• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapardınız......

nasıl olsa o baş ediyor diyen ve elini taşın altına koymayan eş olur ise:43:

muhakkak herşeye ilk baştan siz koşuşturmuşsunuzdur.eşinizde hazıra alışmıştır.nasıl olsa yapar diye size güvenmiştir.eee baştan rahata alıştımı erkekler ondan sonra nasılsalar öyle gidiyorlar.

Kızlar brnim anladığım konu sahibi herşeyin sorumluluğunu alıyor, ama eşi ilgilenmiyor nasıl olsa eşim herşeyi halleder diyor.

Böyle bir eş olmaz olsun derim ne diyeyim.Erkek dediğin herşeyle ilgilenecek, bende ilgilenirim ama çoğu sorumluluk erkeğin omzundadır

Erkekler kadınların her işin üstesinden gelmesine alışınca maalesef hep sizden beklıyorlar.

Yapacak birşey yok,muhtemelen alışmıştır...Sizin herşeye yetişmenize ve üstesinden gelmenize.

nasıl olsa o baş ediyor diyen ve elini taşın altına koymayan eş olur ise:43:

yavaş yavaş bazı işleri ona bırakmaya başlardım mesela faturaları sen ödüyosan bırak bi kaç tanesini ödeme aksat yetişemiyorum falan de bi kaç ay bakıcak boşa faiz yiyiyo diycek sen bu işi yapamıyosun ben ödeyim gibi. Yavaş yavaş üzerin aldığın sorumlulukları bırak.

Back
X