"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

Bende 169 boyundayim 86 kiloyla karar verdim zayiflamaya leslie yaptim once 3 millini sonra 4 mile ciktim yeme duzenimide degistrmedim sadece geresiz yere yedigim abur cuburlari haftada bir gun odul olarak yedim 3 ay oldu suan 64 klodayim
Ayrica klo kotu durmuyo cok belli etmiyorum klomu deme afedersin ama bunlar züürt tesellisi .Bendr oyle derdim ,banada oyle derlerdi boyun var kotu durmuyo lafiyla ovuturdum kendimi
Sk disini azmet ver klolarini bak nasil kendini rahat ve saglikli hissedeceksin
Tebrikler canım harikasın :)) Ben de vericem inşallah..Hele senin bu yazdığından sonra iyice azimlendim..Çok teşekkür ederim :-* 3 ayda 22 kilo harikaa :)
Seni bizim dediklerimizin değil nişanlınin söyledikleri gaza getirmeliydi.
Nişanlına yol ver seviyorsa böyle filan diyen kişiler ayıp etmişler.
Ben sozluyken esimin Kilomla ilgili minicik bir imasiyla diyete basladim ve 18 kilo verdim 6 ayda çok abarttim.düğünümde inceciktim..harika bir gelin olmuştum..sende bişileri bahane etme ve başla diyete spora harika bir gelin ol bunu bir kere yasayacaksin :D ..doğumla bebekle cidden alınıyor doğum sonrası tekrar kilo vermeye çalışıcam bakalım. .hayırlısı olsun
Evet ben de çok güzel bi gelin olucam :))) Çok teşekkür ederim :-*

2 haftada 7 kilo verdiysen demek ki zayiflayabiliyorsun. Zayiflamak pcosa da iyi gelir. Tedavi direncini ve hastaligin siddetini azaltir. Bence bunu kendine gurur yap ve zayifla. Cok dogru soylemis. Ben de kiloluyum. 3 . Hamileligim. Inan bana zayifken her sey daha guzel ve kolay

2 haftada 7 kilo verdiysen demek ki zayiflayabiliyorsun. Zayiflamak pcosa da iyi gelir. Tedavi direncini ve hastaligin siddetini azaltir. Bence bunu kendine gurur yap ve zayifla. Cok dogru soylemis. Ben de kiloluyum. 3 . Hamileligim. Inan bana zayifken her sey daha guzel ve kolay
Evet verdim ama bağışıklık sistemim beta mikrobundan dolayı çok zayıf ve o diyetle çökerttim,ağır hastalık atlattım.Ama doğru söylüyorsun,hastalığım için ve sağlığım için zayıflamam gerekli..En önemlisi de ileride çocuk sahibi olabilmem için..Teşekkür ederim :-*

İngilizce öğretmeniyim zaten,o dediğiniz videoları izleyeceğim ben de.Bilgiler için gerçekten çok teşekkürler.Yazdıklarınızı okurken düşündüm de,benim sorunum aslında hem junk food yemek hem de sağlıksız beslenmek..Mesela et hiç tüketmem,canım da istemez..Aslında ne kadar tehlikeli dimi..Çok teşekkür ederim..

E süper o zaman, Blogilates videolarını izle, hatta beginners calendar'ı indir videoların hepsi youtube'da var, kadın bedavaya gayet yoğun ve başarılı bir program hazırlamış. Cheap Clean Eats diye basit tariflerin de videoları var kanalda. Mesela sabah kahvaltısı olarak 2 yumurta - 1 muz - bi tutam tarcın, güzelce ezip omlet bulamacı haline getir, mutfak robotu/rondo varsa onda da karıştırabilirsin. Tavayı hafiften yağla minik pancakeler yap. Hem meyveni, hem proteinini alıyorsun, lezzetli de, ben ki yumurtadan nefret eden insanım ben bile yedim.

Yumurta, kırmızı-beyaz et, balık... hayati önem taşıyor, ben 28 yaşımdayım 3 anoreksik dönem geçirdim, kendime verdiğim zarara yanıyorum. Protein eksikliğinden kaslarımı fena halde erittim. Beslenmeyle ilgili yapmadığım araştırma kalmadı son 1 senede. O yüzden sakın ama sakın şok diyetler yapma diyorum! Hepimiz güçlü kadınlarız, önce kendimiz, sağlığımız için kendimize iyi bakmalıyız, öğle yemeğinde hamburger yerine ızgara tavuk ve salata yemek kulağa ilk etapta hoş gelmeyebilir ama sonucu düşün. Evlendiğinde, çocuk sahibi olduğunda kiloların yüzünden yaşayabileceğin sağlık sorunlarını, çocuğuna yetemeyeceğin anları düşün, başaracaksın, inanıyorum ben sana :)

Nişanlanına da kızma, iyiliğin için sert çıkmıştır, ben anoreksia dönemimde 43 kg olmuştum ve yakınlarım o kadar sert çıkmasaydı belki şuan yoktum.

