• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdü :( Kızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin :( Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni :( Öpüyorum hepinizi..

Kaç kilosunuz? Pcos neredeyse herkeste var artık herkesten duyuyorum, bu kadar etkili mi kilo almakta bilmiyordum o_O

Canım sevgilin beğenmiyorsa defolsun gitsinama şunu diyin bende pcosluyum hemde en ağır vakkalarından ama hamilelik öncesi 48-50 kiloydum ...yani her pcoslu kilolu olmuyor ve pcoslu kilo veremez die birley yok zır olur ama verilir mutlaka. 50 kilo vivarıydım Buna rağmen dört sene bebek için uğraştık dontorun dediği tek şey avantajın zayıf olman bana bile şok kilo vermekten bahsedildi bebek için.herneyse ilerini duşun kendin için kilo ver

Boy ve kilonuz kaç ki?
Ayrıca ne kadar kilolu olursanız olun bence insan sevdiğine bunu dememeli. Eşim derse ben çok üzülürdüm yani..
1.68 boy ve 95 kilo.. Aslında vücudum çok orantılıdır ve kilom kötü görünmez.İlk başlarda tatlı dille çok söyledi,ben de gerçekten azmettim ve başladım diyete ama beni çok hasta etti..Ben de bıraktım ve tekrar cesaret edemedim açıkçası..Sonrasında da böyle söylemeye başladı işte :(
Canım sevgilin beğenmiyorsa defolsun gitsinama şunu diyin bende pcosluyum ama hamilelik öncesi 48-50 kiloydum ... Buna rağmen dört sene bebek için uğraştık dontorun dediği tek şey avantajın zayıf olman bana bile şok kilo vermekten bahsedildi bebek için.herneyse ilerini duşun kendin için kilo ver
Evet çoğu pcosta dezavantaj kilo..
Kaç kilosunuz? Pcos neredeyse herkeste var artık herkesten duyuyorum, bu kadar etkili mi kilo almakta bilmiyordum o_O
95 kiloyum,evet pcosta kilo vermen çok zor ama alman çokkkk kolay..

Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum :KK43:
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..

bekar bi hanım için fazla bi kilo
nişanlının söyledikleri biraz kırıcı olmuş ama doğruluk payı var.
kimse fazla kilosuyla mutlu olmaz
kilo vermek sanada iyi gelicektir eminim.
Verilemeyecek bi kilo değil seninki
herkes başarıyo sende yaparsın

Canım sen ne yapıyorsun? Böyle şok diyetler yapma sakın. Ekmek ve işlenmiş gıdaları kes, abur cuburu bırak, Uzun vadede muhakkak zayıflarsın.

Diyet yapmak yerine spor yaparsan daha kalıcı kilo verirsin.
Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kayboldu :(
Benim yakınımda da var bir kaç kişi de ama normal kiloda. pko yum diye de onun arkasına sığınmak bence yaptığınız.
İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyor :(
bekar bi hanım için fazla bi kilo
nişanlının söyledikleri biraz kırıcı olmuş ama doğruluk payı var.
kimse fazla kilosuyla mutlu olmaz
kilo vermek sanada iyi gelicektir eminim.
Verilemeyecek bi kilo değil seninki
herkes başarıyo sende yaparsın
Başarır mıyım gerçekten de? :(

Diyet topicinde konular var orada pcos lu arkadaşlar vardı kilo veren. Gayette güzel veriyorlar hatta bir kaçından kilo verince pcos unda azaldığını duymuştum. 1000 kalorilik diyet çok normal degil senin bünyen için uygun olmayabilir. Bence hazır sağlık sorununda varken iyi bir diyetisyene gidip diyet listesi alman iyi olur. 1200 ya da 1400 kalorilik diyetle belki düzenli olarak verdiğin kiloyuu almazsın. Bir de diyet topicinde gruplar var onlara katıl çok motive ediyor senin gibi olan pek çok kişiyi görünce moral buluyorsun.

Sizi seven ayrıca öyle de sevmeli.Tanışıtığınız da zayıf bir görüntünüz mü vardı ki?
Yoo değildim,zaten o bana diyor ki "hep bu kiloda kalsan sıkıntı yok,sende kötü durmuyor ama ben hamileliğini düşünüyorum" diyor..
Canım sen ne yapıyorsun? Böyle şok diyetler yapma sakın. Ekmek ve işlenmiş gıdaları kes, abur cuburu bırak, Uzun vadede muhakkak zayıflarsın.
Evet haklısın canım.Diyetten sonra çok hastalandım ve diyetisyen arkadaşa sordum.Meğersem 1000 kalori bi çocuğun alması gereken miktarmış..Çok büyük hata ettim..

Keşke benim sevgilimde ağır şekilde eleştirse beni92 kiloyum bende. Sevgilin sana normal tonda da söylese ciddi de söylese kilolu psikolojisinden dolayı hep alınganlık yaparsın. Hastalığın bahane olmasın illaki kilo verirsin. Bende toparlayacağım yakın zamanlarda kendimi

Canım bence şöyle güzel bir spor salonuna git. Haftanın 2 günü spinning 3 günüde cardio fitnes yap. Bide güzel bir protein diyeti 1 ayda en az 2 beden incelirsin

Diyet topicinde konular var orada pcos lu arkadaşlar vardı kilo veren. Gayette güzel veriyorlar hatta bir kaçından kilo verince pcos unda azaldığını duymuştum. 1000 kalorilik diyet çok normal degil senin bünyen için uygun olmayabilir. Bence hazır sağlık sorununda varken iyi bir diyetisyene gidip diyet listesi alman iyi olur. 1200 ya da 1400 kalorilik diyetle belki düzenli olarak verdiğin kiloyuu almazsın. Bir de diyet topicinde gruplar var onlara katıl çok motive ediyor senin gibi olan pek çok kişiyi görünce moral buluyorsun.
Diyet topiğinde benim de günlüğüm vardı ama bulamıyorum şimdi :( Diyetisyen yok yaşadığım yerde ve hayatım boyunca o kadar çok gittim ki diyetisyene,söyleyecekleri şeyleri harfi harfine biliyorum zaten..Aslında yaptığım saçma dimi? Bilmek ama uygulamamak..
Yavaş yavaş verebilirsin belki şok diyet şeklinde uyguladığın için bünyeyi alt üst ediyor.Bir doktordan yardım almalısın.
Evet mahvetti beni..Bağışıklık sistemimi çökertmiş..
Keşke benim sevgilimde ağır şekilde eleştirse beni92 kiloyum bende. Sevgilin sana normal tonda da söylese ciddi de söylese kilolu psikolojisinden dolayı hep alınganlık yaparsın. Hastalığın bahane olmasın illaki kilo verirsin. Bende toparlayacağım yakın zamanlarda kendimi
İnşallah canım yaa :(

Canim 1000 kalori cok az, doktorlar en az 1200 oneriyorlar. Bir dietisyene basvurman cok iyi olur. Nisanlin baya kabaymis ama sanirim sen de sikayetcisin durumdan, o yuzden dietisyen sart bence. Kaybedemesen bile kendine en azindan yapabilecegimin en iyisini yapiyorum diyebilmelisin. Iyi sanslar, bu kilolar bizim basimiza bela valla.

Back
X