- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.430
- 683
Bizle çok diikkat ediyoruz diye dalga geçiyorlardi belki inanmazsiniz amaBu kadar dikkat ettiğini söyleyen kişiler nereden kapiyorlar gerçekten takıntı derecesinde dikkat eden biri olarak endişe ediyorum.
E onu soruyorum işte nerede bulaştı? Hiç fikriniz yok mu?Bizle çok diikkat ediyoruz diye dalga geçiyorlardi belki inanmazsiniz ama
Canım anksiyete panik atakta eşlik ediyor olabilir doktor görse anlar zatenOnuda alcaz online randevu aldim ama diyorki benim halim yokki nasıl konuşacam doktorla o derece yani
Evet canim bugün akşamüzeri bi doktora sordukta ilaç son bi tane kaldi zaten aile hekimliğindende söylendi ilacin yan etkisiymiş eczaneyle felanda görüştüm herkes ilaç diyor bi geçseydi yaaIlacin yan etkisi olabilir belki doktoruyla gorusun direk. Ve yani hicbisey yememesi gucsuz kalmasi demek, bunu da belirtin ya Allah yardimciniz olsun.
Amcamin kızlari asaği katimizda onlardan muhtemelenE onu soruyorum işte nerede bulaştı? Hiç fikriniz yok mu?
Ah bi rahatlasa konusuyiruz ama o kadar algilarini kapattiki kimseyi duymuyor buda covidden değilya diyoruz.Dediğiniz gibi hastaliğin etkiside var e ilaçta üstüne stres mafoldu annemCovid bazılarında mide bulantısı da yapıyor yani ilaçların yan etkisi kadar hastalığın bazılarında belirtisi mide bulantısı aynı zamanda. Bizim ailemizden biri bulantıdan duramazdı. Zihninizi de rahatlatmaya çalışın. Zihinsel olarak da gerilince iyice artar o bulantı.
Bu kadar dikkat ettiğini söyleyen kişiler nereden kapiyorlar gerçekten takıntı derecesinde dikkat eden biri olarak endişe ediyorum.
Ah bi rahatlasa konusuyiruz ama o kadar algilarini kapattiki kimseyi duymuyor buda covidden değilya diyoruz.Dediğiniz gibi hastaliğin etkiside var e ilaçta üstüne stres mafoldu annem
Yok canm hiç konuşmadik şuanda online randevusu var onu bekliyoruz çok sağolun canm allahim herkese şifa versinOlumsuz şeyleri konuşmayın sakın yanında. Haber dahi izlemeyin. Biz TV açmazdık. Annem de panik birisi çünkü. İnsan korkuyor haklısınız ama biz atlattık hem de daha bu kadar vaka yokken. Doktorlar bile ne yapacağını bilmiyordu. En azından şimdi daha sistemli gidiyor. İyileşeceğini çok kişinin atlattığını anlatın. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?