• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam ben bu anneci kocayla..!

seni çok iyi anlıyorum canım..
aynı durum bizde de var..
herkes annesini atmıcak tabi demiş ama ordan yaşamadan konuşmak yorum yapmak kolay...
ana kuzusu bir erkek çok zor..
aynı senin gibi benim de annem şehir dışında hergün görüşüyorum telefonla..
onun ailesi bir sokak aşağıda..eşim o kadar çok düşkün ki annesine, dünya bir yana annesi bir yana.herşeyi önce ona sorar danışır. aslında çok sert eşim ama annesinin yanında bambaşka biri oluyo..
benim de annem var onu çok seviyorum ama herşeyin bir sınırı var..
ben yuvamı kurdum ve annemi her an görmem gerekmez...
yani yaşamayan bilmez..başına gelmeyen yorum yapmasa daha iyi olur..
sonuna kadar haklısın...
eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı...
bunu ayıramıyan erkeği idare etmek zor...

Pardon...niye yorum yapmasak daha iyi olur.? Basimiza gelmedigi icinmi?
Nerden biliyorsun arkadasim basimiza gelmedigini? :kahve:

Kendinden verdigin örneklerle konu sahibininki tamamiyle farkli....Evet, senin esinin yaptigni hic bir kadin kolay kolay cekmez....fazlasi ile abartmis...
Umarim düzelir...:delphin:

Fakat konumuzdaki es sadece annesini arayip hal hatir soruyormus....ne var bunda?

Ayrica konu sahibesi kendi galiba ben biraz kiskanclik yapiyorum diye itiraf etti!

Pardon...niye yorum yapmasak daha iyi olur.? Basimiza gelmedigi icinmi?
Nerden biliyorsun arkadasim basimiza gelmedigini? :kahve:

Kendinden verdigin örneklerle konu sahibininki tamamiyle farkli....Evet, senin esinin yaptigni hic bir kadin kolay kolay cekmez....fazlasi ile abartmis...
Umarim düzelir...:delphin:

Fakat konumuzdaki es sadece annesini arayip hal hatir soruyormus....ne var bunda?

Ayrica konu sahibesi kendi galiba ben biraz kiskanclik yapiyorum diye itiraf etti!

canım konu sahibi arkadaş her gece ordayız ve evimizi otel gibi kullanıyoruz diyor.
ben de bu yüzden kendi eşime benzettim.
benim lafım sen anneni aramıyomusun arıcak tabi gibi konuşulanlar için...
biz de biliyoruz tabiki arıcağını görüşeceğini anne kavramının ne olduğunu..
ama nihayetinde bir yuva kurulmuş.ve eğer annesini bütün gece görmek istiyorsa evlenmicek annesinle mutlu mesut yaşıcak...sınır çok önemli yani..
tabiki herkesin yorum yapma hakkı vardır ama gerçekten durumu anlamadan yargılanmasına söyledim ben o lafı..
üzerine alınma
...a.s.

selammmlarrr
eşinin annesine gitmesinde ne gibi bir sakınca olabilirki
sonuçta o insan ağaç kovuğundan çıkmadı bir annnesi mutlaka olucak vede onu eşin tabiki görücekkk
peki sen annene gittiğin zaman eşinde aynı şeyleri söylese ne düşünürsün??

kayınvalidemle aynı şehirde oturmamıza rağmen eşim bi kaç kez sevgili annesini arıyor.gün içinde bi kaç kez de uğruyor.zaten her akşam iftara gidiyoruz.kafayı yicem artık eşimin bu denli anneci olmasındandelikafadulden.napacam ben yaaa .....senağlama

evet canlarım yeni evliyim.ama eşim bana karşı çok iyi.Allah razı olsun ondan.sanırım onun başkalarına karşı fazla ilgisini kıskanıyorum...:kedi:

fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ben de annemi her gün arıyorum tabi ama günde 1 defa.hem ben annemden uzaktayım telefonla konuşmaktan başka çarem yok.her gün arayacağım tabi.ama kayınvalidem gille aynı şehirde yaşıyoruz zaten.aramızda bi kaç apartman var.zat en her gün görüyor annesini.yani en azından her akşam iftara gidiyoruz oraya .sanki kendi evimizi otel gibi kullanıyoruz.akşam yatmaya gelyoruz.zaten ikimizde çalışıyoruz.geldikten sonra iftara git.sonra çay faslı derken saat geceyi buluyor.e böyle olunca ben evli olmaktan ne anladım ki.soran arkadaşlara da cevap vereyim.eşim ilk başlarda beni de zorluyordu.çok zor dönemler geçirdim bir sene içerisinde.ama artık zorlamıyor.kendi uğruyor.ayrıca kayınvalidemde öyle kötü bi insan değildir.yani oğlunu doldurmaz öle.ama ben sadece eşim kendi evine daha çok vakit ayırsın istiyorum.yoksa ben ona anneni at demiyorum.elbette arayıp soracak.ama herşeyin de bi usulü var abartmamak gerekir.

