Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
11.704
12.196
248
31
Merhaba.sitede hep erkek ilişkileri üzerine konu açmıştım daha önce.zaten çok da bir konum yok.başlıktan da anlaşılacağı üzere ne yaparsam yapayım ekibin dışında kalmaktan kurtulamıyorum.daha 5 dakika önce iş yerinde bir kız gelip bizimkilere özel birşeyler falan dedi.bizim eczacı arkadaş da güle güle ayşe bir çıksana ya falan dedi.eee benim de geçmişten gelen travmalarım var bu konuda zaten.tekrar önüme gelince kötü etkileniyorum.odada 3 kişiyiz.bunlar spora gidiyor ilaç hazırlayan kızla.o gelmemiş spora.sonra 3.bulacakları zaman odadaki 3.kişi olarak mantiken ve normal olarak bana teklif edilmesi gerekirken tutturdular ayşegül gelecek ayşegül gelecek diye.ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.ben en ufak bir imada koşardım oysa ki 😂😂.işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum.çok acayip tipler, boyuna millete laf söyleyen, hatta hakaret eden tipler bile aranıyor, çağırılıyor.ben bu işi cözemedim valla.hayatta her şeyi başardım bir şu konuyu çözemedim.arada ne oluyor, ne değişiyor da dışlanan ben oluyorum.o bezgin kadın çok mu emek veriyor sanki arkadaşlık için.tam tersi hatta.ya da o şaka ayağına hakaretler eden.abuk sabuk konuşan.utangacım desem utangaç olan da bir sürü insan var arada kaynayan.bıktım artık valla.aynı durumda hisseden var mı acaba ?

Merhaba.sitede hep erkek ilişkileri üzerine konu açmıştım daha önce.zaten çok da bir konum yok.başlıktan da anlaşılacağı üzere ne yaparsam yapayım ekibin dışında kalmaktan kurtulamıyorum.daha 5 dakika önce iş yerinde bir kız gelip bizimkilere özel birşeyler falan dedi.bizim eczacı arkadaş da güle güle ayşe bir çıksana ya falan dedi.eee benim de geçmişten gelen travmalarım var bu konuda zaten.tekrar önüme gelince kötü etkileniyorum.odada 3 kişiyiz.bunlar spora gidiyor ilaç hazırlayan kızla.o gelmemiş spora.sonra 3.bulacakları zaman odadaki 3.kişi olarak mantiken ve normal olarak bana teklif edilmesi gerekirken tutturdular ayşegül gelecek ayşegül gelecek diye.ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.ben en ufak bir imada koşardım oysa ki 😂😂.işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum.çok acayip tipler, boyuna millete laf söyleyen, hatta hakaret eden tipler bile aranıyor, çağırılıyor.ben bu işi cözemedim valla.hayatta her şeyi başardım bir şu konuyu çözemedim.arada ne oluyor, ne değişiyor da dışlanan ben oluyorum.o bezgin kadın çok mu emek veriyor sanki arkadaşlık için.tam tersi hatta.ya da o şaka ayağına hakaretler eden.abuk sabuk konuşan.utangacım desem utangaç olan da bir sürü insan var arada kaynayan.bıktım artık valla.aynı durumda hisseden var mı acaba ?

Eğer tavırların buradaki gibiyse dışlamaları normal çünkü çok kıskanç ve negatifsin . İnsanlara bunu da hissettiriyor hatta söylüyorsun. Bu yüzden yanında rahat değiller ve bir arada olmak istemiyorlar. Açıkçası benim de etrafımda senin gibi biri olsa muhatap dahi olmam.

Hep ayni problemi yasiyorsan uzgunum ki sorun etrafinda degil. Benim kardesim de ayni problemi yasiyor. Kendi farkinda degil ancak sosyal becerileri cok zayif. Kurdugu cumleler vs sacma ve alakasiz olur genelde. Insanlar bir sure sonra dinlemek istemez uzaklasirlar. Kendini kabullenip bu konuda terapiye gitsen yarari olabilir. Biz bu sekilde asabildik durumu biraz

Senin gözünde 2 büyük çocuklu,hayattan bezmiş kadın, belki senden daha pozitif, daha insancıl ve dürüsttür. Nerede ne konuşulması gerektiğinin bilincinde olup, insanları sizin gb eleştirirmiyor empati yeteneğini kullanıyordur. Ben sizin gb biriyle aynı ortamda fazla bulunmam çünkü itici oluşunuz, bakışlarınız, tavrınız belli ediyor. Birşeyleri değiştirmek istiyorsanız kendi bakış acınızı değiştirmeden başlayın, hep başkalarını suçlamak olmuyor, birşeyler yanlış ama sizde doğru değilsiniz.

