"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

Devlet hastanesinde de yok mu diyetisyen?
Yok malesef canım..
valla benim kardeşlerim kaç defa gittiler tam listeyi yaptılar ama kilo veremediler ben diyetisyenlere de inanmıyorum bence en iyis taş devri tarzı diyet değilde yaşam tarzlarını benimsemek
onu da yapamıyorsan şekeri komple bırak ağzına bile alma, tatlı meyveler dahil, inan bir ay sonra şekerli bişey ağzına attığında sana acı gelecek
Ben diyetisyene gittiğimde 2 ayda 12 kilo vermiştim,çok desteği vardı.Ama sonra adam başka düşüncelerle beni aramaya başladı ve ben bundan çok rahatsız oldum.Şimdi de o yüzden gitmiyorum o diyetisyene ve başka da yok :( Şeker konusunda çok haklısın,bırakmam lazım :(
pkosu olan bi arkadaşım çok istemesine rağmen ikinci kez hamile kalamadı.
Gittiği her doktor önce kilo ver dedi çünkü kilo verse diğer problemlerin çözümü daha kolay olacak demişler.
Bu rahatsızlık hakkında çok bilgim yok ama sanırım kiloya çok dikkat etmek gerekiyo
En büyük korkum da bu zaten..Ya çocuğum olmazsa diye çok korkuyorum :(

Neden bir diyetisyene gitmiyorsun? Hastaligini bilip ona gore bir diyet programi hazirlar sana. Ayrica sevgilin cok hakli. Bosuna kirilma. Umursamasin da 150'ye kiloya mi cikasin? Boyle tetikleyiciler iyidir.

ben nişanlının üslubuna takılmıyorum. önce kibarca da söylemiş sonradan etkili olması için daha direk söylemiş bence de doğru. 95 kilo birinin gelinlik giymesi ile 75 kilo birinin giymesi aynı değil.. bence azmedersen yapamayacağın şey yok hasta olmadan da yavaş yavaş verebilirsin kilo 2 haftada 7kilo çok fazla zaten. ayda 1 kilo vermelisin ki kalıcı olsun.. ayrıca sorun sadece estetik değil sağlık olarak da şuan durumun iyi gözükmüyo. kilo almaya meyilliysen hamile kaldığında da ciddi anlamda sıkıntı yaşarsın nişanlın haklı bence
Aynen tam olarak bunları söyledi o da..Evet çok ama çok haklısınız..İçimdeki azmi kazanmaya başlıyorum sayenizde..

Neden bir diyetisyene gitmiyorsun? Hastaligini bilip ona gore bir diyet programi hazirlar sana. Ayrica sevgilin cok hakli. Bosuna kirilma. Umursamasin da 150'ye kiloya mi cikasin? Boyle tetikleyiciler iyidir.
Bir tane diyetisyen var burda,özel hastanede.Daha önce gitmiştim 2 ay ve 12 kilo verdim ama sonra adam farklı düşüncelerle aramaya başladı ve ben çok rahatsız oldum,sert konuştum ve gitmem artık ona..Diyetisyen imkanım yok yani..Evet gerçekten çok haklı ama azim lazım bana azim :(

Canım 1000 kalorili diyet yaparsan bkr daha cesaret edemezsin senin fazla almam gerek kaloriyi kiloya orantılı kalori doktora gitsen daha yardimci olur sporda yaparsan olur bence

Bir kere sizin de dediğiniz gibi üslubu çok çirkin. İlerde hamilelikte ister istemez kilo alacaksınız,vücudunuzda ödem&selülit&çatlaklar oluşacak. Karnınız sarkacak vs vs. Bir adam eğer sizi gerçekten seviyorsa her halin ile kabul eder-etmeli.
İkincisi; diyet yapmayın. Sadece ekmeği, hamur işini, şekeri, tuzu, kızartma vs yağlı yiyecekleri azaltarak işe başlayın. Sağlıklı beslenin ve de spor yapın. Yürüyüş, egzersiz vs. Bunu sevgiliniz için yapmayın ama. Kendiniz için yapın. O diyor diye değil. Kendi iyiliğiniz için.

