- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
Abim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.