Ne yapacağımızı şaşırdık !

bizimkiler ben yuva yıkamam çok günah diyip yapıcı oluyolar devamlı. ama olunca da böyle oluyor. ben de doldum artık dediğiniz gibi. ağlayasım geliyo yeğenimi öyle gördükçe. küçücük kaldı çocuk

yuvası batsın.
o küçücük çocuğun vebali hepinizin üstünde.
yuva yuva diye çocuğun gördüğü eziyete sessiz kalan hepinizin.

yuvası batsın.
o küçücük çocuğun vebali hepinizin üstünde.
yuva yuva diye çocuğun gördüğü eziyete sessiz kalan hepinizin.
doğru söylüyorsun. keşke boşansalar. çocuğa yeminle benle ablam bakarız. abim de boşanmak istiyor galba artık ama. düşündüm de. kadın çcouğu bırakıp giderim uğraşamam demiş

Obzaman abin bosasin. Madem bukadar dert. Tek basina gidip mahkemeye basvurabiliyor. Yazik ya o cocuga. Sosyal hizmetleri aramaniz lazim.

doğru söylüyorsun. keşke boşansalar. çocuğa yeminle benle ablam bakarız. abim de boşanmak istiyor galba artık ama. düşündüm de. kadın çcouğu bırakıp giderim uğraşamam demiş

gitsin defolsun.
gece gece sinirim zıpladı.
bana düşmez ki böylesi öyle çocuk dövülmez böyle dövülür diye parçalayayım görsün gününü.

Konu şaka mı 4 yasında çocuk ve konuşamıyor üstelik dayak yiyor

Abim evlendi. karısının derdi bitmiyor geldiği günden beri. Ben senin maaşını bilseydim evlenmezdim diyor. severek evlendiler. çok kısa süreli bir birliktelikleri oldu. bizi karıştırmadı abim ne araştırabildik kızı ne soruşturabildik. ne olursa ufacık bir şeyden koşuyor anasının evine. ben seni boşicam diyip dururyor abime. orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama işe yaramıyor. çocukları oldu bir tane çocuğu küfür ederek dövüyor yere yatırıp tekmeliyor sinirinden. kaçırdım elinden zor aldım çocuğu kucağımda ağlaya ağlaya uyudu kaç kez. çocuğa yemek yedirmeyi beceremiyor. sürekli aç çocuk. evine gitseniz hayatımda görmediğim yemek çeşitleri var. ama yapmıyor da yemiyor da. doğruca çöpe gidiyor. biraz eskisin hemen çöp yine peyniri zeytini. abim artık yettiremiyorum el insaf diyince de aç kalıyorum karnımı bile doyuramıyorsun diyor. bana anlat diyorum konuşalım halledelim o da yok. beni de istemiyor yanında. benim derdim yok diyor kapatıyor konuyu. acıdığım da çocuk. arada kaldı yavrum. çocukta zeka geriliği başladı bildiğiniz. konuşmasından bile anlaşılıyor 4 yaşında bebek daha. ne yapmalı bu işe bir çare yok mudur ? neyi amaçlıyor bu kadın biz anlamadık da. laf da dinlemiyor. ailesi de darmadağın insanlar. konuşmaya kalksan iki laf edemezsin. ne olacak böyle bilmem.
Kârı koca ilişkisi beni zerre ilgilendirmez ama tanımadığım bir çocuk bile olsa dayak yediğini bile bile hiç bir şey yapmazdım. Sosyal hizmetlere haber verin. Şikâyet edin. Abiniz de bile bile yavruyu o kadının eline bırakıyorsa o da en az yengeniz kadar suçlu.

Bu durumda sosyal hizmetler duysa çocuğa sahip çıkar. Acaba bir ihbarda mı bulunsanız :( o çocuk ömür boyu çile çekecek yoksa.

Ne demek yuva kolay mı kuruluyor? Ne yuvasından bahsediyorsunuz? Anlattıklarınız aynen bu şekildeyse ortada yuva falan yok. Abiniz mükemmel babaysa çocuğun o halini görecek ve boşanıp çocuğunu alacak. Yerlerde tekmelenen çocuk İçin darp raporu alarak işe başlayabilirsiniz.
Bu durumun başka çözümü yok. Yazık o yavruya.

allaha buyuk konusmayayim ama benim yigenimi birak yigenim olmasini onumde bir cocugu oyle dovecekler paralarim ben adami kemiklerini kirar eline veririm cocuga darp raporu alip mahkemeye sunup anasinin evine tek basina yollayin o haysiyetsiz kadini bu arada kusura bakmayin herkezden ozur dileyerek soyluyorum ama bok yesin sinirden elim ayagim bosaldi ya

Eğer söyledikleriniz doğruysa abiniz çocuğu alıp karısına boşanma davası açacak... Zaten dedikleriniz doğru ise kadın velayet için savaşmayacaktır... Yazık o çocuğa günah ya , oğluma azıcık ses tonum yüksek çıksa günlerce vicdan azabı çekip 50 defa özür diliyorum , annecim beni çok sinirlendirdin ama sana yine de bağırmamam gerekliydi af ettin mi şimdi beni diye soruyorum.

