Ne yaparsam yapayim yurumuyor evliligim

"Aldatarak intikam mi almak istiyorum"
"İnanılmaz duygu yüklü içimde..Onu aldatmak istiyorum"

Kafanız mı güzel ??
aldatmak yerine boşan öyle yap napacaksan..
Bu çok çirkin birşey çok çirkin...

Yorumum kırıcı olucak ama ..

Bir kadın olarak utandım kendimden suan nasıl esinizi aldatmak istersiniz ya birde eski sevgilinizle görüşüyorsunuz yazıklar olsun .

Obur konulara değinmiyorum bile zoruma giden tek bu oldu .

Boşanmak imkansızsa bu şekilde eski sevgilinle görüşerek mi devam edeceksin? Çok saçma bir düzenin var bence boşan. Neden boşanamıyorsun ki iş sicili ne alaka anlamadım. Bu sevgisiz silik adamla nereye kadar devam edeceksin?

İş hayatın bitiyor, küçük bir bebeğin var ve sen nelerin derdindesin.
Sen kocanın parasını yiyerek adamı aldat o zaman.
Çözümün buysa.
Uzaktan kimseyi yargılamayı sevmem ama bu kadarına da pes

"Aldatarak intikam mi almak istiyorum"
"İnanılmaz duygu yüklü içimde..Onu aldatmak istiyorum"

Kafanız mı güzel ??
aldatmak yerine boşan öyle yap napacaksan..
Niye kendini iyice çamura batırmak istiyorsun ! Anlayamadım..
Matematik değil bu .
Bi süreç
Kadın zaten belli ki karar vermiş .
Böyle böyle sonuca gidecek .

Aldatmak olmaz bir kere onu kafanızdan atın. Onun yüzünden siz niye karaktersiz birine dönüşesiniz?

Diğer yandan evliliğiniz buradan benim bile içimi daralttı. Boşanmayı ciddi ciddi düşünün. Sebepleriniz çok büyük değil bence, boşanmak isteyen her türlü boşanır.

Öncelikle , evli ve iki çocuklu bir anneden/kadından sevgi dilenen kişi iyi bir adam değildir. Eksiktir. Bir yerlerde çok eksiği vardır.
Siz büyük bir gaflet icerisindesiniz, şuan fark etmiyorsanız bile aldatiyorsunuz.
Eğer gizliye bu görüşmeler , evet bunun adı aldatma , kandirmadir.

Aynisiyla karşılaşmak ister miydiniz ? Empati kurun biraz. Tamam ,bitmiş bir evlilik var anlıyorum ama nokta okumalısınız , sonra sonrasını kurmalisiniz.

Boşanmam imkansız demişsiniz, bir çıkış yolu asla yoksa tıkanıp kaldım şuan. Okurken evlilikten korktum bir an ilerde böyle olur muyuz acaba biz de diye...
Zor bir durum, empati kurmaya çalıştıkça ben bunaldım daraldım burda...
Aldatma konusunda içinizde istek olması ama yapamamanız, eşinizin yıllarca size kadın olduğunuzu hissettirememesinden, bir kadın olarak duygularınızın okşanması gerektiğini hiç önemsememesinden, bir nevi ceza verme isteği gibi birşey. Gerçekten aldatacak kadın zaten başka erkeklere o niyetle bakabilir, sizde bu yok anladığım kadarıyla. Aslında içinizde hala birşeyler var ona karşı, bilmiyorum yanaşır mı eşiniz ama acaba terapiste gitseniz faydası olmaz mı? Bu duygularınızı onunla paylaşmayı denediniz mi mesela? Burada o kadar samimi ifade edebilmişsiniz, belki ona da etseniz anlar bir şekilde, tamam gidelim der belki??
Asla ve asla boşanma ihtimaliniz yoksa illa ki bir çözüm bulmanız gerekiyor çünkü bu şekilde geçen yıllarınıza yazık. Aldatmak, başka biriyle görüşmek değil bunun çözümü. Daha da çıkmaza gireceksiniz zaten daha da ilerletseniz o kişiyle muhabbeti...

bence çok öfkelisiniz. Aldatma isteğinizin nedeni sadece canını acıtmak.
yersiz, anlamsız ve size zararı olan bir hareket olur buna inanın.

