• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum

Ayyy konuyu dağıtmak istemem ama birgün küçük kızım 3.5 yaş beni çok yorduğunda büyük kızım 15 yaşında ona perdeyi çek dedim o da istediğim gibi çekmeyince o anın verdiği yorgunlukla büyüğe - - - yazıklar olsun sana--demişim😜😜😜
Bir an göz göze geldik ve kahkaha koptu ne yapmıştı ki o lafı hakedecek🤪🤪
Kalkıp yapmaya halin yok ve yapılan da senin görmek istediğin değil. Bu duyguyu çok iyi biliyorum😂 ama baskılıyorum kendimi yapıldı mı yapıldı okey diyerek

Merhaba
Niyetim fikir almak değil
İç dökmek :KK43:
Hassas bir günümdeyim
Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum
Hep insanlar iyi başkaları iyi ben kötüyüm
Örnek vermek gerekirse
Yeğenim evlendi kına gecesine hafta içi idi düğünü hafta sonu başka şehirde ikisi de
Hafta içi çalıştığım için gidemedim
Hafta sonu düğüne gittim
Annemin bana dediği aynen şu : kınaya gelemedin madem hiç gelmeseydin !

Akrabalarımız gelecek onları otogardan al eve getir , dedi. Mesai gününde olmasam alırım anne, dedim.
Ki bunu mesai gününde istiyor otogarda bana hiç yakın değil.
Yapamıyorum diye “ senden fayda yok “ diyor

Başka bir gün diyor ki
Etrafındaki kişilere 2 çocuğum var biri harika becerikli vs diğeri de paspal ve savruk ikisi de benden doğdu ee napalım

Gerçekten artık çok yoruldum
Ne zaman yanına gitsem baş ağrısı ile geri dönüyorum.

Yani kınaya gidermemek , akrabaları alamamak kötü şeyler mi ?
Ben mi kötüyüm ?
Yaranmaya çalisma mesela bırak diğer evlatları yaransın. Başkasının yanında seni aşağılamaya kalkarsa sende onun kötü huylarını yüzünce bir hiç çekinme. Koskoca kadınsın çoçuk değilsin.

bazı nefret edilesi anneler sorunsalı. benim annemle hep mesafeli bir ilişkim oldu ama çocuklarım olduktan sonra anladımki ben annemi hiç sevmemişim ve şu an nefret ediyorum. ben çocuklarımı bu kadar sevebiliyorsam annem neden beni hiç sevmedi/sevemedi.

anneme kin kusacak bir konu açayım diyordum şansıma defne-28 defne-28 seninki çıktı. sorunlu annelerin sevgisiz çocuklarıyız maalesef..

bazı nefret edilesi anneler sorunsalı. benim annemle hep mesafeli bir ilişkim oldu ama çocuklarım olduktan sonra anladımki ben annemi hiç sevmemişim ve şu an nefret ediyorum. ben çocuklarımı bu kadar sevebiliyorsam annem neden beni hiç sevmedi/sevemedi.

anneme kin kusacak bir konu açayım diyordum şansıma defne-28 defne-28 seninki çıktı. sorunlu annelerin sevgisiz çocuklarıyız maalesef..
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyprum

Elimden geldiğince takmamaya çalışıyprum
en güzeli bazen o kadar hırs yapıyorum ki sana inat, sna arağmen mutlu olacağım diyorum. artık bende onu aynı bana yaptığı gibi aşağılıyorum, suratımı büküyorum. çünkü kötülüklerine tahammül ettikçe artıyor, bu kadarınıda yapmaz dediğim ne varsa yapıyor maalesef..

en güzeli bazen o kadar hırs yapıyorum ki sana inat, sna arağmen mutlu olacağım diyorum. artık bende onu aynı bana yaptığı gibi aşağılıyorum, suratımı büküyorum. çünkü kötülüklerine tahammül ettikçe artıyor, bu kadarınıda yapmaz dediğim ne varsa yapıyor maalesef..
Görüşmemek mesafe koymak en iyisi hır gür olacağına

Back
X