Bir pkolu olarak seni çok iyi anlıyorum. 20 kiloyu bir yıl içinde aldım. 85 kilo bi gelindim.stres, depresyon pkolu birini çok olumsuz etkiliyor. eşim kilo konusunda hiç beni rencide etmedi.istersem başarabileceğimi hissettirdi 75 kiloya düştüm dr . Ayça Kaya nın fikirleriyle.Şimdi hamileyim 80 kiloyum. ama doğumdan sonra ilk
hedefim 70 kg. İki kat emek harcamak gerekiyor ama şişman bir anne olmayacağım.

1500 de mi az olur o zaman?
Evet az ya şimdi ben sana tam diyemem ama ben spora gidiyordum benimki 15o0den fazlaydi benden baya kilolu vardı onunki fazlaydı çünkü sen az yedikce vücut savunmaya geçiyor metabolizmayi yavaşlatıyor versen dahi kastan gidiyor. ..

İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdü :KK43: Kızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin :KK43: Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni :KK43: Öpüyorum hepinizi..
Canım öncelikle üzme kendini allah başka dert vermesin kilo bu geçer gider. Ablamda pkostu ilaçla fln dengelemedi aksine kilo aldı. Taze çörek otuna bal karıştır hergün aç karna sabahları ye o hormonları dengeliyo inşallah seninde pkosun kaybolur

Zaten sağlıksız besleniyormuşsunuz, bağışıklığı en çok sağlıksız beslenmek düşürür.

Tavsiye edilen yeme düzeni zaten sağlık için tavsiye ediliyor. Kilo vermek için değil.

Ekmeği, şekeri, tuzu, tatlıları, fast food u keser ve ızgara balık, et, salata, vs yerseniz bağışıklığınız düşmez, güçlenir.

Bunu yaşam tarzı haline getirmeniz gerek. Normal kilom 68 demişsiniz, sevgilinizin normal kilosu da 80 olabilir bu durumda, kendinizi onunla kıyaslamayın. 62 zaten normal değil erkek arkadaşınız için.

İyilikle söylemiş anlamamışsın şimdide kırarak söylemiş bana sorarsan adam haklı. Hastalık vs sebebiyle kilo problemin olabilir ama bak isteyince veriyorsun bence iradeni kullanmıyorsun. O yuzden sevgilinde sinir olmuş. Bir an önce başla zayıflamaya

Bir diyetisyene gidip bütün değerlerinize gore saglikli bir liste almak bir gununuzu alir..

Bence saglik sorunları olan biri kendi olusturdugu diyeti yapmamali..

Size karşı bu kadar ağır konuşması afedilir değil .Ama kilo vermek için birilerinin sizi kırmasına ,söylemesinede gerek yok.Sizi bu halinizle tanımadı mı?Sağlıgınız için vermelisiniz kilo.

İcindeki canavari az bi gostermis sankio_O
Bu adamla evlenmek istediginden emin misin canim?bunun iyi gunu var kotu var ve bu adam yaninda olabilecek mi?tabi ki kilo vermeni isteyebilir,hakli da.ama bu uslup karakterini gostermis sanki...

Sizi ilk tanıdığında kaç kiloydunuz ?

Zaman içerisinde tatlı dille anlatmış aslında ve şuan yine çok kırıcı konuşmamış,olabilecekleri anlatmış. 95 kiloyla hamile kaldığınızda kilo aldığınızı düşünsenize.

1000 kalorilik diyetle elbette hasta olursunuz. En az 1400 1500 kalorilik diyetlere başvurabilirsiniz ve buna da ancak bir uzman onayıyla başlamalısınız.

Burada birçok harika spor ve diyet grupları vat, birine katılıp devam edebilirsiniz.

Düzenli spor ve yediğiniz yemeklerin yarısını yiyerek ve yine bazı yasaklara uyarak ciddi kilo verebilirsiniz.
Yasaklar : Börek, şeker, kesinlikle yasak.

