Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Disariya yaydigin enerjiyi sevmiyorlardir, beraber vakit gecirince huzursuz oluyordur. Benim de var isyerinde oyle biri, zoraki ayni ortamda bulunmam gerektiginde bile mumkun mertebe yok sayiyorum, zorunda kalirsam nazik bir bicimde kisaca konusup bitiriyorum konuyu. Iki cumle kursam ucuncu de rahatsiz oluyorum, onda beni iten bir seyler var, boyle olunca tabii ki vakit gecirmiyorum.

Kolay hamile kalanları, kocasıyla cinsel hayatı iyi olanları, evliliğinde mutlu olanları, çocuğu olanları, iyi işi olanları kıskanıp yerden yere vuruyor

ya hepsine tamam kıskanç insansundır kıskanıyorsundur.
toplu tecavüze uğrayan/uğramaktan son anda kurtulan( tam hatırlayamadım) birinide kıskanmazsın ne kadar şanslısın diye.

toplu tecavüze uğrayan/uğramaktan son anda kurtulan( tam hatırlayamadım) birinide kıskanmazsın ne kadar şanslısın diye.
Ben hatırlıyorum kız 19 kişinin tecavüzünden kıl payı kurtulduğunu anlatıyordu, bu da amma bastın havanı çok popülersin heralde gibi bi şeyler demişti.

Tedavi aliyor musun Ferhans? Bize de gıcık oluyorsundur simdi sen ha 🙄 Bir miktar uzuldum durumuna, butun o kiskancliklarin temelinde tercih edilmemeyle ilgili sorunlarin var gibi. Umarim cozebilirsin.

Ben hatırlıyorum kız 19 kişinin tecavüzünden kıl payı kurtulduğunu anlatıyordu, bu da amma bastın havanı çok popülersin heralde gibi bi şeyler demişti.
ar damarı çatlamış çünkü.
Kendisine 19 kişi tecavüz etsin de kk'da gelsin havasını bassın.
Teselli ederiz biz onu

Orda bile tercih edilme durumu var gibi bisey demisti sanirim. Cok sagliksiz bi bakış açısı var

Saf kötülük bu başka bir şey değil

Orda bile tercih edilme durumu var gibi bisey demisti sanirim. Cok sagliksiz bi bakış açısı var
Konu ordan bir yerden açılmıştı, kendisi tacize uğrayıp şikayet edenleri iki yüzlü buluyordu, içten içe egonuz okşanıyor yalandan ağlıyorsunuz diyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X