne kadar çeyrek takıldı bilmiyorum . anca düğün cdsinde gerçek ortaya çıkar.kuyumcu sana en büyük delil bence mahkemeye kuyumcu ve imamı da çağır canm şahitler bul çevrende.
fotolar vardır arkdaşlarından iste olmazsa illakı düğün salonunda millete çekip eline foto veriyorlar altınlar içingerçekten insan şok oluyor. bizde hoca şaşırdı herhalde aldı kağıdı filan demiştik ah ah...
kuyumcu sana en büyük delil bence mahkemeye kuyumcu ve imamı da çağır canm şahitler bul çevrende.
gerçekten insan şok oluyor. bizde hoca şaşırdı herhalde aldı kağıdı filan demiştik ah ah...
kuyumcuyu bulsak bile kaynana olacak kişi düğün gecesi tüm takıları alıp bozulana kadar bana göstermediği için ben ne kadar para ne kadar çeyrek takıldı bilmiyorum . anca düğün cdsinde gerçek ortaya çıkar.
çalışıyorum canım hiç bırakmadım işi. ama hem krediye yardım ettim hemde evin tüm giderleri benim üzerimdeydicanım çalışıyormusun evlenmeden önce.şayet çalışıyorsan evlendikten sonra çalışmazsan manevi tazminatına onun için geleceğimi kariyerimi bıraktım diyip dava açarsın ilave olur bir ahbabimiz yapmıştı 10 sene once 10 bin tl almıştı kadın işimi bıraktım evle ilgilendim dedi çocuk vardı kariyerimi ona adadım dedi manevi tazminatına onu ekledi ve kesinlikle altınlar senindir aldı yedi borcum var dedi geç uğraşsınlar sakın vazgeçme kızzzz erkekler nankördür unutup gider hayatınıda çabuk kurar al hakkını yeni hayatınla parasız olmaz.ve iyibir avukat şart
Allahtan cd resimler varCd bile kanıt olur mahkemede..
onun miktarı düğün cd sinde net bir şekilde çıkar kuyumcularda kamera oluyor ayrıca ne zaman bozdurdular canm biliyormsn ?kuyumcuyu bulsak bile kaynana olacak kişi düğün gecesi tüm takıları alıp bozulana kadar bana göstermediği için ben ne kadar para ne kadar çeyrek takıldı bilmiyorum . anca düğün cdsinde gerçek ortaya çıkar.
düğün gerçekten iki tarafı bölen bişe takılar altın vs bizde oldu biz kağıda yazdık ben kendi akrabamı soktum içeri bizde eşimle içerdeydik o kendi akrabasın saydılar kagıda yazdık ben yazdım bide resmini çektik tlfnumla balayında giderken kaynanama verdik dönüşte hepsini aldık resim çektiğimz kagıttan bende eşimde ablamda var artı fotolar varkuyumcuyu bulsak bile kaynana olacak kişi düğün gecesi tüm takıları alıp bozulana kadar bana göstermediği için ben ne kadar para ne kadar çeyrek takıldı bilmiyorum . anca düğün cdsinde gerçek ortaya çıkar.
iğrenç insanlar.. okudukca kan beynime sıçrıyor herşeyi en başından nasıl da planlamışlar.En can alıcı şahitler bunlar işte..
Tezgahı iyi kurmuşlar bunlar,imam mehir kağıdını ne yapsın ki..
Allahtan cd resimler var
tarihi tam net hatırlamıyorum . ama bankadan toplu ödeme yapıldığına dair kayıtlar istendiğinde tarihte çıakr ortaya zatenonun miktarı düğün cd sinde net bir şekilde çıkar kuyumcularda kamera oluyor ayrıca ne zaman bozdurdular canm biliyormsn ?
iğrenç insanlar.. okudukca kan beynime sıçrıyor herşeyi en başından nasıl da planlamışlar.
demek ki bu bu kızın onlara dayanamayacaklarını gözleri kestirdi.! ana kuzusu bir eş
herşeye müdahale fitneci bir kv daha ne olsun biliyorlarmış demek ki
tamam sana kuyumcu banka cd en büyük kanıt daha ne olsuntarihi tam net hatırlamıyorum . ama bankadan toplu ödeme yapıldığına dair kayıtlar istendiğinde tarihte çıakr ortaya zaten
krediyi de ödedim de onuda parana ekle bana bakmakla mesulken zorluk çekmesin diye yardım ettim çalıştım de manevi tazmınatını yüksek tut de ona ne kredisi ev falan mıçalışıyorum canım hiç bırakmadım işi. ama hem krediye yardım ettim hemde evin tüm giderleri benim üzerimdeydi
yok bizde kaynanam gelin odasına birini gönderdi üzerimizden alındığı gibi poşete tıkıştırdılar. hani bende sanıyorum ki balayından gelince poşeti dahi açmadan bana teslim edecek. ama bana dediği şey ben o gece eve gidince hepsini saydım nakit paralar gitti bile salona verdik. çeyrekleri de sakladım şimdi çıkmaz yerinden. bilezikleri de ucundan gösterdi sağolsundüğün gerçekten iki tarafı bölen bişe takılar altın vs bizde oldu biz kağıda yazdık ben kendi akrabamı soktum içeri bizde eşimle içerdeydik o kendi akrabasın saydılar kagıda yazdık ben yazdım bide resmini çektik tlfnumla balayında giderken kaynanama verdik dönüşte hepsini aldık resim çektiğimz kagıttan bende eşimde ablamda var artı fotolar var
çözersin herşeyi Allah büyük lakin gerçekten iyibir dişli avukatla olcak bu işlertarihi tam net hatırlamıyorum . ama bankadan toplu ödeme yapıldığına dair kayıtlar istendiğinde tarihte çıakr ortaya zaten
evet avukat çok önemli çok dişli biri olması lazım yoksa çok zorçözersin herşeyi Allah büyük lakin gerçekten iyibir dişli avukatla olcak bu işler
olsun elinde düğün belgeleride vardır kızz sen gazını alamayıp kaynanayada tazminat açsanamyok bizde kaynanam gelin odasına birini gönderdi üzerimizden alındığı gibi poşete tıkıştırdılar. hani bende sanıyorum ki balayından gelince poşeti dahi açmadan bana teslim edecek. ama bana dediği şey ben o gece eve gidince hepsini saydım nakit paralar gitti bile salona verdik. çeyrekleri de sakladım şimdi çıkmaz yerinden. bilezikleri de ucundan gösterdi sağolsun
düşündükçe deli olyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?