Boşanmam imkansız demişsiniz, bir çıkış yolu asla yoksa tıkanıp kaldım şuan. Okurken evlilikten korktum bir an ilerde böyle olur muyuz acaba biz de diye...
Zor bir durum, empati kurmaya çalıştıkça ben bunaldım daraldım burda...
Aldatma konusunda içinizde istek olması ama yapamamanız, eşinizin yıllarca size kadın olduğunuzu hissettirememesinden, bir kadın olarak duygularınızın okşanması gerektiğini hiç önemsememesinden, bir nevi ceza verme isteği gibi birşey. Gerçekten aldatacak kadın zaten başka erkeklere o niyetle bakabilir, sizde bu yok anladığım kadarıyla. Aslında içinizde hala birşeyler var ona karşı, bilmiyorum yanaşır mı eşiniz ama acaba terapiste gitseniz faydası olmaz mı? Bu duygularınızı onunla paylaşmayı denediniz mi mesela? Burada o kadar samimi ifade edebilmişsiniz, belki ona da etseniz anlar bir şekilde, tamam gidelim der belki??
Asla ve asla boşanma ihtimaliniz yoksa illa ki bir çözüm bulmanız gerekiyor çünkü bu şekilde geçen yıllarınıza yazık. Aldatmak, başka biriyle görüşmek değil bunun çözümü. Daha da çıkmaza gireceksiniz zaten daha da ilerletseniz o kişiyle muhabbeti...