Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum canım..
aynı durum bizde de var..
herkes annesini atmıcak tabi demiş ama ordan yaşamadan konuşmak yorum yapmak kolay...
ana kuzusu bir erkek çok zor..
aynı senin gibi benim de annem şehir dışında hergün görüşüyorum telefonla..
onun ailesi bir sokak aşağıda..eşim o kadar çok düşkün ki annesine, dünya bir yana annesi bir yana.herşeyi önce ona sorar danışır. aslında çok sert eşim ama annesinin yanında bambaşka biri oluyo..
her gece gitmek istiyo ki orda uyuyakalıyo ve burda kalıcaz diyo.
hafta sonu hafta içi hiçbir arkadaşla görüşmüyoruz çünkü annesini çok özlüyo ve oraya gidiyoruz....
hayatımızda atılan her adım önce ordan onaylanıyo..
yani kısaca hiç eve gitmeyelim desem dünyalar onun olur...bu kadar tapıyo annesine..
hatta bazen işyerinden öğlen yemeğine geliyo(kendi şirketimiz var o yüzden aniden gelebiliyo)ve haberim olmadan annesine yemeğe gidiyo..merdiven çıkmak zormuş gerekçeside...sizce normal mi bu?
ben evde onu beklerken gidip annesinde uyuyo ve ben arıyorum annesi açıyo kızım uyuyo diye..sizce normal mi bu?
benim de annem var onu çok seviyorum ama herşeyin bir sınırı var..
ben yuvamı kurdum ve annemi her an görmem gerekmez...
yani yaşamayan bilmez..başına gelmeyen yorum yapmasa daha iyi olur..
sonuna kadar haklısın...
eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı...
bunu ayıramıyan erkeği idare etmek zor...
seni çok iyi anlıyorum canım..
aynı durum bizde de var..
herkes annesini atmıcak tabi demiş ama ordan yaşamadan konuşmak yorum yapmak kolay...
ana kuzusu bir erkek çok zor..
aynı senin gibi benim de annem şehir dışında hergün görüşüyorum telefonla..
onun ailesi bir sokak aşağıda..eşim o kadar çok düşkün ki annesine, dünya bir yana annesi bir yana.herşeyi önce ona sorar danışır. aslında çok sert eşim ama annesinin yanında bambaşka biri oluyo..
her gece gitmek istiyo ki orda uyuyakalıyo ve burda kalıcaz diyo.
hafta sonu hafta içi hiçbir arkadaşla görüşmüyoruz çünkü annesini çok özlüyo ve oraya gidiyoruz....
hayatımızda atılan her adım önce ordan onaylanıyo..
yani kısaca hiç eve gitmeyelim desem dünyalar onun olur...bu kadar tapıyo annesine..
hatta bazen işyerinden öğlen yemeğine geliyo(kendi şirketimiz var o yüzden aniden gelebiliyo)ve haberim olmadan annesine yemeğe gidiyo..merdiven çıkmak zormuş gerekçeside...sizce normal mi bu?
ben evde onu beklerken gidip annesinde uyuyo ve ben arıyorum annesi açıyo kızım uyuyo diye..sizce normal mi bu?
benim de annem var onu çok seviyorum ama herşeyin bir sınırı var..
ben yuvamı kurdum ve annemi her an görmem gerekmez...
yani yaşamayan bilmez..başına gelmeyen yorum yapmasa daha iyi olur..
sonuna kadar haklısın...
eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı...
bunu ayıramıyan erkeği idare etmek zor...
bu ne ya hiç evlenmeseymiş keşke akannehir
otursaymış anacığının dizi dibinde ay içim daraldı okuyunca
inşallah kurtulur bu halinden
ben genelde böyle konulara gitsin annesi sonucta diye yorumlar yapardim ama....
seninki sacmalamis...
bu kadar miç miç olmayi sevmem..
madem ananin eteginden kopamayacaktin niye evledin...
hersey dozunda güzel anacim...
zaten tabiiki gidicek annesi sonuçta..kolay büyütülmüyo evlat. ama herşeyin dozu var..
beni de annem doğurdu büyüttü ama kocam apayrı annem apayrıdır...
o yüzden gidicek tabi diye yoru yapmadan düşünün dedim zaten...:umursamaz: