• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam ben bu anneci kocayla..!

Seni zorlamıyorsa illaki sende geleceksin demiyorsa..
Gitsin gelsin,
Daha yeni evliymişsiniz,nereye kadar böyle devam eder ki..başa çıkamaz hergün 2-3 kere gitmeyle..Seyrekleşir gitmeleri..
Yada sana bir mesaj vardır bu gitmelerde..
Bak biz biribirimizi önemsiyoruz,sende aynı hassasiyeti göster..

merhabala ben annem yaşıyor olsaydı hergün arardım keşek ölmeden önce sık sık arasaydım evlendim artık diye düşünmüştüm fazla aarmamıştım oysa büyük aile olmak bencil omamamk ne güzel siz bazı kişilerin kışkırmalarına aldırmayın bence zaten belli bir süre sonra her şe y farklı oluyor annele kardeşlerimin hanımlar görüştürmezlerdi kocalarını oda canları sağolsun derdi üzüldüğünü belli etmezdi keşke kızsaydı ben arayın sorun diye hakkını arasaydı amma artık çok geçççççççç

eger annesi sana karsı iyiyse hiç sorun etme egerki sonradan onun veya annesinin davranışları sana karsı degişiyosa bisorun var demektir

bende sagken çok arardım eşimde ilk evlendiğimizde çok arardı annesini sonra sonra seyrekleşti zaten.evliliğinizi etkilemiyosa sorun etme canım...

bu adamın işi yoktamı günde 3-4 sefer anneye gidiyor burası biraz abartma sankiyerimseniben
üstelik annesinden de kıskanılırmı

eşin sana iyiyse mutluysan ,bırak gitsin arasın sorsun..erkeklerin hepsi böyle anasını atanı gördünmü hiç..

seni çok iyi anlıyorum canım. aynı durum bizde de var..

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum canım..
aynı durum bizde de var..
herkes annesini atmıcak tabi demiş ama ordan yaşamadan konuşmak yorum yapmak kolay...
ana kuzusu bir erkek çok zor..
aynı senin gibi benim de annem şehir dışında hergün görüşüyorum telefonla..
onun ailesi bir sokak aşağıda..eşim o kadar çok düşkün ki annesine, dünya bir yana annesi bir yana.herşeyi önce ona sorar danışır. aslında çok sert eşim ama annesinin yanında bambaşka biri oluyo..
her gece gitmek istiyo ki orda uyuyakalıyo ve burda kalıcaz diyo.
hafta sonu hafta içi hiçbir arkadaşla görüşmüyoruz çünkü annesini çok özlüyo ve oraya gidiyoruz....
hayatımızda atılan her adım önce ordan onaylanıyo..
yani kısaca hiç eve gitmeyelim desem dünyalar onun olur...bu kadar tapıyo annesine..
hatta bazen işyerinden öğlen yemeğine geliyo(kendi şirketimiz var o yüzden aniden gelebiliyo)ve haberim olmadan annesine yemeğe gidiyo..merdiven çıkmak zormuş gerekçeside...sizce normal mi bu?
ben evde onu beklerken gidip annesinde uyuyo ve ben arıyorum annesi açıyo kızım uyuyo diye..sizce normal mi bu?
benim de annem var onu çok seviyorum ama herşeyin bir sınırı var..
ben yuvamı kurdum ve annemi her an görmem gerekmez...
yani yaşamayan bilmez..başına gelmeyen yorum yapmasa daha iyi olur..
sonuna kadar haklısın...
eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı...
bunu ayıramıyan erkeği idare etmek zor...

Tatu seninki hakkaten fazlasıyla abartmış, acilen çekidüzen vermesi lazım kendisine:delphin:

