- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
kaynananı döversen ipler kopar o kadar basit:lepi:zemuszemus
eşim kopardı gibi ama bakalım o neler yapıcak daha...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynananı döversen ipler kopar o kadar basit:lepi:zemuszemus
ama tapu kaynanamın üzerine ve vermiyo tapuyu eşim üzerine...
Arkadaşım anlıyorum ama tüm bunları bile bile kayınvalidenizin evine yerleşmeseydiniz o zaman..
Kadını savunmak için söylemiyorum ama size kalkmış evini vermiş,siz de onu geçmişi ile yargılıyorsunuz.
En güzeli taşının kiraya..
Azıcık aşım kaygısız başım, kapatın kapınızı herkese..![]()
gelin olmayı bırak herşeyden önce oğlunun eşi torununun annesisin bunların hatırına seni sevmese bile iyi geçinmeye çalışmalı
beni sevmeyen saygı gösterip adam yerine koymayan kayınvalidem benden ve bebeğimden uzak dursun.
torununu görmek istiyosa benle iyi geçinecek
Tapu kaynananızın üstüneyse, üstelik eşinizde ipleri koparmak istiyorsa yapacak tek şey kalıyor size, kiraya çıkacak ve sizde bir iş bulup çalışacaksınız. Çocuğunuza aileniz bakacak. Böylece sorunlarınız bitmiş olur. Başka yapacak bir şey yok.
canım ınan yasadıklarının aynını yasıyorum.sadece bızım sorun eltı ve kaynımla.ust katımızda oturuyorlar.bırsuru sorun oldu gorusmeyı kestık bızde.benımde esımın maası dusuk kıraya cıkamayız bebegımız olacak kısmetse.ve ev kayınpederın ustune oldugu ıcın satıp kırayada veremıyoruz.tapuyu da hayatta vermez adam.ırtıbatı kestık artık cok rahatız.cokta tınnn yanı.allah yardımcın olsun...
Aynen katiliyorum.....
Kaynanan degismez güzelim, sen hicbir zaman kaynananla anlasamasin.....o zaman en güzelimi onun evindede oturma....cünkü orda oturdugun vakit hep ona gebe kalirsin, ve hep onunla muhatap olmak zorunda olursun.:hulya:
Madem tamamiyle kopmak istiyorsun, al esini cocugnu bul bir ev ve tasin...
Ha ama kira para falan filan diyorsan....o zaman bazi seylerede ammennah diyeceksin.....yok öyle bes kurusa köfte güzelim.....hem kadinin evinde otur hemde gelmesin gitmesin???? Olucak seymi sence?
Herseyin bir bedeli vardir altunhancim.....![]()
sende kaynanandan beter olcam dicem ama kocanda ondan tarafta...
off off keşke bir sosyal güvencen olsaydı..
en mantıklısı bu tabi..
Ema1 arkadasım,kendı evınızı satıp baska yerden alma ımkanınız yok mu canım ya...valllahada cok uzuldummm
ben seni çok iyi anlıyorum şu an bende tabak çanak toparlıyorum ev bizim olduğu halde göçeceğiz kaynanam huzur vermedi kiraya çıkacağız evimde bir güzel bir lüks nerdyse denize sıfır ama dedimya saray olsa ne yazar huzur vermedikten sonra işim bu evi toparlıyorum darısı sana kaynanasız günlere canım
amin canım yaa ne benim evimde çok güzel sıfır daireye geldim 4 odalı ama çok büyük...
fakat al işte huzur yok kümes kadar olsun sağlıkla huzur olsun yeter bana..