Diyet yapmak yerine spor yaparsan daha kalıcı kilo verirsin.
Önce diyet yaptım canım sonrada spor yaptım fitnessa gittim 1 yıl anacım bi görmeniz lazımdı 3 sezeryanla doğum yapmış benmiydim o derece güxelleşti vucudum ağırlık çalışması vucudun komple çalışması çok güzelleştiriyo insanı herkes hayran kalmışdı 3. Kızımı doğurdukdan sonra yapmışdım sonuç ramazan girdi hem sporu hemde yediklerime dikkat etmedim geri aldım 10 kiloda eklenerek onca emek boşa gitti ama sarkma yok yağlarım löp löp değil tek tesellim o demem o kiii önce verip sonra sporla ağırlıkla çalışarak mükemmel bir vucunuz olur tarafımdan 2. Kez test edip onaylandı

İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdü :KK43: Kızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin :KK43: Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni :KK43: Öpüyorum hepinizi..
yorumları okuyamadım ama pcos için zaten kilo vermeniz gerekiyor. yani iki yönlü bir denklem bu. pcosluyken zor zayıflarsınız ama pcos da kilo ile doğru orantılı ilerler. sizin kendi sağlığınız için bir karar almanız lazım. verince geri almamak için yaşam tarzınız olsun diye bir karar alın. hergün 1 saat spor zor değil inanın. hem her açıdan sağlıklı olursunuz. sadece diyetle olmaz.

aslinda pco ve kilo zincirleme bir olay kilo versen muhtemelen pco sorununda kalmiyacak yada hafifleyecek goreceksin...suanda bence bir uzmandan yardim al zayiflama konusunda ve spora basla cokdegil yarim saat bile yurusen kilo vermeni kolaylastiricaktir mutlaka yasin daha genc gorunusunu bir kenara koy gencyasta hastalik sahibimi olmak istiyorsun...inanben kilo aldigim zaman hantallasiyorum vucudum sertlesiyor halsizlesiyorum cildim bozuluyor vs. adetlerim bile duzensizlesiyor yazik kendi b e dikkat et bir insan bogazinasahip olamiyorsa neresine sahip olabilirki? dikkatli beslen;yediklerin senin yasam tarzin oluyor saglikli beslenirsen saglikli yasarsin dikkatetmezsen ileride sekeri tansiyonu kolestrolu cekersin canim benim, spor yap kendini cokyormana gerek yok hafif tempolu yuruyusle basla bir iki yapinca aliskanlik haline gelecek sporsuz yapamayacaksin...erkek arkadasinin uslubu yanlis olsada hakli aslinda sen istesen verirsin eminim...bu arada pco icin duymussundur ama sogan suyu birebir ciddi mana da yararli ama once kilo vermen gerek

sizi böyle görüp beğenmedi mi şimdi niye huysuzlanıyo..
çok sıkmayın kendinizi ufak ufak öğün azaltarak başlayın gece yatmadan mekik çekin ufak ufak midenizin küçülmesini bekleyin ve diyet yapmayın hayat tarzınızda az ve sağlıklı beslenmek olsun.

boylarımız aynı ben 65 kiloyum bu bile bana bazen falza geliyor inan göbek pıt die fırlıyor 95 tl fazla bencede ama diyetini kendi kafana göre yapma diyetisyene git ciddi kilolar veriyorsun metabolizman çöker tabii.. bende de tiroid var kilo vermek zor ama engel değil azimle olmak gerek..

bende de pcos var.
öğrendiğimde 103 kg falandım(boyum 172). kadın doğum+ endokrin takbiyle 1 senede 86 kga düştüm. sonra da kendim 80 e kadar düşmüştüm. 2 sene korudum o kiloyu ama en son lisansta tezimi yazarken 87 falan oldum tekrar. eşimle evliliğe karar verdiğimiz zaman bu kg daydım. sonra 4 ayda spor ve diyetle 67-68 kg a düştüm. balayında aldığım kg hariç de evlendikten sonra da korudum kilomu. 72 civarıydı. ama doğum kontrol hapıyla korundum, doktorum hem kilo almamı engelleyeceğini hem de istediğimde daha kolay hamile kalabileceğimi söylemişti. gerçekten de hapı bıraktığım ay 10 kg aldım ve o kiloyla hamile kaldım. üzerine aldığım kg da cabası. şimdi tartılmıyorum bile :) ama kararlıyım doğum olsun bir vereceğim, evlendiğim zamanki halime dönmemi eşim istemiyor kemik torbası gibi oluyormuşum ama en azından bir 75 olacağım en kısa zamanda.

pcos ta en ufak moral bozukluğu hormanları etkilediğinden kilo aldırıyor, sıkıntıya sokmazsan kendini kolay kg verebilirsin.

Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum :KK43:
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..

PKO bende de var. Evet tamamen geçiren bir tedavisi yok bu doğru.
Ama ömür boyu asla doğum kontrol hapı kullanılmaz.
Ben 6-7 sene kullandım ve yaklaşık 1 - 1.5 senedir kullanmıyorum artık.

Ve istersen tabiki kilo verebilirsin.
Sadece çok hızlı kilo verilen diyetlerden kaçın.
Sağlam adımlarla ilerle. Yavaş ver ama kalıcı ver.

Back
X