Tatucum konu sahibinin mesajlari bunlar....ben hicbir yerde olumsuz veya kötü birsey göremedim....benneyaptımki

Ramazanin vesilesi ile yemeklerin beraberce yenilmesi bana göre cok güzel..keske benimde kayinvalidem burda yakinlarimda olsada gidip hep beraber kalabalik bir sofrada oturabilsek....esimle iki kukumak kusu gibi yanliz iftraf yapmasak...Annem hayata degil, babamda uzak....

Kayinvalide kötü niyetli olur, esini doldurur fitneler o zaman tabikide haklisin derim...ama böyle annesini ariyor arada bir ugruyorsa hicte dert etmem buna....Ana gibi yar olmaz....insan kaybetdikten sonra dahada iyi anliyor bunu:çok üzgünüm:

Cünkü yarin belkide aramak istersin ama arayamazsin....ölümlü dünya iste...

Senin sorunun cok daha farkli...esin evine baglanamiyor anladigim kadariyla....bebegin olacakmis....o zaman insallah cok daha farkli olur canim....

sık sık annesine gidiyorsa,sen de o annesine gidince sinemaya falan git,arkadaşlarınla gezmeye git.senin de bi sosyal hayatın olunca gözüne batmaz. tamam sen annendeyken ben de bi gezip geleyim de.

annesidir tabi gidecek diyen arkadaşlar için şunları söylemek istiyorum.ben anne baba hakkına çok önem veren bi insanım.sadece o değil dinimizdeki her konu içim çok hassasımdır.elimden geldiği kadar bu yönde yaşamaya çalışırım.ama benim eşim ilk evlendiğimiz sıralarda bana hiç vakit ayırmadı.yeni evlendik biraz baş başa kalalım birlikte romantik güzel saatler geçirelim gibi niyetleri yoktu.hemen evlenir evlenmez sanki annesine şunu ima etmeye çalışıyordu''bak anne ben evlendim ama seni unutacak değilim biz her gün burdayız artık''ama ben de yeni evlenmiş biri olarak hayallerim vardı.evimde zaman geçirmek istiyodum.kocamla başbaşa bişeyler yapmak istiyodum.şimdi bunların üzerinden bi sene geçti.çok konuştuk çok tartıştk ama artık işler rayına girmeye başlıyo yavaş yavaş.eşim beni anlamaya başlıyor.ama eşim o kadar iyi bi insandır ki melek gibidir.kimseye kıyamaz.ne bana kıyabildi ne annesine.dolayısıyla da hep arada kaldı.ama evliliğe benim gibi hemen adapte olamadı.ben evlenir evlenmez bi yuva kurduğumun farkındaydım ama o değildi.tek kusuru da bu oldu sanırım.şimdi ben hala ilk günlerdeki yaşadığım sıkıntıları unutamıyorum bi türlü.bundan dolayı da belki annesini çok arayıp sorması gözüme batıyor.ama ilk başlarda evliliğimize biraz zaman ayırsaydı bu problemleri hiç yaşamayacaktık.çünkü ben onun annesini de babasını da çok seviyorum.

inşalla bundan sonrası için hersey daha güzel olur
anlıyorum seni gercekten zor ve sıkıcı bi durum ya cicim aylarını
cümbür cemaat geçirmek:çok üzgünüm:

daha ne istiyorsunuz ki.... annesine, babasına düşkün olan, onları arayıp soran ve Seven, Sayan bir adam, aynı zamanda iyi bir eş ve iyi bir Baba olur....

zaten çok iyi bir eş olmuş bunu siz de belirtmişsiniz.....çok daha güzeli iyi bir baba olmasıdır ki bu her anne için bu muhteşem birşey.....

gönlünüzü ferah tutun.....insan ektiğini biçer...............

sakın anasını kıskandığını belli etme ters teper. zamana bırak kendisi vazgeçsin. sinir oluyorum böyle erkeklere..

kayınvalidemle aynı şehirde oturmamıza rağmen eşim bi kaç kez sevgili annesini arıyor.gün içinde bi kaç kez de uğruyor.zaten her akşam iftara gidiyoruz.kafayı yicem artık eşimin bu denli anneci olmasındandelikafadulden.napacam ben yaaa .....senağlama

yuhhhhhhakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Back
X