- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdü
Kızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin
Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni
Öpüyorum hepinizi..