Eger esin anlattigin gibi biriyse seninde ondan farkın yok gibi.
Kapana sıkışmış gibisin bana kalırsa. Paran olsa işin olsa birde çocuk sorunun olmasa 1 dk durmicak gibisin o evde.
Ama suan seni o eve baglayan sebepler var.
O yuzdem gitmeyi goze alamiyorsun.
Kalmaya da miden dayanmiyor ama bir sekilde her sey yolunda rolü yapman gerektiğini dusunuyorsun.
Dikkat cekmemek için.
Esin eski sevgilinle görüştüğünü bilsin istemiyorsun diye düşünüyorum ama gorusmek iyi geliyor.
Pişmanlık var tabi olmaz olur mu eski sevgilinle olmayı cok isterdin zamanında.
Ama senin tek yapman gereken işini gücünü bir şekilde elde etmen ve yoluna bakman.
Bu şekilde iki ucu ... degnek senin işler.
Kusura bakma disardan nasil diyr sormuşsun bem böyle gördüm.

yarın oburgun esiniz aldatildigi icin bosanmak isterse çocuklar büyüyünce bunu ogrenmeyecek mi?
asıl o sicili düşünün..
Çok Üzgünsünüz ve kötü durumda evliliginiz tamam..
ama oturup sağlıklı ve doğru kararı vermelisiniz.. şu an akıntıya kapılıp gidiyorsunuz.. sonu kötü bitecek..

Hadi kocana sen nasil yapiyorsan, bende oyle aldatirim dusuncesindesin.. Ya cocugun yuzune nasil bakiyorsun??

Aldatmayı düşünüyorsunuz, peki çocuklarınızın yüzüne bakarken utanmıyor musunuz hiç?
Anladım aslında aldatmak değil eşinizin ilgisini istiyorsunuz ama olmuyorsa aldatmak mı doğru olan?
Ayrılmanız neden bu kadar imkansız anlamadım, herhangi bir iş yapacak durumda değil misiniz?

yahu niye aldatıyorsun, hem çocukların, hem ailen, hem de çevrendeki itibarını sarsıyorsun.. direkt boşan eski sevgilinle evlen, bitti gitti.. 3 günlük dünya bu adam çekilir mi?

Merhaba, hayatınız gerçekten berbat ama en berbat kismi esinizi aldatma fikrinizin olmasi. Madem bazi seyler yürümüyor bitirin. Fakat siz esinize aci vermeden bitirmek istemiyorsunuz belliki. Kuru kuru ayrilip da 7 yilinizi çöpe atacaginizi ve iyi psikolojide olmayacaginiza inaniyorsunuz.
Bu sebeple gürültülü bir sekilde yani 7 yilin öcünü alarak ayrilmak istiyorsunuz. Oysa bunu yaparak mutlu olmayacaksiniz . Bilimum etiketlere maruz kalacaksiniz, herkes "kocasi hakliymis" diyecek ve siz kötü olacaksiniz belki hicbir yere sigamayacaksiniz, cocuklariniza kötü bir anı birakacaksiniz, hayatınız cok daha kötü olacak.
Her zaman en kötüyü düşünün. Ve şu an sizinle konuşan o sevgiliden uzak durun. Firsatcilik yapan insanları yaninizda bulundurmayin, ellerine koz vermeyin.
Esinizden onurlu bir sekilde ayrilin ki basiniz dik olsun.

Ya hanımlar herkes aynı yorumu yapıyor dayanamadım.Hadi kocan neyse çocuğunu düşün ne demek?Birilerini düşündüğümüz için mi aldatmıyoruz sevgilimizi kocamızı biz?
İnsan bunu kendine yakıştırmaz aynada kendine bakamayacağından aldatmaz.Aksi durumda beynen aldatıyor bana göre çünkü.
Annelik ayrı eşlik ayrı.Kadını her yerden vurun okey de anneliğine laf etmek kimsenin haddine olmamalı.

Back
X