• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaparım hiç bilmiyorum

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
merhabalar...o kadar konu açmışım ki şuan düşünüyorumda çok gereksiz ve önemsizlermiş.Aile içi sorunlarım var arkadaşlarımla sorunlarım var normal hayatta var hep var hep var çok şükür şuanki halime ama hiçbirini önemsemiyordumçünkü o vardı üzüldüğümde yanımdaydı yanındaydım o varken hiç birşeyi takmıyordum umursamıyordum teselli ediyordu beni moralim hemen düzeliyordu aşırı seviyorum bunu artık iyice anladım ama öğrendim ki 1 ay sonra başka bir şehre gidecek tayini oraya çıktı banaa çoook uzak biryer biliyordum gideceğini ama bu kadar erken olacağını zannetmiyordum ordaki görevi bitince evlenecektik dün gitti ev falan baktı bulmuş bir ev eşyaları falan ordan alacakmış ilişkimiz artık böyle devam edecek uzaktan mesafeli ama benim hiç böyle bir ilişkim olmadı ki yapamazsam yürütemezsem özlediğimde yanında olmak istediğimde onu bunaltırsam kavga edersek ve ya orda başka birisini bulursa ne yaparım bilmiyorum

Back