Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.
Evet sorunlu değilsin. Sorunlu kelimesi hafif kalıyor. Patolojik vakasın. Keşke psikiyatriste gitsen

Sen sapkın hareketlerin ile sıfır empati göstererek çok mu insancıl davranıyordun da şimdi bu yorumun ile insanlık bekliyorsun?
Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bari 😂😂her yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.

Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.
derdiniz nerde hata yapıyorum değil ki sizin, "evet ben böyleyim, beni kabul etsinler. kötü olduğumu da biliyorum ama neden arada kaynamıyorum"diyorsunuz... yani kendimi değiştireyim, hatalardan ders çıkarayım kısmı hala aklınıza gelmiyor. bu şekilde hayatınızda birşeylerin düzeleceğini sanmıyorum ben.

Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bari 😂😂her yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.
Birşeylerin yolunda gitmediğini anlamışsın en sonunda, bu da bir gelişme. Tedavi ol.

Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.

Yani bilemedim ferhans, sokak hayvanı besler misin mesela, genel olarak sevgi verir misin canlılara? İnsanlara gelinceye kadar hayvanlara sevgi vermek bence daha kolay, sokak kedileri çok yumoş onları beslersin, sonra sevmek istersin ... ben bizim yazlıkta yanıma gelen bir köpeği sahiplendim mesela, yalnız sıkılıyordu arkadaş arıyordu ben de hemen arkadaşlıke tmek istedim tabi biraz yemek yedirdim biraz oynattım oldu :KK37: Sokakta bolca köpek var hepsi de gariban hayvanlar onları besleyerek severek işe başla. Sonra evine çiçek alaırsın mesela onunla ilgilenirsin.

içindeki öfkenin kaynağını bul derim. negatif yorum yapmak için demiyorum. ciddi söylüyorum. bu şekilde düşnmene sebep olan birşeyler vardır illa ki... anne- baba olabilir, maddi imkanlar olabilir, çevre faktörleri olabilir, hatta küçüklükten gelen fiziksel özelliklerin de olabilir. seni tanımıyorum ben birşey söyleyemem ama içine biraz dönebilirsin. onlarla ilgili terapi alabilirsin. kitaplar okuyabilirsin. hayat negatif yaşamak için çok kısa... herkese laf söyleyerek, kıskanarak yada imrenerek yaşamak zorunda değilsin ki... sen kendini sevmeden çevrendeki kimse seni sevmez.. öfkenin kaynğını bulmanı öneriyorum ben.

İşte birincil hata, içim soğusun diye yazdığımı düşünüyorsun. Bu da kendi yorumlarını hala basit gördüğün anlamına geliyor. Benim sana karşı kinim nefretim yok ki içim soğusun, ben direkt senin hasta olduğunu düşünüyorum. Nasıl insancıl oluru yok ferhans. Senin tedavi olman şart.

Yorumlari okudumda komik kadinsin dusuncelerin cok farkli. Psikologla gorusmelisin bence

Ferhans sen ne kadar kendimi dizginliyorum desen de çok belli ediyorsun muhtemelen nasıl biri olduğunu. Burada bile insanlar nickini öğrendi seni biliyor. Topluma uymayan değişik düşüncelerin var takılmak istemiyorlar seninle.
Ay ferhans mı bu üye?
Gayet normal dislanmanız zira aykirı fikirleriniz var daha da kötüsü bunları herkese dikte etme çabanız.
Diğer yorumlarınıza göre yazdım fikrimi ama bu konuda da kıskanç yönünüzü gördüm,2 büyük çocuklu hayattan bezmiş dediğiniz Ayşegülü sizden daha çok seviyorlarsa demekki.

derdiniz nerde hata yapıyorum değil ki sizin, "evet ben böyleyim, beni kabul etsinler. kötü olduğumu da biliyorum ama neden arada kaynamıyorum"diyorsunuz... yani kendimi değiştireyim, hatalardan ders çıkarayım kısmı hala aklınıza gelmiyor. bu şekilde hayatınızda birşeylerin düzeleceğini sanmıyorum ben.
insan zorla iyi olabilir mi ? Kötü insanların da arkadaşları var.kotüysem bile.

Yani bilemedim ferhans, sokak hayvanı besler misin mesela, genel olarak sevgi verir misin canlılara? İnsanlara gelinceye kadar hayvanlara sevgi vermek bence daha kolay, sokak kedileri çok yumoş onları beslersin, sonra sevmek istersin ... ben bizim yazlıkta yanıma gelen bir köpeği sahiplendim mesela, yalnız sıkılıyordu arkadaş arıyordu ben de hemen arkadaşlıke tmek istedim tabi biraz yemek yedirdim biraz oynattım oldu :KK37: Sokakta bolca köpek var hepsi de gariban hayvanlar onları besleyerek severek işe başla. Sonra evine çiçek alaırsın mesela onunla ilgilenirsin.
Evet hayvanları gerçkten çok seviyorum.

Valla kendini bir yerlerden atsan bile şahsımın umurunda olmazsın o kadar diyim

A Aysenimi Sana nefret kusmuyorum ama gerçekten kendini sorgulaman lazım artık. Bu kadar kıskançlık ve negatiflik iyi değil. Etrafında insan kalmıyor. Kendine yapacağın en büyük iyilik uzman desteği almak. Çünkü şu düşüncelerin hiç normal değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X