Bak simdi yengenin anormal davranislari oldugu konusunda hepimiz hemfikirizoyle degil mi. Abi desen evliligini yurutmye calisan (sizin bakisinzda) mukemmel bi baba. Cocuk annenin siddeti altinda buyumeye calisan bi canli. Siz ise evliligi cocugu abiyi yengeyi kurtarmaya calisan bi care gorumce.
Yengenin psikoloji bitmis. Abin ona dunyayi altin tepsidede sunsa o bi mutsuzlk cikacark. Abi anne gorumce bir arayagelin yengeyi psikolijik destek gormye ikna edin. Yada bi oyunla dolambazlikla psikolijik destek gormesini saglayin. Onun yaptigi seyleri kotuluk olrk gormeyin cnku normal degil gibi geldi bana. Siz o evliligin dagilmasini istemiyorsnz ki bu cok normal. Ozaman napipne edip o kadinin tedavi gormesini saglcaksnz. Bi priblemi var bi derdi var durduk yere hayati kendisine zindan etmez kmse. Eger bu kdr iyi bi gorumceysenz olaya bu yonden bakmalisnz. Yardmci olun kadina buna cok ihtiyaci vr. Suanda onenli olan abinizi o evlilikten kurtarmak degil. O kadini kurtarmak..

ah ah ! çekemedim videoya bi. nasıl pişmanım anlatamam. evet bezli çocuk. alıştıramadım diyip bezliyor devamlı. saçma sapan hazır gıdalar verip başından savıyor. bütün gün telefon elinde. şunu arayayım buraya bakayım.
Sizi ilk yorumlari okurken aklibasinda sanmistim..

Abiniz eğer çocuğunun bu durumuna rağmen boşanıp çocuğu da kötü muamele gerekçesi ile yanına almıyorsa, istediği kadar altını değiştirsin, berbat bir baba.
Hadi anne anlattığınız gibi manyak, abinizde mi çocuğunu düşünemiyor? Böyle saçmalık mı olur? Çocuğu korumak sadece annenin görevi değil ki.
Eğer anne kötü muamele ediyorsa babanın görevi. Boşanır alır yanına. Sizin de desteğinizle çocuk gelişiminden anlayan vicdanlı bir bakıcı bulur.
Çoçuğun da yaşı gelmiş, haftada 3 yarım gün sosyalleşmesi için kreşe gönderir.
Kanım dondu.
Çocuk bu halde ve gerçekten abiniz göz yumuyor ve siz sadece izliyor musunuz?

kolay değil boşanmak . o yuva kolay kurulmuyor sonuçta ama

Çocuğun tekmelenerek dövüldüğü yer yuva olamaz
Abinde siz de basiretsiz insanlarsınız
O çocuğu tekmeleyen ayaklarını kırar veririm eline görür ebesini tersinden
Abinle aralarındaki sorunlar onları ilgilendirir ama ortada bu derece şiddet gören bir çocuk varsa bu bütün aileinin sorunudur, süründürürüm öyle anneyi

4 yaşında bir çocuk. Altı bezli, konuşamıyor, bedensel olarak gelişimi yavaş üstüne üstlük fiziksel-psikolojik şiddet görüyor. Hepsinin bir araya gelmesi büyük felaket. Hani sadece altı bezli olsa ya da konuşamasa normal diyeceğim ama bu çok başka.

Evliliği bu şekilde süren çocuğunu bu halde gören baba mükemmel baba değildir. Anne hasta olduğu için doğru hamleleri yapması gereken kişi baba olmalı. Baba da karısına çok aşık diyelim aile büyükleri başlarım sizin aşkınıza diyip o çocuğu o evde çıkarmalı.

Anne kısa sürede iflah olmaz. Yuva yıkmak istemiyor mu kimse tek yapılacak şey var. Anne tedavi olmayı kabul edip tedaviye başlayacak o sırada bebeğe annene/babane bakacak. Herşey yoluna girdiğinde bir arada devam edip edemeyeceklerine bakacaklar. Bunlar olmuyorsa boşanıp geçecekler yuva kurtarmak marifet değil.

Kadının bu öfkesinin sebebi nedir acaba? Sevdiği başka bir adam vardı, ona mı kavuşamadı da delirdi acaba? Sevdiğine kavuşamadığı için deliren birkaç örnek var çevremde. Ayrıca çocuk okula neden gitmiyor? Bu çocuğun okula gitmesi şart. Bu gidişle özel eğitim veren okula göndermek zorunda kalacaksınız. Çocuğun psikolojisi de bitmiş durumda. Abiniz de yemeden içmeden kesilmiş. Hastalanması yakındır. Bu tam da yıkılması gereken bir evlilik. Yuva demiyorum çünkü değil. Anneniz babanız ağbinizi ikna edecek ve boşanacaklar bu kadar net. Kadın da gayet mutsuz olduğuna göre seve seve boşanmayı kabul eder bence.

Back
X