Bir tane diyetisyen var burda,özel hastanede.Daha önce gitmiştim 2 ay ve 12 kilo verdim ama sonra adam farklı düşüncelerle aramaya başladı ve ben çok rahatsız oldum,sert konuştum ve gitmem artık ona..Diyetisyen imkanım yok yani..Evet gerçekten çok haklı ama azim lazım bana azim :KK43:
Gel beraber baslayalim. Ben cok iradesizim. 15 aylik evliligimde 10 kilo aldim. Klise ama pazartesi baslayayim diyorum artik. Ben oyle 6 ogun yemek yiyemem. Tek sikintim abur cubur disinda bir seyle beslenmemek. Sabah kahvaltimi cok iyi yaptigimda ve aksam da en gec 8'de yedigimde kisa surede kilo verebiliyorum ama bildigin abur cubur bagimlisiyim.

En önemli şey spor yapman..
Sonrası yediklerine dikkat et.
Iyi bir Diyetisyen
Istersen herşeyi başarırsın.
Sevgiline de kırılma, eminim senin o dönemlerini en istediğin şekilde geçirmen. Bende evlendiğimde kiloluydum. Ve şişko bir gelin oldum çok pişmanım. Dogum yaptım sonrası uğraştım verdim kiloları. 1 yılda 93 den 70 e düştüm. Şimdi diyorum ki şuan ki azmim olsaymış kilo verebilirmiişim. Nişan kıyafet im istemediğim bir elbise olmazdı. Gelinliğimin içinde şişko görünmezdim.
Gercekten istersen yapabilirsin. Ben evde spor diyetle bu kiloya düştüm.

Seni öyle sevmedi mi? Sevdiğinde 0 beden miydin? Seni gelinlikle o halde hayal etmedi mi? O halde anneliği yakıştırmadı mı?

Herkes nasıl mutluysa, öyle mutlu eder ....

Bir tane diyetisyen var burda,özel hastanede.Daha önce gitmiştim 2 ay ve 12 kilo verdim ama sonra adam farklı düşüncelerle aramaya başladı ve ben çok rahatsız oldum,sert konuştum ve gitmem artık ona..Diyetisyen imkanım yok yani..Evet gerçekten çok haklı ama azim lazım bana azim :KK43:
ama doktor olmadan zorlanırsın başka dr yok mu ki başka ilçede bile olsa. her hafta gidemesen de aylık program verir sana bide spor yapman lazım kafana göre haftada 3-4 kilo vermelik diyetler yapma. az olsun yavaş olsun ama sağlıklı olsun. bide spor yapman lazım.. bide bunları nişanlıniçin yapma kendin için yap . o söylemeden daha bunları düşünebilmeli ve hayata geçirebilmelisin canım. bu şekilde bakış açını geliştirmeye çalış. sadece onun sölediğini uygulama mesela o kilo ver demiş sen üstüne birşey kat ve spor yapıp sıkı vücutlu olacağım de..

İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdü :KK43: Kızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin :KK43: Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni :KK43: Öpüyorum hepinizi..

Benim sevgilim de aynı şeyi söylerdi diye düşünüyorum, ben kilolu değilim ama sakın kilo alma sevmiyorum hoşuma gitmiyo diye şu an bile sert konuşuyo yani, bence erkeklerin bazıları umursamıyo kiloyu ama umursayanların da kibarlık yapacağını zannetmiyorum yani, o yüzden onun için değil, kendin için zayıfla ve ona laf dedirtme bile..

