- Emoji Skoru
- 297
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Babanız kaç yaşında bilmiyorum ama devletin yerleri var biliyosunuz bakım evi huzur evi gibi yerler oraları düşünebilirsiniz. Sonuçta sizde evlisiniz ve 2 kardeşiniz bekar kimse sorumluluk altına girmiyorken siz girmek zorunda değilsiniz belki sizin yuvanızıdq etkilicek huzurunuz bozulacak. Deseniz bu adam bana eziyet etmedi ondan kurtulmak istemiyorum diye durum başka olurdu ama size kötü şeyler yaşatan ve başını sürekli belaya sokan ebebeyn gibi davranmayan insanlara karşı kendinizi zorunlu hissetmeyinBabamla ilgili konu açmıştım.Özet geçecek olursam babam bize hep eziyet etti.Şimdi tek kaldı.Ve sürekli başını belaya sokuyor.4 5 ay önce kavgaya karıştı.Sonra gözünü kaybetti.2 ay sonra da gözünü enfeksiyon kaptırdı.Gözünü aldılar.
Diğer gözüde az görüyor.Ehliyeti yok,alkollü şekilde motora bindi.Ve trafik kazası geçirdi.1buçuk ay hastahanede yattı.Bu süreçte bakıcı baktı.Ama bizide çok yordu.Derdi bitmiyor.Biz bakıcı parasını düşünürken o hastahaneye şu yemeği söyleyin bu yemeği söyleyin diye sipariş veriyor.Babama söyleyince mecbur bakıcıyada söylüyorduk.Derdi bitmiyor.Çok nazlı.Şurama masaj yap,şunu yap bunu yap.
Şuan sağ kolunu kullanamıyor.Ellerini oynatabiliyor.Ayaklarının üzerine basamıyor.Ve pazartesi hastahaneden taburcu edecekler.
Bu arada 3 kardeşiz.Erkek kardeşim oralı değil.Kız kardeşim annemle yaşıyor.Annemle babam ayrı.Ben evliyim.Benim tek evimde klima var.Bende kalsa hem derdi bitmediği için istemiyorum.Hemde bekarken hep babamdan kurtulmak istiyordum.Aynı evde yaşamak kesinlikle istemiyorum.Birde ben akrabalarımla görüşmüyorum.Sürekli gitgel olacak huzurum kaçacak.
Babamın evinde bakıcı bulsak.Evi o kadar kötü ki.Amcam hastahaneden çıkınca ben götüreceğim diyordu.Ama götürmez eminim buna.Böyle bir durumda nasıl çözüm bulmalıyız?
Ayni evde yaşamak istemiyorum kesinlikleKendisi bulsun cozum sakın sakın eve alma ne hali varsa görsün
Bakimevi ne kadar ister acabaBakımevine verin
Hayir kendi evimde istemiyorum.Ya bakimevi ya da bakıcı taraftariyizSen taktın huzurunu kaçırmaya alacaksın en sonunda eve kocan da boşayacak göreceksin gününü.
Ya babalık yapsa insan olsa evime alırım tabiki.Ama o kadar eziyet ettikiBabanız kaç yaşında bilmiyorum ama devletin yerleri var biliyosunuz bakım evi huzur evi gibi yerler oraları düşünebilirsiniz. Sonuçta sizde evlisiniz ve 2 kardeşiniz bekar kimse sorumluluk altına girmiyorken siz girmek zorunda değilsiniz belki sizin yuvanızıdq etkilicek huzurunuz bozulacak. Deseniz bu adam bana eziyet etmedi ondan kurtulmak istemiyorum diye durum başka olurdu ama size kötü şeyler yaşatan ve başını sürekli belaya sokan ebebeyn gibi davranmayan insanlara karşı kendinizi zorunlu hissetmeyin
sana her açtığın konuda cevap verildi zaten. neden hala ısrarla soruyorsun ki? ne denmesini istiyorsan söyle de onu söyleyelim
Görüşmeniz lazım gidip araştırın benceBakimevi ne kadar ister acaba
bakımevinin ne kadar isteyeceğini burada mı soruyorsunuz?Bakimevi ne kadar ister acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?