Ne yaparsam yapayım olmuyor :(

evladını kaybeden bütün güzel annelere Allah büyük dirayet gücü versin. :Saruboceq:

yazıları okuyunca kötü oldum bi an ne denir ki bu duruma bilemiyorum. geride kalan sevdikelrini düşünmekten başka çaren yok :1shok:

allh sana çok büyük sabır versin canım,çoook zor bi sınav ama metanetli olmaya çalış nolur...bir defa veren allah gene verecektir inşallah

teşekkür ederim tüm sabır dileyen arkadaşlara...yapacak pekte bişi yok biliyorum,biliyoruz..çok zor bişi tarifi imkansız yaşamak lazım ama kimsenin hiç bi annenin yaşamasını istemem.

beni mazur görün bayram yaklaşıyor ve ramazan ben her bayramlarda ve özel günlerde böyle hüzünleniyorum ELıMDE DEĞıL.

teşekkür ederim tüm sabır dileyen arkadaşlara...yapacak pekte bişi yok biliyorum,biliyoruz..çok zor bişi tarifi imkansız yaşamak lazım ama kimsenin hiç bi annenin yaşamasını istemem.

beni mazur görün bayram yaklaşıyor ve ramazan ben her bayramlarda ve özel günlerde böyle hüzünleniyorum ELİMDE DEĞİL.

mafoldumben mafoldumben canım arkadaşım benim...seni çook ii anlıyorumm aynı duyguları aynı acıları yaşıyorumm ,,,mafoldumben ,, ama biliyorum ki bugünlerde bitecek acılar hasretler son bulacak birgün ,sadece sabıra ihtiyacımız var sabır sabır sabır,,,,,
senin de dediğin gibi ramazanlar bayramlar özel günler daha bir acıtıyor insanın içini,, sıkışıp kalıyorsun içinde yüreğinde yaşıyorsun özlemi, hasreti , acıyı,,,,senağlama,,Rabbim meleklerimizin acısını biraz da olsa dindirecek sağlıklı hayırlı uzunnn ömürlü bebekler göndersin inş...:Saruboceq:

çok zor ama allhtan gelene razı olmalıyız buna inanırsanız biraz rahatlarsınız böyle olmasınında vardır sebebi allah yardımcın olsun hoşcakal

tarifsiz üzüldüm.böyle bi acıya dayanmak ne zor.Allah bol sabır versin ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

bi an kalbimin sıkıştığını hissettim nefes alamadım işyerindeyim ama gözyaşlarımı tutamıyorum
Allahım ne zor bi sınav bu...
ne söylesem nasıl teselli versem meleğin annesi bilmiyorumki
inşallah tutunacak dalın vardır umarım ve sana tutunanlar...
inşallah yalnız değilsinizdir ve inşallahhh bi sürü bü sürü bi sürü bebeğin olur

Allah sabır versin öncelikle.:(
. biliyorum simdi böyle düşünmek çok zor , ama bebeğiniz Allah ın sevgili kullarından ki hiç cehennem görmeyecek .
bir anne için yavrusunun mekanının cennet olacağını bilmek yavrusu için düşünebileceği en güzel şey . yavrunuz ebedi hayatını kurtardı , sonsuzluğu kazandı .onun için sevinin .kendi acınız için de , kavusacagınız gunun var oldugunu bilin :( Allah tan sabır diliyorum tekrardan .

Back
X