Ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Merhabalar,
Diyelim ki birisi var ve seviyorsunuz. O kişi de sizi seviyor. Evlenmek istiyorsunuz. Ama aileniz istemiyor. Anne karşı baba karşı. Kendilerine göre mantıklı sebepleri var. Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?

Annem haklı mı diye düşünürdüm. Haklılarsa söz dinlerdim, anneci koca, berbat kaynana yüzünden hayatımı zehir etmek akıl kârı değil. Ben evlenirken annemler önce istemediler. Sonra delilli ispatli ikna ettik onları 10 yıldır evliyim. Bu noktada duygusal değil mantıklı açıdan yaklasmalısınız.

Annem haklı mı diye düşünürdüm. Haklılarsa söz dinlerdim, anneci koca, berbat kaynana yüzünden hayatımı zehir etmek akıl kârı değil. Ben evlenirken annemler önce istemediler. Sonra delilli ispatli ikna ettik onları 10 yıldır evliyim. Bu noktada duygusal değil mantıklı açıdan yaklasmalısınız.
Onların sebepleri nelerdi? Nasıl ispat ettiniz

Merhabalar,
Diyelim ki birisi var ve seviyorsunuz. O kişi de sizi seviyor. Evlenmek istiyorsunuz. Ama aileniz istemiyor. Anne karşı baba karşı. Kendilerine göre mantıklı sebepleri var. Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?
Annemi dinlerdim.

Onların sebepleri nelerdi? Nasıl ispat ettiniz
Eşim farklı memleketten, kültürlerimiz farklı. Onu soruşturma imkanımız yok nasıl güveniriz ya yalan söylüyorsa şöyleyse böyleyse diye telaslandilar. Eşim e devlet şifresini gönderdi kardeşime. Maaş bordrosundan not transkriptine sabıka kaydına vs vs ne varsa çıkardı gösterdi kardeşim. Sonra eşimin aile büyüğü vardı biraz makam mevki sahibi o kefil oldu vs vs babam sevmişti eşimi aslında annem daha çok diretmisti. Şimdi eşimden iyisi yok onlara göre 😅

Eşim farklı memleketten, kültürlerimiz farklı. Onu soruşturma imkanımız yok nasıl güveniriz ya yalan söylüyorsa şöyleyse böyleyse diye telaslandilar. Eşim e devlet şifresini gönderdi kardeşime. Maaş bordrosundan not transkriptine sabıka kaydına vs vs ne varsa çıkardı gösterdi kardeşim. Sonra eşimin aile büyüğü vardı biraz makam mevki sahibi o kefil oldu vs vs babam sevmişti eşimi aslında annem daha çok diretmisti. Şimdi eşimden iyisi yok onlara göre 😅
Anladım. Sizinki çok daha iyiymiş. Bir de daha normal endişeler. Farklı bir memleketten olunca her annenin babanın düşüneceği şeyler. Bende iki tarafta sevmiyor ve gerekçe olarak ailesini söylüyor annem. Ailesi de öyle kötü bir aile değil işte sadece annesi patavatsız biri. Annem de huzursuz olacağımı düşünüyor

Merhabalar,
Ailemi dinlerdim, anneci adam çekilmez...

Karşı taraftan oğlanın annesi sıkıntılı her şeye burnunu sokan cinsten. Anneniz bu yüzden mutlu olamayacağınızı düşünüyor. Oğlanın da anneci olduğunu düşünüyor. Ne yapardınız?

Annemi dinlerdim ben olsam, gerci böyle biriyle evlenmemem gerektigini annemin söylemesine bile gerek yok, evlenmezdim.
Az bir sorun değil, evlilikler bu yüzden çok bitiyor.

Merhabalar,
Annemi dinler arkama bakmadan kaçardım. Annelerin hislerine güvenmek lazım. Canınızı sokakta mı buldunuz gözünüzü kaptıp kör kuyuya atacaksınız kendinizi.

Merhabalar,
Evlenmem

Merhabalar,
Bay Bay love...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X