- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
- 53
- Konu Sahibi Yeni bir benn
Aşırı mutsuzum. Nisan ayından beri 2 ileri 1 geri yuvarlanıp gidiyorum. Neden mutlu olamıyorum neden böyle hissediyorum. 35 yaşındayım. 2 yaşında 1 kızım var. Oysaki kızım doğduğunda ve ilerleyen aylarda ne kadar da mutluydum. İşe ara vermiştim sadece bebeğimle ilgileniyodum her anım şükürle geçiyodu. O günleri özlüyorum. Şimdi artık beni uzun süreli mutlu eden bişey kalmadı sanki. Kızımın 2 yaşında olması ve benim artık ona yetemiyo olmam çözüm olarak ile başlamayı düşünüyo olmam. Tüm bunlara inanamıyorum. Oysaki ne çok istemiştim onu. Hayatıma gireceği günü iple çekmiştim. Şimdi çok zorlanıyorum ve ondan uzun süreli ayrı da kalamıyorum. Yani artık ben ben değilim sanki. 3 aydır denediğim türlü yollar sonrasında değişmeyen ruh halime antidepresanımı arttırmakta eklendi şimdi. Bu da mı gol olmucak yoksa. Bi daha mutlu bi kadın olamıcakmıyım ben bu sorumlulukların altında ezilip duracakmıyım hep. Hayatımda neşe ve eğlence eksik ama öyle bir eksik ki bir türlü yerini dolduramıyorum. Neşe de eğlence de beni unuttu gitti