seni çok iyi anlıyorum canım..
aynı durum bizde de var..
herkes annesini atmıcak tabi demiş ama ordan yaşamadan konuşmak yorum yapmak kolay...
ana kuzusu bir erkek çok zor..
aynı senin gibi benim de annem şehir dışında hergün görüşüyorum telefonla..
onun ailesi bir sokak aşağıda..eşim o kadar çok düşkün ki annesine, dünya bir yana annesi bir yana.herşeyi önce ona sorar danışır. aslında çok sert eşim ama annesinin yanında bambaşka biri oluyo..
her gece gitmek istiyo ki orda uyuyakalıyo ve burda kalıcaz diyo.
hafta sonu hafta içi hiçbir arkadaşla görüşmüyoruz çünkü annesini çok özlüyo ve oraya gidiyoruz....
hayatımızda atılan her adım önce ordan onaylanıyo..
yani kısaca hiç eve gitmeyelim desem dünyalar onun olur...bu kadar tapıyo annesine..
hatta bazen işyerinden öğlen yemeğine geliyo(kendi şirketimiz var o yüzden aniden gelebiliyo)ve haberim olmadan annesine yemeğe gidiyo..merdiven çıkmak zormuş gerekçeside...sizce normal mi bu?
ben evde onu beklerken gidip annesinde uyuyo ve ben arıyorum annesi açıyo kızım uyuyo diye..sizce normal mi bu?
benim de annem var onu çok seviyorum ama herşeyin bir sınırı var..
ben yuvamı kurdum ve annemi her an görmem gerekmez...
yani yaşamayan bilmez..başına gelmeyen yorum yapmasa daha iyi olur..
sonuna kadar haklısın...
eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı...
bunu ayıramıyan erkeği idare etmek zor...

bu ne ya hiç evlenmeseymiş keşke akannehir
otursaymış anacığının dizi dibinde ay içim daraldı okuyunca
inşallah kurtulur bu halinden

ben genelde böyle konulara gitsin annesi sonucta diye yorumlar yapardim ama....
seninki sacmalamis...
bu kadar miç miç olmayi sevmem..
madem ananin eteginden kopamayacaktin niye evledin...
hersey dozunda güzel anacim...

ben genelde böyle konulara gitsin annesi sonucta diye yorumlar yapardim ama....
seninki sacmalamis...
bu kadar miç miç olmayi sevmem..
madem ananin eteginden kopamayacaktin niye evledin...
hersey dozunda güzel anacim...

zaten tabiiki gidicek annesi sonuçta..kolay büyütülmüyo evlat. ama herşeyin dozu var..
beni de annem doğurdu büyüttü ama kocam apayrı annem apayrıdır...
o yüzden gidicek tabi diye yoru yapmadan düşünün dedim zaten
...:umursamaz:

annesini arıyosa ne var bunda kendinize sorun yaratmaya çalışıyorsunuz yeni evliymişsin söylediklerini eşin duysa ne hisseder ayıp ediyosun bence, ben 7 yıllık evliyim geçenlerde eşimin bir arkadaşı evlendi kız o kadar manyakki çocuk annesini arıyo kızın suratı beş karış kalk boğ orda diyo şeytan o kızı

benim esimde aynen anlattigin gibiydi canim

hep sinirlerim alt üst oluyordu,24 saatin 18 saati orda gecer mi benm geciyordu kafamçokkarıştı

hele ki ben bide beraber yasiyordum ,yapmis oldugum bazi seyler sayesinde ayri eve cikabildim

ciktim cikmasina ama burnumdan fitil fitil getirdiler (24 saatin 18 saati orda olmakla)

tabi dort sene oldu daha yeni yeni koptuk diyebilirim onlardan

artik esim onlar cagirdiginda karimla vakit geciremiyorum diye kiziyor yüzlerine

yani bayagi bi degisim var ve sanirim bu degisimi bebegim olucak nasipse ona bagliyorum

zaten tabiiki gidicek annesi sonuçta..kolay büyütülmüyo evlat. ama herşeyin dozu var..
beni de annem doğurdu büyüttü ama kocam apayrı annem apayrıdır...
o yüzden gidicek tabi diye yoru yapmadan düşünün dedim zaten
...:umursamaz:

yanlis anladin heralde canım benim...
ben baska konulara genelde bu tarz yorumlar yapardım ama sen bu konuda haklısın gıbısınden bı yorum yaptım....
yanı sana bı lafım yok haklısın dıyorum...

ben önceleri tabi ki annesi gidecek diyordum
ama kaynanam oğlunu hazır yanlız bulmuşken kafasına göre yumurtluyodu
ve sonuç kocam akşam eve geldiğinde 5 karış surat noldu diyorum cevap yok
belli annesinin bi eseri olduğu
neyse şu anda eşim annesinin kafayı benle bozduğunu anlamış sayılır
mesela bugünde gidecek bekliyorum acaba bişey yumurtlayacak mı diye
bunlara sebep kaynanamla dip dibe oturup onu evliliğimizin tam ortasına oturtmayışım

Back
X