Bir kere sizin de dediğiniz gibi üslubu çok çirkin. İlerde hamilelikte ister istemez kilo alacaksınız,vücudunuzda ödem&selülit&çatlaklar oluşacak. Karnınız sarkacak vs vs. Bir adam eğer sizi gerçekten seviyorsa her halin ile kabul eder-etmeli.
İkincisi; diyet yapmayın. Sadece ekmeği, hamur işini, şekeri, tuzu, kızartma vs yağlı yiyecekleri azaltarak işe başlayın. Sağlıklı beslenin ve de spor yapın. Yürüyüş, egzersiz vs. Bunu sevgiliniz için yapmayın ama. Kendiniz için yapın. O diyor diye değil. Kendi iyiliğiniz için.
Evet kendim için yapmalıyım bunu ve ona da gününü göstermeliyim..Çok üzüldüm,çok kızdım :(
Gel beraber baslayalim. Ben cok iradesizim. 15 aylik evliligimde 10 kilo aldim. Klise ama pazartesi baslayayim diyorum artik. Ben oyle 6 ogun yemek yiyemem. Tek sikintim abur cubur disinda bir seyle beslenmemek. Sabah kahvaltimi cok iyi yaptigimda ve aksam da en gec 8'de yedigimde kisa surede kilo verebiliyorum ama bildigin abur cubur bagimlisiyim.
Olur başlayalım..Ben zaten bugün az yedim,ben de abur cubur hastasıyım ve 2 gündür yemiyorum..Haydi o zaman elele :)
nickinin üstüne tıklayınca profil sayfası kısmına giriyorsun, orda mesajlar ve açtığın konular görünüyor :)
Ben kendiminkileri göremiyorum ama yaa..
En önemli şey spor yapman..
Sonrası yediklerine dikkat et.
Iyi bir Diyetisyen
Istersen herşeyi başarırsın.
Sevgiline de kırılma, eminim senin o dönemlerini en istediğin şekilde geçirmen. Bende evlendiğimde kiloluydum. Ve şişko bir gelin oldum çok pişmanım. Dogum yaptım sonrası uğraştım verdim kiloları. 1 yılda 93 den 70 e düştüm. Şimdi diyorum ki şuan ki azmim olsaymış kilo verebilirmiişim. Nişan kıyafet im istemediğim bir elbise olmazdı. Gelinliğimin içinde şişko görünmezdim.
Gercekten istersen yapabilirsin. Ben evde spor diyetle bu kiloya düştüm.
Ben de pişman olmak istemiyorum :( Kendime hedef koyup,örnekler asmalıyım etrafıma..Teşekkür ederim :-*
Bak bu sadece geçici bi süreç sağlıklı kilona ulaşınca kilonu korumaya çalışacaksın o kadar. + - 3 kilo 5 kilo oynar biraz dikkat eder biraz gevşer korursun kilonu.
Evet geçici dimi..Sonra hem zayıf olcam hem de güzel görüncem dimi? :(

ama doktor olmadan zorlanırsın başka dr yok mu ki başka ilçede bile olsa. her hafta gidemesen de aylık program verir sana bide spor yapman lazım kafana göre haftada 3-4 kilo vermelik diyetler yapma. az olsun yavaş olsun ama sağlıklı olsun. bide spor yapman lazım.. bide bunları nişanlıniçin yapma kendin için yap . o söylemeden daha bunları düşünebilmeli ve hayata geçirebilmelisin canım. bu şekilde bakış açını geliştirmeye çalış. sadece onun sölediğini uygulama mesela o kilo ver demiş sen üstüne birşey kat ve spor yapıp sıkı vücutlu olacağım de..
Doktor imkanım gerçekten yok.. Evet kendim için yapıcam ve azmedicem..Görecek o gününü :(
Benim sevgilim de aynı şeyi söylerdi diye düşünüyorum, ben kilolu değilim ama sakın kilo alma sevmiyorum hoşuma gitmiyo diye şu an bile sert konuşuyo yani, bence erkeklerin bazıları umursamıyo kiloyu ama umursayanların da kibarlık yapacağını zannetmiyorum yani, o yüzden onun için değil, kendin için zayıfla ve ona laf dedirtme bile..
Önceleri tatlı dille söyledi bikaç defa,ben de çok heveslendim ve yaptm da.Ama hastalanınca mahvoldum ve içimden gelmemeye başladı :(

Canim bana ozelden mesaj at o halde. Su an cikmak zorundayim. Sen atmayi bilmiyorsan ben yarin sana ozelden mesaj atarim. Ne yapacagimiza karar veririz. Iyi geceler. :)

Seni öyle sevmedi mi? Sevdiğinde 0 beden miydin? Seni gelinlikle o halde hayal etmedi mi? O halde anneliği yakıştırmadı mı?

Herkes nasıl mutluysa, öyle mutlu eder ....
Evet öyle sevdi haklısın ama ilerde benim sağlığım için diyormuş..Benim ailemde çok fazla kanser öyküsü var,annemi,dayımı ve pek çok akrabamı kanserden kaybettim.Pcos da rahim ağzı kanserine yol açıyor ya,o yüzden bu kadar söyleniyormuş bana..

Back
X