Hep ayni problemi yasiyorsan uzgunum ki sorun etrafinda degil. Benim kardesim de ayni problemi yasiyor. Kendi farkinda degil ancak sosyal becerileri cok zayif. Kurdugu cumleler vs sacma ve alakasiz olur genelde. Insanlar bir sure sonra dinlemek istemez uzaklasirlar. Kendini kabullenip bu konuda terapiye gitsen yarari olabilir. Biz bu sekilde asabildik durumu biraz
Ama çok saçma tipler de oluyor aralarında.bir ben mi dert oldum anlamadım ki.gayet de zeki olduğumu söyler herkes.kaç kişiden duydum.yeterince sıcak davranamıyorum desem çok bezgin tipler de var anlayamadım valla

Sen iki çocuklu bezmiş kadının yanında adam var, onunla bir ömür kalmaya razı olmuş diye kıskanacak potansiyelde birisin, ne oluyorsa hasedinden oluyor. Keşşşke benim olsa diye diye dağları deviren kem göz Şevket gibisin ahahahahahahah millet ondan kaçıyor senden.

Kolay hamile kalanları, kocasıyla cinsel hayatı iyi olanları, evliliğinde mutlu olanları, çocuğu olanları, iyi işi olanları kıskanıp yerden yere vuruyor
Ev hanımlarını hiç sevmiyor mesela, çünkü para kazanmadıkları halde onların yanında olan kocaları var.🤣

Ev hanımlarını hiç sevmiyor mesela, çünkü para kazanmadıkları halde onların yanında olan kocaları var.🤣
aaa nasıl olur ya adam nasıl saygı sevgi duyuyor böyle boş kadınlara. Tek yaptığı evde oturmak. Çok haklı Ferhan🥴

ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.
sorunun cevabı tam olarak burda, kendini dev aynasında görüp insanlarla ilgili sürekli böyle düşünürsen ki bunu burda da yapıyosun. senin yerine o "2 çocuklu hayattan bezmiş" kadını çağırmaları çok normal. burda güzellemesini yaptığın olaylara hiç girmeyelim zaten. iğneyi kendine batırmadan herkese çuvaldız dağıtırsan bu duruma düşmen çok normal.

sıkıntı sizde herkese yaranmaya çalışıyorsanız kötü anlamda demiyorum bunu kimsede sizi özel alanına dahil etmek isteemz, biraz cool olun başkasına ihtiyacınız olmadığını bilsinler beni herkes çağırır her ortama ben çoğunlukla reddederim ya zamanım uymaz ya canım istemez ama bilirler ki benim zaten her daim kendime ait planlarım var.

Ferhans sen ne kadar kendimi dizginliyorum desen de çok belli ediyorsun muhtemelen nasıl biri olduğunu. Burada bile insanlar nickini öğrendi seni biliyor. Topluma uymayan değişik düşüncelerin var takılmak istemiyorlar seninle.
Öyle söylemiyorum ki herşeyi.kolay mı söylemek.

Öğretmenlikte de yoruluyorsanız artık.kendimi ülkenin tek enerjik insanı gibi hissediyorum.ne yorgunlukmuş arkadaş ? Doğarken yorgun doğmuş bizim ülke heralde.yorgunluğunu biliyorsun dediği meslek de günün yarisı yatış olan, ota boka tatil olup duran öğretmenlik.ne diyeyim bilemedim valla.artık evde kahve içmeye falan da yoruluyorum diyeceksiniz.o kadar yorgunsanız evlenmeyin madem.kendinizi eve atar atmaz yatın durun. Ben yorgunluğun y sini bilmem hayatımda ama eşitlik isterim.insan doğası gereği.illa yorgunluk yarıştırmaya gerek de yok yani. Ben yorulmuyorum ama ev işi yapmak da istemiyorum.neden illa yorgunluk bahanesine sarılınmalı ki.ev işi yapmak zordur yani insanın canı istemiyor.
Hani şöyle fikri olan bir insanla aynı sokaktan bile geçmek istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X