Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aklı başında katıldığım yorumlarıda var ama ben bu yazdığını unutmuyorum çok sağlıklısız bir düşünce biçimi çünkü.
o arkadaşlarının da unutamadığı lafları vardır o yüzden uzak durmak istiyorlardır.
Hasta bence.
Hiç bir kadın böyle bir cümle kuramaz nasıl bir şey ya .
Çok iğrenç .

Seninle aynı ofiste ya da yerde çalıştıklarına şükret. Nazarınla uçak devirirsin. Hemen iki dakikada 2 çocuklu kadına da sallamışsın. 😂😂
İki çocukla utanmıyor mu o da ortamlara akmaya. Bakımsız kendinden geçmiş haliyle evde oturmalı. Ona iki çocuk veren kocasına şükretmeli (!)

Şifremi unuttum yapabilirdin ya da whatsap hattından yazabilirdin şifre için
Uğraşamadım.zaten zor oluyor tekrar herşeyi geri yükle .şifreleri bulamazsan, yenisini almaya çaliş falan.bu arada e.posta adresleri falan karışıyor.

Konuda ki 2 çocuklu bezmiş kadın ben miyim kız :) kendi halimde takılmak isterim ama bekar arkadaslarim sürekli aktivitelere beni katmak istiyorlar ben ise evde oturup puzzle oynamak film izlemek istiyorum ..bu arada fesatligin gözünden okunuyorsa ondan seni cagirmiyorlardir ..sen aslında onlar için birleştirici güçsün ... çünkü düşman insanları daha çok birbirine bağlar..misal savaşta olsak sevmedigimiz komsumuza dahi yardım ederiz, sen işte icimizde ki düşmansın :D
Dur tavsiye vereyim mesela birinin sex hayatını kıskandin de ki kendine ölümlü dünya oda yaslanacak bunun hastalığı zartı zurtu var elbet bir gün yapamayacak vs belki böyle düşünürsen yazık istediği kadar yapsın diyerek merhamet duyarsın 🤪

İki çocukla utanmıyor mu o da ortamlara akmaya. Bakımsız kendinden geçmiş haliyle evde oturmalı. Ona iki çocuk veren kocasına şükretmeli (!)
Bazı kadınlar için yüzüne bakilmayacak, acınacak halde ifadelerini kullanırdı sık sık. Erkeklere böyle çirkin şeyler söylemez, ama kadinlara gelince her şey değişiyor. Kadının düşmanı yine kadın cümlesinin vücut bulmuş hali Ferhans.

Önce üzüldüm dışlandığınız için bende daha önceden dışlamıştım. Sonra üyelerin yorumlarını gördüm kız zaten dışlanmış neden onlar da böyle konuşmuşlar yazık değil mi diye düşünüyordum kii abovv dedim. En acilinden destek almanız gerekiyor.

Aynı anda birden fazla duyguyu bir arada yaşatıyor arkadaş :D

Banada yaş kompeksin var dremişti bu kız.
Her yerde bangır bangır 37 yaşındayım diyen bana 🤣🤣
Profilime girip bakmış 33 yazmışım siteye üye olduğumda doğru bilgiler vermek istemedim tanıyan falan olur sonuçta herseyi yazıyorum buraya diye .
Düzelt diyor bide tuhaf bir tip.
Çok normal dışlanması
Kadın düşmanı işte
Sen bana ilk başlarda çok sivri geliyordun,bazı yorumlarına kızıyordum bile ama şu anda çok sempatik geliyorsun.Çok eğlenceli bir kadınsın ama Ferhans için aynısını söyleyemeyeceğim çünkü ben o hayattan bezmiş,iki çocuklu kadınım🤣🤣.

Minnoş kalbim dayanamadı konudan çıktım🙄 tecavüz taciz bu ülkenin kanayan yarasıyken bu konuda böyle fütursuzca yorum yapan zihniyetlerle aynı ülkede yaşamak çok yoruyor. Sonuçta ördeğe bile tecavüz edilmiş bir ülke burası.
Bu konuyu ararken baska mesajlara denk geldim, ölmekten önemli mi tecavüz, niye direniliyor minvalinde seyler vardı. Kalbim sıkıştı valla cikiyorum bu konudan da.

Genel olarak seni tanımıyorum ama bu paragrafa bakılırsa kıskanç birine benziyorsun

İnsanlar hakkındaki yorumların çirkin ve buram buram negatif duruyorsun.

İnsanlara da aşırı derecede yaranmaya çalışma.
Seni istemeyeni sen de isteme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X